erkekmi cimri kadınmı

erkeklermi kadınlarmı daha cimri

• kadınlar daha cimri

Kullanılan: 29 39.7%
  • erkekler daha cimri

Kullanılan: 12 16.4%
  • yerine göre değişir

Kullanılan: 16 21.9%
  • şu zamanda iki tarafta cimri

Kullanılan: 16 21.9%

• Kullanılan toplam oy
    73
  • Anket kapatılmış .

halilid

New member
Reaction score
0
kadınlar daha cimri
erkekler daha cimri
yerine göre değişir
şu zamanda iki tarafta cimri

:saskin

kadın milleti duydusaldır duygusallar kolay kolay cimri olmaz ama erkek milletinin eli sıkıdır :D

bence kadınlar daha cimri çünki erkek parayla satın alır kadın satın alınır.

Cimri nin kadınıda war erkegide. . .

iki tarafında öyle ama kadınlar daha cimri. Ben çok yaşadım bu olayı dejavu misali :)

valideden sigara parası koparmak kadar zor bir şey yoktu. duygu sömürüsü edebiyatından faydalana faydalana tiyatrocu oldum :D

birlikte bi yere gidildiği zaman genelde (hatta herzaman) hesabı erkek eder. bu da bizi deli ediyo.
eşit olması zor tabi ama 5 kere yemeğe çıkıldıysa 3 ünü erkek 2 sini bayan ödeyebilir ama hiç ödemeye yanaşmıyolar.

valla hatun sana aşıksa herşeyini alır..ama sana aşık olan hatun dünyada 2 -3 ü geçmez..bunun dışında arkadaş olarak bahsediyorsak hatunlar daha cimri ve resmen yiyici..bara,cafeye gidersin elini cebine atmaz..atıyosa da formaliteden..ama erkek arkdaşlarla bi yere çıktığımız zman herkes ödemek için sıraya geçer..bu kadar basit..hatun erkeği her zman sömürür arkadaş..

Sanırım biz erkekler daha cimriyiz :D speclyzer hocam hesap ödeme konusu ayrı yahu kız ödiyim dese ödetmezsin burda ödesin diosun :Dcentilmenlik yaparak bizim ödememiz doğru tabii

ikiside cimridir kişiye göre değişir...

Geri