erman hocam nooluyor!

snrylmz03

New member
Reaction score
0
oynatalım uğurcuum!

uğurcuumu bilmem ama Beşiktaş taraftarlarının oynatmalarına bayağı az kaldı!

işte tek kelimeyle süper bir video daha anlayana tabiiki...

[VIDEO]s1YAcgModvI[/VIDEO]

hakem hataları nedense yıllardan beri hep bizim aleyhimize oluyor..bu hakemlere tv den ders veren hakem hocasıda tanıdık bir isim tesadüfün böylesi..

[VIDEO]CW59dfCMnZk[/VIDEO]

birde günümüz erman toroğlularının yönettikleri maçlar var maaşallah dedikleri doğruymuş boynuzlar kulağı bayağı bir geçmiş

[VIDEO]Mq28f5ISVIE[/VIDEO]​

eee bide beşiktaşlıyım diye geçinio ya o beni deli ediyor ya

kazımın ampul gibi elinede bişey yok deymiyo dio
ya top havaya giderken birden yön degiştiriyor ama yok bişey diyor...

cem papilada Beşiktaşlıydı bunu unutma ben asıl bombaları Beşiktaşlı federasyon başkanımızdan bekliyorum...Beşiktaşa düşman mı lazım içimizdeki hainler yeterde artar bile

bunlar bize dokunmaz biz neler gördük yıllarca hep 2.liklerle yetindik.sonuclara seviniris üzülürüs ama bu siyah-beyaz aşkımızı degiştirmez.papila,toroglu,müftüoglu dahada nicelerini görcez...

Erman toroğlu Beşiktaşlı değil,ankaragüçlü..BU adam yandaki sinsi şansalın doldurşuna gelip konuşuyor bnu kullanıyorlar istedkleri gbi bir dediği bir dedğini tutmuyor..Bizim verilmeyen puanlarmı verseler şuan açıkara liderdik beyler ne yazıkki sözde adalet herzman lobiden yana!

Elbet birgün haklı olanların kazandı günler gelecek o zaman zirveye hasret kalan biz deil bizi engelleyenler olacak

Geri