Ermenilerden özür dileyenleri kınıyoruz Kampanyası

veysiorak

New member
Reaction score
0
Yüce Türk milleti ermenilerden özür dileyenleri kınıyoruz..

FEDAKÂRLIĞI İLE DÜNYAYA NAM SALMIŞ YÜCE TÜRK MİLLETİNİN YAPMADIĞI DAVRANIŞLARDAN

DOLAYI; ZAMANINDA KENDİSİNE ZULÜM VE İŞKENCELER YAPMIŞ VE BU YAPILANLARI O ZAMANIN

ŞARTLARINA DAYANDIRAN DEVLETLERDEN, KURUM, KURULUŞ VE KİŞİLERDEN ÖZÜR DİLENMESİNİ

ONURLU BİR TÜRK VATANDAŞI OLARAK ASLA KABUL ETMİYORUM! BU TARZ ÇİRKİN KAMPANYALARIN

ALTINA İMZA ATAN TARİHİNDEN YOKSUN, KENDİSİNİ BULUNDUĞU ÇEVREDE AYDIN TANITAN AMA

KENDİSİNİ DAHİ AYDINLATAMAYAN SİZLERİ AYIPLIYORUM. CANIM VATANIMIN NİMETLERİNDEN

SONUNA KADAR FAYDALANIP BU ÜLKENİN ASİL KİMLİĞİNİ TAŞIYIP SONRA DA BU TARZ ASILSIZ,

BELGESİZ DÜŞÜNCELERLE YÜRÜTTÜĞÜNÜZ EYLEMLERİ, YÜCE TÜRK MİLLETİNE VE GEÇMİŞİNE İHANET

ETMENİZİ ESEFLE KINIYORUM!

Bu yazılanları onaylıyorsan bu adresteki sizi kınıyoruz kampanyasına katıl...

http://www.sizikiniyorum.com/

Bu kampanyaya lütfen yardımcı olun.

Her konuda olduğu gibi bu konununda suyunu çıkardık.
"Özür diliyoruz" kampanyasından sonra yurt içi ve yurt dışında siteler kurulmaya başlandı.
Özür dilemiyorum, özür dilemiyoruz, özür bekliyoruz vs.vs.
Google denen bir motor var, Oradan aratırsın ve daha önce kurulmuş site varsa destek verirsin.
"Yok ben daha güzelini yaparım, en çok benim sitem hit alır" gibi egolarımızla açılan sitelere
üye olanlar dağıldı. Ama kampanyayı başlatan azınlık artıklarının tek sitesi olduğu için
şu anda 27.000 üyeye ulaştılar.
Bizde sivil toplum örgütleri organizasyonu yapamıyor, olay bu.

Kolay gelsin.

Geri