Erkekler Ofiste Ne Giyer?

denız

New member
Reaction score
0
Erkekler Ofiste Ne Giyer?

Harvey Nichols’dan Erkek Modası ..

1zghgl.jpg

Bu yılın erkek modası, takım elbiseleri küçük detaylarla hareketlendirmek.
Aksesuarlar ise gittikçe önem kazanıyor.

Takım elbiselere eşlik eden ayakkabılar, kemerler, kravatlar, kol düğmeleri, gömlek üzerine giyilen süveterler ve çantalar ile, erkekler ofislerinde maskülen aksesuarlardan bolca yararlanacak ..

5fp1y1.jpg

Füme rengi Brioni takım elbise üzerine giyilen füme paltoda, sezonun erkek modası trendlerinden kürklü yaka, sade bir farklılık yaratmış.

dd011w.jpg

Brioni'nin bu kombinasyonunda olduğu gibi, iş hayatınızda giydiğiniz paltoları sadece takım elbisenize değil, kravatınıza da uydurabilirsiniz.

257keaw.jpg

Tıpkı 80'lerde olduğu gibi, yelekli takım elbiseyle de spor görünmek mümkün. Brioni'nin bu çizgili gri takımı, kravatsız, spor bir çantayla kullanılmış..

2uqm8te.jpg

Armani Collezioni'den renkli bir kombinasyon: gri pantolon ve bordo kadife ceket...

2z3na82.jpg

Harvey Nichols'la Türkiye'ye gelen Brioni'nin kruvaze ceketli takım elbisesi, kahverenginin çekirdek tonunda kısa paltoyla..

246lvgg.jpg

Bu deri Bottega Veneta erkek çantası, iş seyahatleri için ideal..

iog6m1.jpg

Klasik çizgili Brioni takım elbise ...

2wp3rkg.jpg

Costume National'ın kendine özgü şapkaları bu yıl çok moda. Bu mor yünlü şapka, neden bir takım elbisenin üzerine giyilmesin?

:hhmensigara:

böle giiyinmekten nefret ederim.ben sportiv giyinmesini severim.
yanıma almanyadan fransadan müşteriler geliyor ama onlar içinde böyle giyinmiyorum.
sade giyim olacak.

bi kot bi tişört fazla bile

Bi takım elbise almam lâzım artık. ofis için. ama siyah takım istiyorum. bunların giydiği çok hoşuma gitmedi.

bi tek son resimdeki iyiymiş

Hepsi İğrenç :D Deli Gömleği Bibi Bea Kot+T-shirt Yeterli :goz:

insan nasıl rahat oluyor ise öyle giyinmeli.tabiki sınırları fazla zorlamamak şartıyla

o kadar güzel değil :) sadece siyah bir takım elbise çok hoş yani beyaz gömlek filan :)

Geri