Eroin kaçakçısı "şeyh"

shephard_9

New member
Reaction score
0
Eroin kaçakçısı "şeyh"
228 kilo 396 gram eroinle ilgili olarak gözaltına alınan 9 zanlı adliyeye sevk edildi

Kapıkule Sınır Kapısı'nda yurt dışına çıkış işlemleri yaptıran bir TIR'da ele geçirilen 228 kilo 396 gram eroinle ilgili olarak gözaltına alınan 9 zanlı adliyeye sevk edildi. Uyuşturucu çetesinin lideri olduğu iddia edilen zanlılar arasındaki A.T.'nin Şırnak'ın Cizre İlçesi nüfusuna kayıtlı olduğu ve çevresindekilerin kendisine ''Şeyh'' diye hitap ettiği öğrenildi.

Mesut HAN / EDİRNE (AHT)

Mersin'den yola çıkan ve Türkiye'den Almanya'ya çıkış yapmak için 10 Ocak Pazar akşamı Kapıkule Gümrük Kapısı'na gelen 33E 2148 çekici ve 33 ARD 71 dorse plakalı TIR'da yapılan aramalarda 228 kilo 396 gram eroin ele geçirildi. Narkotik Dedektör Köpek Bak'ın da katıldığı taramada 430 paket eroinin, dorsenin aynalık tabir edilen orijinal bölümünün alt kısmında oluşturulan zulaya yerleştirildiği tespit edildi. Uyuşturucu madde kaçakçılığıyla ilgili olarak Edirne, Mersin ve İstanbul'da yapılan eş zamanlı operasyonlarda yakalanan 9 kişi, işlemlerinin ardından Edirne Adliyesi'ne sevk edildi. TIR sürücüsü Y.T.'nin de aralarında bulunduğu Y.T., C.Ö., N.K., A.E., İ.E., A.E., M.A.T., S.T. ve şeyh olduğu öne sürülen A.T. adliyeye sevk edildi.

Kaynak:http://www.haberturk.com/haber.asp?id=200874&cat=200&dt=2010/01/14

Önce adamı şeyh ilan edersiniz sonra uyuşturucu kaçaksı olarak medyaya sunarsınız ..

Bİ zamanlar Ali KALKANCI şeyh diye tanıtıldı .. Daha sonra 28 şubat süreci yaşandı ..
Daha daha sonra falza deil bir sene önce Ali KALKANCI uyuşturu üretirken istanbulda laboratuvarda kıskıvrak yakalandı ...

Hadi canım yoluna karnımız tok bu oyunlara ...

HA bu arada aklımdayken Ali KALKANCI denen sahtekar şeyh elif ba cüzünü bile okuyamyor ...

Önce adamı şeyh ilan edersiniz sonra uyuşturucu kaçaksı olarak medyaya sunarsınız ..

Bİ zamanlar Ali KALKANCI şeyh diye tanıtıldı .. Daha sonra 28 şubat süreci yaşandı ..
Daha daha sonra falza deil bir sene önce Ali KALKANCI uyuşturu üretirken istanbulda laboratuvarda kıskıvrak yakalandı ...

Hadi canım yoluna karnımız tok bu oyunlara ...

HA bu arada aklımdayken Ali KALKANCI denen sahtekar şeyh elif ba cüzünü bile okuyamyor ...

çok komiksin yaaa...kimsenin kimseyi bi ...ok ilan ettiği yok...haber bu dostum...

bu ülkede ergenekon yalanlarıyla kimler kamunun gözünden düşürülmeye çalışıldı sen de biliyorsun...çok eski de değil son 2-3 yıldır...

bu haber ne ki onların yanında....

Yürü git işine sen dünyaya zemin kattan bakıyosun bi .ok gördüğün yok aşağıdan inleyip duruyosun.

komik olan ne anlamadım ... 28 şubat ın nasıl başladığını hatırlayamadınsa biraz zekanı tazelemek babında bi kaç paragraf sunayım ... Komiklik yapcak olsam seni taklit ederdim ayrıca ... Dalında başarılısın ...

Kaçakçılar yakalanmış suç üstü yapılmış
Heralde yaşları küçük olduğu için
isimleri tam olarak yazılmamış.

Bu bölümde siyaset politika ile ilişkili konuları paylaşıyoruz haber niteliği taşıyan konuları
güncel bölümünden paylaşalım bu nedenle konu güncel bölümüne kaydırılmıştır iyi forumlar.

gerçekten kötü biriyse Allah katında vardır muhakkak bir hükmü.
Ama değilse o kelepçeler yok mu ah o kelepçeler onu cennete ulaştıracak.Çok hoşuma gider mesela böyle haberler sevdiğin bir insan böyle birşey oluyor.Aslında ne kadar sırlı ve güzel insanın içi açılıyo kıpır kıpır oluyor mest ediyor.Bütün peygamberler çile çekmiştir.Bütün elçiler iftiraya uğramıştır.Allah(cc) nün yoluna baş koyarsan Allah sana öyle belalar verirki aklın şaşar sınar bizi aceba Benden vazgeçecekmi haktan ayrılacak mı karamsarlığa düşecek mi?

Bedizzamanda öyle olmuştu 30 yıl hapiste kaldı ama eserleri durmadı Allah(cc) her yere ulaştırdı.
Hz.Mehdi(as) da çekecektir hatta 2 büyük gaybı olacaktır deniyor hadiste.Hayatı boyunca tabi büyük kısmı hep iftira küfre maruz kalacak insanlar tarafından çok haşa adi biri olarak gözükecek acayip biri oacak diyor.Hatta ona karşı tavır alanlar sonradan pişman olurlar diyor Allah(cc).
Benim başıma gelmiyo bundan bir anlam çıkar ama Allah(cc) sırları hakkında bilgimiz olmadığı için fazla karıştırmamak lazım.
Üzülenleriniz varsa hiç üzülmeyin bunlar çok güzel şeyler inaAllah.Mesela cennete ne anlatacaksınız boş boş oturduğunuzu sadece abadet ettiğinizi mi halbuki elöilerin hepsi başından geçen çileleri ballandıra ballandıra anlatacaklardır...

Din tüccarı bunlar din... Ağızlarıyla din, elleriyle eroin kokain satar bunlar...

gerçekten kötü biriyse Allah katında vardır muhakkak bir hükmü.
Ama değilse o kelepçeler yok mu ah o kelepçeler onu cennete ulaştıracak.Çok hoşuma gider mesela böyle haberler sevdiğin bir insan böyle birşey oluyor.Aslında ne kadar sırlı ve güzel insanın içi açılıyo kıpır kıpır oluyor mest ediyor.Bütün peygamberler çile çekmiştir.Bütün elçiler iftiraya uğramıştır.Allah(cc) nün yoluna baş koyarsan Allah sana öyle belalar verirki aklın şaşar sınar bizi aceba Benden vazgeçecekmi haktan ayrılacak mı karamsarlığa düşecek mi?

Bedizzamanda öyle olmuştu 30 yıl hapiste kaldı ama eserleri durmadı Allah(cc) her yere ulaştırdı.
Hz.Mehdi(as) da çekecektir hatta 2 büyük gaybı olacaktır deniyor hadiste.Hayatı boyunca tabi büyük kısmı hep iftira küfre maruz kalacak insanlar tarafından çok haşa adi biri olarak gözükecek acayip biri oacak diyor.Hatta ona karşı tavır alanlar sonradan pişman olurlar diyor Allah(cc).
Benim başıma gelmiyo bundan bir anlam çıkar ama Allah(cc) sırları hakkında bilgimiz olmadığı için fazla karıştırmamak lazım.
Üzülenleriniz varsa hiç üzülmeyin bunlar çok güzel şeyler inaAllah.Mesela cennete ne anlatacaksınız boş boş oturduğunuzu sadece abadet ettiğinizi mi halbuki elöilerin hepsi başından geçen çileleri ballandıra ballandıra anlatacaklardır...
bir konuda yada mesajında da bu MEHDİ lafzını görmesek..
bu mehdi beklentisinden ve takıntısından kurtul kardeş
Allah kitabı Kur'an ı Kerimden bile bu kadar bahsettiğin yok
sen kimin hizmetkarısın

bir konuda yada mesajında da bu MEHDİ lafzını görmesek..
bu mehdi beklentisinden ve takıntısından kurtul kardeş
Allah kitabı Kur'an ı Kerimden bile bu kadar bahsettiğin yok
sen kimin hizmetkarısın

Böyle bir soruya gerek var mı?Zaten bahsettiklereim bunu söylüyor zaten anlayamadın mı?

Sen Hz.Mehdi(as) kötü zannediyorsun ama öyle değil abd de avanjelikte katoliklerde öyle sandı tüm dünya anladı ne adar iyi ve adaletli olduğunu bi bizim millet anlamadı ama vardır bir hikmeti.

Merak etme seni rahatsız etmeyecek ve lakin senden alınan çalınan ne varsa sana geri verecek Allah'ın izniyle.Şimdi içindeki duyguları biliyorum birşey emiyorum zaten bu ahir zaman özelliği Allah(cc) gizliyor onu.Ama sen sonrasını seyret.Sence Haşa Allah(cc) ve Hz.Muhammed(sav) yalan söyler mi?Sadece bir ihtimal ver ağzımı açarsam en adiyim...

Böyle bir soruya gerek var mı?Zaten bahsettiklereim bunu söylüyor zaten anlayamadın mı?

Sen Hz.Mehdi(as) kötü zannediyorsun ama öyle değil abd de avanjelikte katoliklerde öyle sandı tüm dünya anladı ne adar iyi ve adaletli olduğunu bi bizim millet anlamadı ama vardır bir hikmeti.

Merak etme seni rahatsız etmeyecek ve lakin senden alınan çalınan ne varsa sana geri verecek Allah'ın izniyle.Şimdi içindeki duyguları biliyorum birşey emiyorum zaten bu ahir zaman özelliği Allah(cc) gizliyor onu.Ama sen sonrasını seyret.Sence Haşa Allah(cc) ve Hz.Muhammed(sav) yalan söyler mi?Sadece bir ihtimal ver ağzımı açarsam en adiyim...

Hz Muhammed (s.a.v) den sonra
bir adam görsem ki kanatlanıp uçsa
yine bir adam görsem ki sularda yürüse
dili hep HAK DESE BİLE
haklısın gemar Peygamber SAV yalan söylemez asla
O YALANCIDIR
O ADAMA İNANANLA İNANMAYAN ARASINDAKİ FARK KADAR FARKIMIZ VAR

bir de irtica tehlikesi yok bu ülkede diyorlar ya....

meydan bunlara kalsa halifeler...mehdiler...şıhlar....hocalar...hacılar....şeyhler.....anaaaa daha neler neler...bunlar rüyalarında ve karanlık odalarında(sözde ışık evleri) hep bunların planlarını kurguluyorlar işte....

Hz Muhammed (s.a.v) den sonra
bir adam görsem ki kanatlanıp uçsa
yine bir adam görsem ki sularda yürüse
dili hep HAK DESE BİLE
haklısın gemar Peygamber SAV yalan söylemez asla
O YALANCIDIR
O ADAMA İNANANLA İNANMAYAN ARASINDAKİ FARK KADAR FARKIMIZ VAR

E o zaman ayrımız gayrımız ne kardeş.200 alamet oldu bizde Hadisler ve Kur'anın işaretlerine bakıyoruz tamam diyoruz Hz.Mehdi(as) gelmiştir ama gizlidir ama Mehmet ama Ahmed bilemiyoruz.Ama geldiğini biliyoruz bunda şüphe olmaz...Bende müjdeliyorum Kur'anda güzeli müjdele diyor zaten inşaAllah...

son sözü söylemek haklı olduğun anlamına gelmez
ve inan bana rasülullahın en korktuğu insan modelisin
vazgeç göklere çıkardığın insanın
sana dünyada ahirette faydası olmayacak
seni kim yetiştirdiyse hakikatı söyle
gerçek bir islam evladı MEHDİ falan beklemez
ona değil KUR'AN-ı KERİM e sarıl

son sözü söylemek haklı olduğun anlamına gelmez
ve inan bana rasülullahın en korktuğu insan modelisin
vazgeç göklere çıkardığın insanın
sana dünyada ahirette faydası olmayacak
seni kim yetiştirdiyse hakikatı söyle
gerçek bir islam evladı MEHDİ falan beklemez
ona değil KUR'AN-ı KERİM e sarıl

Birincisi en korktuğu modeli demişsin orayı silmeni rica ederim Efendimiz(sav) hiçkimseden korkmaz.Bişiler anlatmışsın bunu açıklayacak hadislerin varmı?
Mehdi beklemez demişsin bu senin kendine güveninin sarsığı anlamıdnada gelir.

Bana de ki bütün hadis kitaplarını unut yalanla böyle bişi yoktur evet demiştir Allah(cc) ama sonradan haşa vazgeçmiştir o zaman başka....

seyhllerın adlarını kötüye cıkarıyorlar

Geri