Ermeniler Mi Bizden ? Biz mi ermenilerden özür dileceyeceğiz...!!!!

-HaKiKaT-

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
Tohumu bozuk olan cok :]
Babası belli olmayan ınsanda cok :]]

Yapmadığımız bir şeyi kabul ediyoz yav.. Sinir bozucu...

katılanların özüde ermenidir heralde ne deyim Allah bildiği gibi yapsın...

1 Adnan Ekşigil Sosyolog İstanbul
2 Ahmet Çakmak İktisatçı İstanbul
3 Ahmet Çiğdem Siyaset Bilimci İstanbul
4 Ahmet Evin Siyaset Bilimci İstanbul
5 Ahmet İnsel İktisatçı İstanbul
6 Ahmet İsvan İstanbul Eski Belediye Başkanı İstanbul

suraya bak neler neler var :mad:
Hepınızın hakkı kötek,kötek hemde tek kötek

Ben dilemiyorum arkadaş

önce onlar dilesin

kampanya bireysel. türk milletini bağlamaz. metni bi açın da okuyun. beğenmiyorsanız sayfayı kaparsınız olur biter. kimse sizinle aynı fikirde olmak zorunda değil..

kampanya bireysel. türk milletini bağlamaz. metni bi açın da okuyun. beğenmiyorsanız sayfayı kaparsınız olur biter. kimse sizinle aynı fikirde olmak zorunda değil..

Güzel kardeşim;
bu ülkede bir çok şey bireysel olarak başladı.Ve önüne geçilmediği zamanlarda hangi boyutlara ulaştığını görüyoruz.Tarihin kara sayfalarının değiştirilip,temcit pilavı gibi önümüze konması artık sıkıntı vermekten ziyade bölücülüğün propagandası haline dönüşmeye başladı.
Bir iken,on olur
on iken yüz olurda,bana ne yahu diyenlerden de yüz bulduklarında sana pkk dan daha ciddi bir sorun olarak dönecektir bu ermeni dönmeleri.
Ermenilerin bile vatanım diyerek savaş verdiği bu topraklarda,bölücülüğü onların adına yapanlar bir gün elbet hesabınıda vereceklerdir.

KARANLIK RUHLU SÖZDE AYDINLAR
Bu bildiriye imza atan sadece ruhları değil, vicdanlarıda kararmış, sırf olmayan popüleritelerini artırmak için çaba harcayan, geçmişimize küfretmeyi marifet sanan güruhu kınıyorum. Hep aynı tayfa bunlar. Karabağda katledilen soydaşımdan, Irakta soykırıma uğrayan dindaşımdan, Çinde yokedilmeye çalışılan, Kıbrısta yoksayılan soydaşımdan, dünyada zülum altında inleyen insanları SAHİPLENEMEDİĞİM İÇİN ÖZÜR diliyorum....

bunlar yakında izmirde çanakkalede denize döktüklerimizdende özür dilerler siz ne güzel ülkemizi işgal etmeye gelmiştiniz ama biz terbiyesizlik edip size karşı koyduk diye

Geri