Erkeklerin Eski Bahaneleri Çöpe!

Ata Kızı

Angel Of Revenge
Moderatör
Reaction score
0
.

bahane.jpg

Yıllardır bu konu hakkında birçok şey yazılıp çizildi. Herkesin bildiği gerçekleri oturup da tekrar anlatmak gibi bir niyetim yok bu yüzden. Ben işin sadece etik boyutunu sorgulamak istiyorum.
Şunu hiçbir zaman unutmayın ki ilişkiye hazır olmak ya da olmamak gibi bir kavram yoktur. Bir insan başka bir insana aşıksa ve onunla beraber olmak istiyorsa o anda 3. dünya savaşı bile çıksa engel olamaz kendisine. Buna bir ilişkiden yeni çıkmış olmak, kariyere odaklanmış olmak ya da evlilik düşünmemek gibi bahaneler engel olamaz. Dediğim gibi bu anlamsız sözler sadece bahane olduklarıyla kalırlar.
Issız adam filmindeki replik gibi Kızılay dağıtmışçasına her erkeğin aynı bahaneleri öne sürmesi artık kadınlar tarafından tamamen acizlik olarak değerlendirilmekte. Dürüst açıklamalar inanın daha az can yakıcı olacak ve en azından karşınızdaki kadının size olan saygısını kaybetmemesini sağlayacaktır.
“Seni istemiyorum”, “seni bir sevgili olarak göremiyorum” ya da “sana aşık değilim” gibi sözler inanın diğer ucuz bahanelerden çok daha kabul edilebilir ve kişilikli olacaktır. Şunu unutmayın ki günümüzde kadınlar peri masallarına inanmıyor ve kimsenin tesellisine de ihtiyaçları yok. Yanı sizin “sen çok iyisin benden daha iyilerine layıksın” gibi sözlerinize sadece gülüp geçiyoruz artık.
Ayrılmanın ya da bir insanı reddetmenin en asil şekli nedenleri dürüstçe söylemektir karşındakini saf yerine koymak değil. İleride “bu da onlardanmış” listesine geçmemek ve iyi hatırlanmak istiyorsanız bu yolu denemenizi öneriyorum.
Politik olmak günümüzde ne denli önemli olursa olsun, kadın dünyasında dürüstlük ve dobralık klişe söylemlerden çok daha fazla prim yapıyor.
Unutmayın: Kadınlar aleminde edinilen kötü şöhret sakız gibidir bir kere üzerinize yapıştı mı kolay kolay çıkmaz

GenelDe En Son Söylenecekleri En BaşDa Söylerim Karşımdakinin Kalbi Kırılsa Bile Doğruları Söylerim :D

Herzaman doğrulu söylemekten yanayım :)

Geri