Erman gidiyor Rıdvan geliyor

icemen

New member
Reaction score
0
erman-gidiyor-ridvan-geliyor.jpg

Erman Toroğlu'nun ipini çeken Digitürk yönetimi, Toroğlu'nun yerine Rıdvan Dilmen'e teklif götürdü. Dilmen'in alternatif ise Fatih Terim.

Yıllardır ekranların vazgeçilmez klasiği haline gelen Şansal Büyüka ve Erman Toroğlu ile "Maraton" programı yüz değiştiriyor. Yayın ihalesinden sonra "Küfürü bitireceğim" diyen Digiturk Genel Müdürü Ertan Özerdem, bu sözü doğrultusunda ilk iş olarak sivri dili ile tanınan Toroğlu ile devam etmeme kararı aldı.

Genel Müdür Özerdem, ilk teklifi Rıdvan Dilmen'e yaparken, Fatih Terim'in de düşünülen ikinci isim olduğu belirlendi. Ancak Dilmen'in, NTV ile olan anlaşmasının feshi için 4.5 milyon dolarlık tazminatın ödenmesi gerekiyor. Bu şok kararın ardından LİG TV Yayın Yönetmeni Şansal Büyüka "Erman yoksa ben de yokum" diyerek istifa resti çekti ve dün ekibiyle toplantı yaptı. Son durum Büyüka'nın, Digitürk yönetimiyle yapacağı nihai görüşmeden sonra kesinlik kazanacak.

Ünlü yorumcu Erman Toroğlu, hakkındaki şok kararla ilgili bir bilgisi olmadığını açıkladı. Toroğlu "Yurt dışındaydım. Bugün (dün) Ankara'ya geldim. Ne Şansal'dan ne de Digiturk Yönetimi'nden bana gelmiş herhangi bir şey yok. Resmi bir bildiri gelirse açıklama yaparım" diye konuştu.

Toroğlu'nun yerine ismi geçen Milli Takım'ın eski teknik direktörü Fatih Terim, Digiturk'ten kendisine gelen herhangi bir teklifin olmadığını söyledi. Hakkında "Yemek yediler" iddialarına güldüğünü de belirten Fatih Hoca "İki gündür evden çıkmadım. Teklif gelse geldi derim. Belki onların böyle bir düşüncesi vardır. Herhalde ufukta bir yemek gözüküyor" dedi.​

KAYNAK

Ekli dosyalar

• erman-gidiyor-ridvan-geliyor.jpg
    erman-gidiyor-ridvan-geliyor.jpg
    15.3 KB · Görüntüleme: 8,254
Hayırrrrrrr!

Rıdvan NTV'de kaLsın =)

helal olsun be genel müdür

2 tane fikirsizi şurdan uzaklaştırdın ya valla helal

mumya devrinden kalma hakem kurallarıyla içtihad çıkaran şu adamın gitmesine ne kadar sevindim anlatılamaz

hayırlısı neyse o olsun

Özerdem'de boyundan büyük işLere kaLkışıyo.. Erman gitti diye küfürmü bitecek hadi len ordan..

Ben Erman Toroğlunu beğenerek izliyorum.Olaki haber doğru ise, "doğru söz söyleyeni dokuz köyden kovarlar" atasözü bir kez daha doğru olacak.

maraton şansallı ermanlı devam edilse ekstradan programa transfer yapılsa süper olurdu

Ahmet çakar ve Erman toroğlu bıktırdılar artık adamlar futbolla ilgili konuşmaktan ziade şov yapmaya çalışıyorlar

Erman hoca Digitürkte yerinde kalsın,Rıdvan dilmende NTV de...Dobra dobra konuşuyo adam daha ne istiyosunuz...Kendini bilmez yöneticiler için değermi Erman hocayı değiştirmeye...Herkes gönlü okşansın istiyor,yazıklar olsun....

Geri