Erkekleri kızdırmak çok kolay

aSLihaN

New member
Reaction score
0
Eğer sevgilinizi ya da eşinizi sinirlendirmek istiyorsanız, bunu kolayca başarabilirsiniz. Yeter ki aşağıda sıraladığımız, binlerce erkek arasında yapılan araştırma sonuçlarını uygulayın!
- Bir eğlence mekanında, masadaki kadınların toplu halde tuvalete gitmeleri erkekleri çok kızdırıyor. Bu tuvalet sohbetleri sırasında kadınların onları çekiştirdiklerini düşünüyorlar.

- Kadının kendisini erkekle eşit saydığını göstermek uğruna küfürlü konuşması, durmadan sigara içmesi ve içki kadehlerini birbiri ardına devirmesi. Erkekler kadınların kendilerine benzeme çabalarını çok itici ve sinir bozucu buluyorlar.

- Kadınların en sık yakındıkları konu erkeğin onlara yeterince zaman ayıramaması. Onların ‘Bana yeterince zaman ayırmıyorsun’ diye serzenişte bulunmaları erkeklerin sinirini bozuyor.

- Kadınlar nedense erkeğin karşısında kararlı görünmekten kaçınıyorlar. Örneğin bir lokantaya gidileceği zaman bile kadın karar veremiyor. Kararsızlık başka konularda da erkeği zor durumda bırakıyor. Ve tabii karşısında sürekli karar değiştiren bir kadın bulmak da onu kızdırıyor.

- Kadının kendine güvenmemesi de erkekleri kızdırıyor. Kadın erkeğe ‘Beni şişman mı buluyorsun, ya da çok mu zayıf buluyorsun?’ sorusunu sık sık yöneltince, erkek o kadından soğuyor.

her hadükarda kızdırabiliorum:) aferin bana :angel:
:cool: :cool: :cool:

benı her türlü delı edıyorlar sağolsunlar

hayatta kızdıramazlar beni :D

kızınca daha karizmatik oluyoruz ondan yapıyorlar

Kadının kendisini erkekle eşit saydığını göstermek uğruna küfürlü konuşması, durmadan sigara içmesi ve içki kadehlerini birbiri ardına devirmesi. Erkekler kadınların kendilerine benzeme çabalarını çok itici ve sinir bozucu buluyorlar.

çok kızarım, kafayı yerim, ayrılırım, acayip rahatsız olurum ...!

Cinayet işlesen bile bunlar hafifletici sebebi olarak literatüre gecmeli :mad:

Özellikle
bana yeterınce zaman ayırmıyorsun yada benimle fazla ilgilenmıyorsun.
Bunları söylediği anda etrafımda kesıcı ve delici bi alet aramaya başlıyorum:angel:

J@CK@L' Alıntı:
Cinayet işlesen bile bunlar hafifletici sebebi olarak literatüre gecmeli :mad:

Özellikle

Bunları söylediği anda etrafımda kesıcı ve delici bi alet aramaya başlıyorum:angel:

hehaueh :D Bu harikaydı J@CK@L :D Katılıyorum Sana

aSLihaN' Alıntı:
- Kadının kendisini erkekle eşit saydığını göstermek uğruna küfürlü konuşması, durmadan sigara içmesi ve içki kadehlerini birbiri ardına devirmesi. Erkekler kadınların kendilerine benzeme çabalarını çok itici ve sinir bozucu buluyorlar.
.

Buna sinirlenmem ancak Gülerim :) :)

bana bunları yapabilicek bi insanı bidaki gün yanımda dolaştırmam sıkıyosa yapsın :)

ßeni DuRmadan SiniR Ediyor Ya Şeytan Diyo ßir Geçircem aĞız ßurun KayßoLsun aMa oLmaz!!!
kızLara eL kaLkmaz Ayak kaLkar :cool:

kevin olm bu yasta böleysen sen hem daha sen kızmı gordun hayatında evcilik (pff) oynucak yastasın olm tadını cıkar bak bu yasın :D

Solariz' Alıntı:
bana bunları yapabilicek bi insanı bidaki gün yanımda dolaştırmam sıkıyosa yapsın :)

çok büyük konuşma :cool:

ispiyoncu evcilik : )))))))))))))))))

- Kadınların en sık yakındıkları konu erkeğin onlara yeterince zaman ayıramaması. Onların ‘Bana yeterince zaman ayırmıyorsun’ diye serzenişte bulunmaları erkeklerin sinirini bozuyor.

demesi değil sinirimi bozmak deli oluyordum o anda.Düşünsenize 10 saat birlikteyiz ve hala bana yeterince zaman ayırmıyorsun gibi laflar söylüyordu :(

sen beni eskisi gibi sewmiosun lafı wardır benım en cok duydugum buydu..

ama verilcek tek cewap ben seni eskidende sewmiodum ki :D

sonrası salya sümük bi kız burnunu ceker we pisliksin der ve olay bitmistir görüsmeyeliiimm sarkısı dinlenmeye baslanır ;)

bunlar sadece bazıları daha sayamıyacagız kadar çok şey var gerçi nedendir bilinmez bayanları anlamak imkansızdır belkide farklı dünyalardan geldiklerinden...
yahu bayanlar süslenmek için ayırdıkları vakti bir baksınlar ondan sonra bana yeterince zaman ayırmıyorsun desinler.... hahahahaaa

yok be kardeşim bayanların ruhunu biraz okşayınca sıcak tavaya düşen yag gibi erirler tabi her bayan için bu yöntem farklı

Yine konuyu iyi bulmuşsun aslıcım nediyim:D eline sağlık:)

Geri