# Ernst: Astronot oLmak İsterdim.. # [ İyiki FutboLcu oLmussun ] =)

MozoLe Miяach

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Beşiktaş´ın Alman yıldızı Fabian Ernst, Siyah-Beyazlılar´ın çocuklara yönelik çıkardığı Yavru Kartal dergisinin konuğu oldu.

k2yfqp.jpg

Beşiktaş’ın Alman yıldızı Fabian Ernst, Siyah-Beyazlılar’ın çocuklara yönelik çıkardığı Yavru Kartal dergisinin konuğu oldu. Küçüklüğünde çöpçülere ve astronotlara hayranlık duyduğunu söyleyen Ernst, takımla ilgili şu açıklamaları yaptı: Başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Kesinlikle şampiyon olacağımıza inanıyorum, ama her maçın ayrı bir önemi var. Adım adım ilerlememiz gerekiyor...

Ve Aydın sahada!
Yusuf Şimşek transferinde Bursaspor’a gönderilmesi düşünülen, ancak takımdan ayrılmayı reddeden Aydın Karabulut meniskus ameliyatı geçirmişti. Uzun süre sahalardan uzak kalan genç futbolcu dün takımla çalışmalara başladı. Bir bölümü basına açık olarak yapılan çalışmada istekli bir görüntü çizen Aydın, hırsıyla dikkatleri üzerinde topladı. Gurbetçi oyuncu, bir an önce formasına kavuşmak istediğini dile getirdi.

Kartal el üstünde!
Sivasspor deplasmanında, Beşiktaş’ı yönetim kurulu üyesi Halim Aydın ağırlayacak. Sivas Zara’lı olan Aydın, seyahat boyunca takımla birlikte olacak. Farklı duygular yaşadığını dile getiren Halim Aydın, “Sivasspor’u da beğenerek izliyorum. Ancak gönlüm tabii ki Beşiktaş’tan yana. Kazanıp, şampiyonluğa ulaşacağımıza
inanıyorum” dedi.

Yine aynı taktik...
Beşiktaş, Sivasspor karşılaşmasında da Gençlerbirliği taktiğini uygulayacak. Aynı kadroyla sahaya çıkmayı planlayan teknik direktör Mustafa Denizli, Filip Holosko ile Yusuf Şimşek’i yanında oturtacak. Formsuz görünen Edouard Cisse ile kaptan Matias Delgado’nun ise ilk 11’de görev yapacağı öğrenildi.

Fanatik..

İyi ki futbolcu olmuş. zira astronot olsaydı Beşiktaşımıza hiç bi yararı olmayacaktı :)

Geri