Erkekte Karizmayı Çizen Durumlar�

BuNaLım

Bunalım
Reaction score
0
Erkekte Karizmayı Çizen Durumlar�

*Manitaya hiçbir zaman market torbalarıyla yakalanma�

*Kızın yanında osurma . Osurman kaçınılmazsa ki sık sık olur , deri bir koltuk bul ve bir iki gıcırdattıktan sonra yellen � Koltuk nasıl da gıcırdıyor filan de kapat mevzuyu. Tekrarlayıp bokunu çıkartma�

*Denizde yüzerken fazla dibe dalma. Sümüklerin isteğin dışında sakalına bıyığına yapışır dikkat et.

*Gittiğin bir galada yangın çıkarsa ağlama. Ağlarsan da korkudan olmasın gözüme duman kaçtı filan de�Veya her galaya kalın güneş gözlüklerinle git.

*Çorabın yırtıksa bırak ayakkabının içinde kalsın. Bizim evde ayakkabı çıkmaz deyip ne kadar burjuva olduğunun da altını çizersin üstelik.

*Bıyıklı ve devrimciysen kızın karşısına geçip ezo gelin çorba içme. Ne anlama geldiğini bilmiyorsan iç ve dene�

*Uçaktan korkuyorsan yürüyerek git. Amerikaya bile öyle git bana ne. İlim Çin�de olsa bile ara. Hadi bindin diyelim. Sakın kızın eline yapışma ve sakın uçağın tekerlekleri yere değidiği an Pilotu alkışlama.

*İlk tanıştığın kızı hemen o gün simitçilerden birine götürme.

*Kurtlar vadisi ve gelinim olur musun�u seyrediyor olabilirsin. Sakin ol. Sus söylemek zorunda değilsin. National Gographic , CNN Türk , NTV ve CNBC-E neyine yetmiyor.

*Direkman diye bişey yoktur. Tarihte hiçbir yazılı metne kazılmamıştır bu kelime. Arabeks dedin mi seni tanımam bi daha. Laylon diyorsan o kızdan da benden de uzak dur kardeşim.

*Bekar evinde yaşamak ayıp değil, her taraftan prezervatif çıkması ayıptır.Arada bir temizlik yapın kardeşim.

*Limiti dolmuş kredi kartıyla kızı yemeğe götürme.

*Anneler çocuklarını kız arkadaşlarının yanında bozmaya bayılırlar. Annelerinize engel olun. Kızın yanında bebeğim, küçüğüm, pul biber pipilim ne demek abi�

*Ortadaki fren� Ortadaki fren� Ortadaki fren�

*Kızın önünde koşmak doğru değil� Hele köpek kovalıyorken.. Hele köpek minicik bir terrier cinsi köpekken� Olmuyo ama�
*Hiç bir insanın en son okuduğu kitap Ömer Seyfettin�in �Kaşağı� adlı eseri olmamalıdır�

Gani Müjde

karizmatik cevaplar

karizmatik cevaplar

- aşka in*****r mısın ?
- aşk olmasaydı ben burda olmazdım
(nerdesin ki nerde olmazdın?)

- su içer misin?
- ben su içmem.

- savaştan öncesini hatırlıyor musun?
- kendime izin vermiyorum...

- savaş öncesini düşünuyor musun?
- savaş öncesi hiç oldu mu ki?

- çok yakışıklısın...
- güzelliğime değil zekama önem vermeni beklerdim

- çok zekisin...
- zekama değil güzelliğime önem vermeni beklerdim
(ne ters adamsın be?)

- çok zekisin...
- bunu akıllı birinden duyduğumda sevinirim ben yalnızca

- orhan abi yetiş senin evi yakiyorlar !?!
- benim evim yanmaz.

- yapma...çocukken dahi olsun mutlu bir günün olmuştur?
- ben hiç çocuk olmadım ki?
(sibernetik organizma sanki? lab de vücuda gelmiş)

- orhan abi nehir taşmış senin evi sel götürüyor?!?!
- benim ev waterproof.

- peki ya baban o ne diyordu?
- benim babam hiç olmadı
(isa ile mi görüşüyosun belli diil)

- peki ya aşk?
- aşk nedir biliyor musun kucugum? aşk hava güneşliyken sana şemsiye veren, sel olduğunda donunu el atan bir sigortacıdır.işte aşk budur...

- seni hiç anlamıyorum
- peki ya küçüğüm sen hiç "ben" oldun mu?

çok ilginçtir,genelde kızlar ''napıcaksın'' yada ''nereye'' sorularına açıklamalı cevap verirken,erkekler isteyerekmi yapıyolar bilmiyorum,karizmatik cevaplar verirler:
-nereye
-bi işim çıktı
-napıcaksın
-sonra ararım ben seni

-yarın sinemaya gidelimmi
-ona yarın bakarız

- orhan abi yetiş senin cocugun mnagodular dövüyorlar?!
- muhtaç olduğu kudret damarlarındaki asîl kanda mevcuttur.

- seni hiç anlamıyorum
- boşver ne sen ne de kimse anlamıyor.
(bu soruları soran da mal bu arada suçsuz diil bayağı kaşınıyolar belli)

- seni hiç anlamıyorum
- benim suçum
(bu da acındıran karizmatik)

- benden nefret mi ediyorsun?
- seni düşünecek vaktim olsa ederdim...
(en mükemmel i budur, aslında büyük filmlerden büyük replikler altına yazılmalıdır, casablanca)

-abi dün x y yi dövmüş
-y nin eli kolu yokmuydu
-eöö var tabi abi
-olay bitmiştir

- çok acil işim var yardımına ihtiyacım var
- bakariz

- françesko... birtanem kadar gizemlisin ki bütün zamanimi seni çözmeye çalışmakla harcıyorum..
- bu akşam sibirya'ya uçuyorum al bu da kelebek haftasonu bulmaca eki ben yokken çözersin.

- bana geçmişini anlatsana...
- dün yok, yarın yok, sadece bugün, sen ve ben varız.

- bana biraz kendinden bahset? hep böyle sessiz misindir?
- kendim hakkında konuşmayı sevmem

*Manitaya hiçbir zaman market torbalarıyla yakalanma�

*Kızın yanında osurma . Osurman kaçınılmazsa ki sık sık olur , deri bir koltuk bul ve bir iki gıcırdattıktan sonra yellen � Koltuk nasıl da gıcırdıyor filan de kapat mevzuyu. Tekrarlayıp bokunu çıkartma�

*Denizde yüzerken fazla dibe dalma. Sümüklerin isteğin dışında sakalına bıyığına yapışır dikkat et.

bitirdin beni ... ya arkadaş nerden bulur çıkarırsınız bu esprileri... tebrikler...

TSKK KArdesssssssssss :D

dostum güselmis ellerine saglık :D

Geri