Ermeniler'den elçiliğimize molotoflu saldırı

Gєηco

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
Ermeniler'den elçiliğimize molotoflu saldırı

Sözde Ermeni soykırımı iddialarının yıldönümü nedeniyle yapılan gösteride, Türkiye'nin Moskova Büyükelçiliği'ne molotof kokteyli atıldı.

6711.jpg

Yaklaşık 200 kişilik grup, bugün öğleden sonra Türkiye'nin Moskova Büyükelçiliği önüne gelerek gösteri yaptı. Terör örgütü PKK bayraklarının da açıldığı gösteride, Türk bayrağı yakıldı.

Göstericilerin, büyükelçilik bahçesine attığı molotof kokteyllerinden biri alev almazken, diğeri, büyükelçilikteki güvenlik görevlileri tarafından etkisiz hale getirildi.

hepimiz Ermeniyiz diyenLere duyuRuluR...

ırkçı teröre son verilmesi lazım!
"terör örgütü PKK bayraklarının da açıldığı gösteride..."
hiç şaşırmadım bu işbirliğine :mad:

Bunlar iice kaşınma ya başladi ya hadi hayırlısı bakalım

Hiç şaşırmadım Ermeni ve PKK lılar aynı safta :D "Şerefsizlerin Kardeşliği"

tıpkı yunan halkı gibi yanlış tarihi bilgilerle donatılmış ve gaza getirilmiş bi halk
yanlız şu var asıl onların azerilere yaptıkları hareket soykırımdır.Bigün onunda hesabı sorulacak
bigün tüm mazlum ülkelerin hesabı sorulacak

yaw katlıam yapmamıs ve sozde ermenı soykırımı adı altında bı leke surulmus mılletı ıyıce dınden ımandan cıkarmaya basladınız cınnet gecırıp butun soyunuzu hakkaten katletmemıze az kaldı!!!

DÜNYADA ANA RAHMİNE DÜŞEN EN APTAL SPERMLERSINIZ!!!!!BUTUN SOYUNUZ AYNI B.KTAN GELIYO!!!!

bunlar kasınıyorum yokmu beni kasıyan diye yalvarıyo az bekleyin dunya asıl soykırımı gorcek az kaldı

Geri