Erkekler Neden Küpe Takar ?

KiLLinq-LoNeLiNeSs

OrijiNaL jojuK®
Reaction score
0
Bir Süredir Merak Ediyorum , Erkekler Neden Küpe Takar ?

Bu Bir Özentimidir ? Yoksa Radikal Görünme Girişimimi ? İlgi Toplamamı ? Karşı Cinsin İlgisini Çekme Çabasımı ?

Bunun Olayını Kavrayabilmiş Değilim ,

Küpe Takan Üyelerimiz Varsa , Neden Küpe Taktıklarını Kısaca Belirtirlerse Beni Ve Ben Gibi Merak Eden Diğerlerinide Aydınlatmış Olurlar ,

Birde Bayanlar Küpe Takan Erkekler Hakkında Ne Düşünüyolar ? Onlarında Fikirlerini Alabilirsek İyi Olur .

ben kullanmıyorum ama.genelde küpe takan erkeklerin %98'i özenti ve karşı cinsin ilgisini çekmek için takar:Dradikalllikle bilmemneyle alakaları bile yoktur:D

Bol sacma konumu olur Takmıyorum ama kımıs gorursen nerdeyse kupe takıyo yarısı EMO oldugunda deYo

''Küpeyi Allah'ın Kölesi Oldukları İçin Takanlar Var'' Osmanlı tarihini bilenlerden takanlar varsa büyük ihtimal bundan etkilenip takmışlardır...

Onun dışında takanlar ise özenti,sonradan görme, falan fistandır....yakıştığı icin takanlarda vardır ama unutmayalımkı kupe bayan aksesuarıdır =)

tarihte Yavuz Mısır'ı fethettiğinde oradaki kölelerin kulağındaki küpelerin sebebini sorar ve aldığı cvp şöyledir " burada köleler kulağındaki küpelerden ayırt edilir " bunun üzerinde bende Allah'ın kölesiyim diyerek küpe takmıştır fakat şimdiki abilerim arkadaşlarım neden takarlar bilemem karşı cinse karşı ilgilerinden mi onların ilgisini çekmek için mi yoksa özentiliktenmi orasını bilemicem :)

aynı anda aynı konuya değinmişiz :D

''Küpeyi Allah'ın Kölesi Oldukları İçin Takanlar Var'' Osmanlı tarihini bilenlerden takanlar varsa büyük ihtimal bundan etkilenip takmışlardır...

Onun dışında takanlar ise özenti,sonradan görme, falan fistandır....yakıştığı icin takanlarda vardır ama unutmayalımkı kupe bayan aksesuarıdır =)

o amaçla takan kaç erkek gösterebilirsin ki??:D

aslında özenti falan değil de karsı cins'e cekici görünmek için olsa gerek :)

kisilik bunalimina girmis yada kizlara ozeniyor olabilirler :D

bence başLık yanLıs
???erkekLer??? neden küpe takar?
biLmem anLatabiLdim mi

:hhmanD

Özentiden başka bişey değiL KültüreL Yozlaşma =)

Laf oolsun işte yakıştığını sanıp kendilerini ön plana çıkarma çabaları...genelde üniversite gençliğinin okul içerisinde popularitelerinin artmasını sağlamak için başvurdukları bi sebep olarak görüyorum.Çünkü dikkat çekiyor küpe :D genelde herkez olumsuz baksada bazı bayanlar erkek(!)'olarak gördükleri kişilik bakımından çekinik insanlardan hoşlanır gibi bi tavır sergiliyorlar başka bi nedeni oldugunu sanmıyorum...

Tarihi kısmı sadece onların bahanesidir.Ortamdan kurtulmak için güzel bi bahane ..

--neden takıosun be abi.. sorusuna ;
--tarihten haberin yok sanırım " diyerek cvp werirler genelde :D

ben kullanmıyorum ama.genelde küpe takan erkeklerin %98'i özenti ve karşı cinsin ilgisini çekmek için takar:Dradikalllikle bilmemneyle alakaları bile yoktur:D

kişi kendinden ßilir işi .. demek ki arkadaşımız küpe taksa özendiği için takacak .. insanların fikirlerine saygı duymak gerekir ßen küpe takmayan adama ßirşey demiyorsam ßana da kimse ßirşey diyemez ßizim amacımız ne öznetilik ne de radikallik amacımız aksesuar olsun
artık 2008'de yaşıyoruz küpe takanlar özenti, gay vs gözüyle ßakarsak dünyada erkek kalmaz..
ve unutmayalım ki arkadaşlar ßurada yorum yapanların ileride erkek çocukları olursa ßurada söyledikleri laflar evlatları için de geçerli olur ßöyle 1 gramlık konulara çok takıyorsunuz özentilikmiş kültürel yozlaşmaymış geçelim ßu gerilikleri dünya uzaya çıkıyor siz hala küpe takanlara farklı ßir gözle ßakıyorsunuz..

Geri