Erkeklerin avuc icinde sadakat testi

aSLihaN

New member
Reaction score
0
Alman astrolog Erich Bauer, erkeklerin sadakatlerinin ellerinden anlaşıldığını iddia etti.

Bild Gazetesi’nde yer alan haberde Erich Bauer, sol elde bulunan "kalp çizgisi"nin erkeğin partnerini aldatıp aldatmadığını gösterdiğini bildirdi.
"Çizgi az çatallıysa bu sadakat göstergesidir" dedi.

İşaret parmağı ile elin bitimine kadar uzanan çizgiden sadakatin okunabileceğini iddia eden Bauer, bu iddiasının sadece erkeklerin sol elinden anlaşılabileceğini söyledi.
Almanya’nın tanınmış astrologları arasında yer alan Erich Bauer, "Kalp çizgisi güçlü ve uzun ise ve işaret parmağına kadar uzuyorsa erkek sadıktır.
Eğer çizginin başında veya sonunda çok çatallanmalar mevcutsa flört etmeyi seviyor, ama yine de sadık.
Fakat çizgi çok çatallı ise kesinlikle sadık kalmayan biridir" dedi.

valla iş eldeki çizgide değil erkeklerin hepsinin gözü dışarda yinede aralarında bir kaç tane sadık vardır mutlaka ama onlarda bize denk gelmez ya neyse...yinede paylaşım için sağol

benimki uzanmıyor ama aldatmam genede
ayıp

BaKKaL_GaZi' Alıntı:
kalk cızgısı hangısı yaws cıkaramadım bende 3 tane var :D
bide kalp çizgisi olarak dene bakalım bulabilecekmisin kalka olmuyomuş demekki:goz: tuttum bu testi sadık çıktık be;)

ben aşkıma sadık bi insanım bundan da eminim ama elim öyle demiyor :):)

ilginç ve enteresan bir tesbit valla benimki işaret parnağıma kadder uzuyo dimekki sadıkıms yaw :D

hehe arkadaslar ben cizgiyi bulamadim :D:D

arkadaslar ben cizgiyi bulamadim hehe uc dört tane var hangisi:) :(

Geri