Erkeksen Katılırsın !!!

adanalı

New member
Reaction score
0
Erkekler hep vardır hayatın her yerinde ve her anında erkekler her zaman için bir ilk olmuş çağ açıp çağ kapatmışlardır. savaşlar yapmış icatlar yapmış ve tabi doğal olarak çocukta yapmışlardır. ve her zaman erkek bir neslin geçmişi ve aynı zaman da geleceği olmuştur.ve gelin görünki 21. yy da kadınların erkekleşme duyguları kadın ve erkek eşitliği sağlamış kadın hakkı diye kurrallar çıkarmışlar ne münasebet canım hakkı bir erkek ismidir. bakın gördünüz kadınların hakları bile erkeklerden soruluyor neyse işin espirisi bir yana bu haklar kadınlara avantaj erkeklere ise dejavantaj getirmiş.

örneğin:

NEVRİYE__ bu gün dışarıda yemek yiyelimmi televizyonda gördüm boğazda yeni bir balık restaurantı açılmış ne olur hilmi oraya gidelim lütfen neolur ?.... ölümü gör.....allah rızası için..... anan baban hayrı için....v.s v.s

HİLMİ__ ama nevriye daha dün akşam kebap yemek için restauranta gitmiştik birgünde evde yiyelim bak benim asabımı bozma zaten bu günlerde işler kesat.....!!!

NEVRİYE__ hep böyle yapıyorsun artık beni sevmiyorsun tabi 2 çocuk doğurup kartlaşıp basenlerim çıktıda ondan. yoksa beni aldatıyormusun kesin beni aldatıyorsun adım gibi eminim..

HİLMİ___yetti be yetti bıktım senden goril iştahlı karı......

NEVRİYE__ asıl ben senden bıktım nuri alço kılıklı herif beni ne doktarlar ne mühendisler istedide ben varmadım ah akılsız kafam geldimde seni buldum ne kadarda gözüm körmüş..

DERKEN TARTIŞMA BÜYÜR VE OLAY DEVLET HASTANESİ ACİLİNDE SONA ERER ..

şimdi girişe bakalım nevriye büyük bir iştahla canı balık istemiş doğal bişe olabilir hepimiz insanız ama gelin görünki bir önceki akşam ise kebap restaurantına gitmişler zavallı hilmi hesap ödemekten evin adresini bulamaz olmuş nevriye halen balık derdindedir bu şekilde gelişen olaylar ve nevriyenin iştahı ve hilminin parası derken olay büyür ve kavgaya kadar ilerler kadınların her zaman yaptıkları şeylerden biride ne zaman bri tartışma olsa hamen devreye bir kadını sokarlar mesala sen beni aldatıyorsum... kesin başka biri var.. allah bilir sen ondan çocukta yapmışındı..vs. ve olayı çığrından çıkarırlar tabi erkekleride

ve bide ünlü sözleri vardır hani şu ..beni ne doktarlar ne avukatlar istedide ben varmadım.
olayı inceleyin olnayda aslında ne bir doktor nede bir avukat vardır hatta semtlerinden bile geçmemişlerdir.

şimdi meselenin son ve en önemli yerine geldik burada anlayacağımız ve her zaman yaşadığımız bir bölüm yatıyor nedir o şudur efendim kadınlar her zaman başka bir kadına özenmiş olup ve özendiği şeyde kocasını yada sevgilisini her zaman öne koymuş ve dediğini yaptırmıştır.

AMA NE OLRSA OLSUN KADINLAR HERZAMAN ERKEKLERİN YANINDA OLMUŞ ERKEK VE KADIN BİR BÜTÜN OLMUŞTUR

SİYAH VE BEYAZ GİBİ İYİ VE KÖTÜ GİBİ YAZI VE TURA GİBİ YANİ ANLAYACAĞINIZ ERKEK NE KADARDA ASİL OLURSA OLSUN BU ÖZELLĞİN HEMEN HEMEN YARISINI KADINLARA BORÇLUDUR..

birazdan sawaş alanına döner burası :D

AMA NE OLRSA OLSUN KADINLAR HERZAMAN ERKEKLERİN YANINDA OLMUŞ ERKEK VE KADIN BİR BÜTÜN OLMUŞTUR

SİYAH VE BEYAZ GİBİ İYİ VE KÖTÜ GİBİ YAZI VE TURA GİBİ YANİ ANLAYACAĞINIZ ERKEK NE KADARDA ASİL OLURSA OLSUN BU ÖZELLĞİN HEMEN HEMEN YARISINI KADINLARA BORÇLUDUR..

kadın ve erkek bi büTündür birbirinden ayrı düşünüLemez........;)

ben bayıldım bu yazıya çok harika sağol paylaştığın için...

bende cok bayıldım tsk da ettim yarın okulda bütün sınıfa da okumayı planlıyorum ellerine saglık.....

paylasım için tesekkurler..

eheheh örnekteki isimler çok orjinal :D eline sağlık

ehehe :D

Aklıma birden hamile olan yengemin gecenin 3 ünde yaşpasta aşermesi ve zavallı dayımın onu kıramayıp gecenin o saatinde 50 km yol gidip yaşpasta arayıp bulup gelmesi geldi ehue

Oğlan dayıya çekmez di dimi :D

Geri