erotik itiraflar=))-gercek itiraf sitesinden=)))-

anakinrick

1.618
Reaction score
0
arkadaslar gece gece canım sıkıldı ben de napıyım napıyım derken sızın ıcın ıtıraf sıtelerınde kı erotık ıtıraflardan komıklerını sızlerle paylasıyım dedım umarım beğenırsınız=)))

grup
Merhaba
18 yaşımdan beri neden bilmiyorum cinsel hayata karşı özel bi ilgim var. 3 senedir bi erkek arkadaşım var onunla bazı şeyler yaşıyoruz elbette. ama yaklaşık 5 ay önce onun bei ilişkimizin ilk yıllarında küçük çapta aldattığını öğrendim. ondan ayrılmadım çünkü şuan öyle bişeyini görmedim ve onu çok seviyorum ama yinede içimde bi öfke bi kin oluştu. Bu yüzden mi bilmiyorum ne zaman cinsellikle alaklı biseyler düşünsem grup sex yapmak istiyorum. Çok erkeğin beni arzulamasını istiyorum. Nedenini anlamıyorum hoşnut değilim bu durumdan ama bir çok kişiyle hem tek tek hemde grup seks yapmak istiyorum. gerçekten yapabilirmiyim bilmiyorum ama hergece yada özellikle banyodayken bununla ilgili şeylerle düşünürken buluyorum kendimi:(

Gönderen: die_dem
(ne diyim hanı ne desem bos:melek)

mahçup delikanlı...
Lise yıllarıydı... bigün okuldan çıkıyoruz, bahçe kapısı merdivenliydi o zamanlar... Kalabalıkta o biçim yani, kimin eli kimin cebinde belli değil durumu. Ben o zamanlar -şimdi aklıma geldikçe gülüyorum- gerçekten toymuşum, neden diyeceksiniz, şimdi okuyunca sizde hak vereceksiniz bana. O gün, ben okuldan çıkıyorum, o kalabalığı yararak, o sırada da içeri bi grup kız giriyo, ama ole bi girişleri var ki, salaş bi şekilde, birinin arkası dönük bi şekilde giriyodu, tam döndü ve dönmesiyle benim ufaklığı avuçlaması bir oldu. Aman Allahım resmen, tam eline oturdu, ama ben tam domates durumu, yani kıpkırmızı, oldum... inanın, onun o arsız arsız kahkaları, hala kulaklarım da ama ben, o mahçup, utangaç, çekingen delikanlı, bi dönüp arkamı bakamadım bile... başımı önüme eğdim, tam gaz devam... hala aklıma geldikçe o halimi bi garip olurum... ama şimdi olacak aynı durum, çok farklı olurdu eminim, yani o mahçup delikanlı artık tam tersi... :)

Gönderen: omercik4x4

(peki:D)
korku,heyecan ve zevk
ben 24 yaşında bekarım yaklaşık 7 aydır arkadaşımın karısı ile her fırsatta beraber oluyorduk.bir akşam onlara oturmaya gittim muhabbet koyu idi .sevgi ise çaktırmadan iş atıyordu o sıra arkadaşım tuvalete gitti oda eteğini kaldırıp kanepeye doğru eğildi ve gel hadi tuvaletten çabuk çıkmaz dedi.hiç bukadar korku,heyecan ve zevki bir arada yaşamadım.müthişti

Gönderen: camoka
(zaten nıck te bı ayrı oldurdu benı bencede emmı berbat fantezı kuruo:D)

arkadaşım
merhaba ismim eren yaşım 24 erkek olmama rağmen en yakın arkadaşım şevketten çok hoşlanıyorumm liseden buyana ona ilgim var ama bir türlü ona açılamıyorum onunla bir şeyler yaşamak istiyorum ama bir türlü konuşamıyorum ve ne yapacağımı bilemiyorum...

Gönderen: erenant07
(en cok buna guldum puhaha yorumlarıda bı ayrı guseldı bunun :D:D:D)

bittim ben
yha dün sewgilimle yine buluştuk bu sefer daha da ileri gidiyodu.sadece iççamaşırlarımız vardı onlarıda çıkarmamı istedi ama ben çıkarmadım snra öpüşürken üstüme çıktı bayaa bi bastırdı
çok korktum ama bende karşılık verdim şeyi girdi ama çıplak deildik bugünde benden kan geldi acaba kızlıgım bozulmuşmudur yada hamilemiyim... çok korkuyorum lütfen yardım edin
Gönderen: mutsuzummmmm
(o kan gunestendır zarla ne alakası var:vur yha hanı pekı dıorum bısey demıorum :D)

komşu
komşumun kızıyla yatmak istiyorum hep düşünüyorum ama sevgi hoşlanma falan yok hatta böle biriyle evlenmek istemem genelde sevmediğim hoşlanmadğım çirkin tiplerle birlikte olmak istiyorum neden bilmiyorum....

Gönderen: dinleyici
:)saskinbu zaten apayrı bı tıp atla dıorum bısey demıorum:vur)

---buda bu konunun yorumlarından yazamadan gecemedım=))---
siz erkekler(ecmayin)
hepiniz aynısınız hepiniz bir mantıkla ilerler sadece uçkurunuz için yaşarsınız dimi dünyayı bu kadar basit zannedersiniz ama herşey cinsellik değil savaşlar oluo millet bombalarla birbirini öldürüo kıyamet kopuo sizlerin düşündüğü ve aklınızın çalıştığı yere bak ya kardeşim böle saçma şeyi burda itiraf edeceğine gidip yapsana
(abla orda zaten savası protesto edıodu kı bu adam tamda orda bıseyler soluo :D:D)

Geri