Erkekler neden aldatir??

aSLihaN' Alıntı:
kadın kadınLığını yaparsa erkek aLdatmaz.

ya tebrık ederım senı aslıhan bravo ....:)

senın ceseratıne hayranım bır bayandan bu sozu beklıyordum ama yanı ne dyım bbravo .. :)

gercekten kadın kadınlıgını yaparsa erkek aldatmaz ama septagh ustadımın dedıgı kadarda olmaz hanı yaa hostese bıle bakmadım dıyorya hanı oda olmaz yaws :) hostes kola verıyor lutfen onume koyun ben asıgım sıze bakamam denmez kı canım .... :)

(ustad ole degılmı kusura bakmada ) sen ayrısın tabı septagh'sın. ... :)

Warn:nG' Alıntı:
ya tebrık ederım senı aslıhan bravo ....:)

senın ceseratıne hayranım bır bayandan bu sozu beklıyordum ama yanı ne dyım bbravo .. :)

gercekten kadın kadınlıgını yaparsa erkek aldatmaz ama septagh ustadımın dedıgı kadarda olmaz hanı yaa hostese bıle bakmadım dıyorya hanı oda olmaz yaws :) hostes kola verıyor lutfen onume koyun ben asıgım sıze bakamam denmez kı canım .... :)

(ustad ole degılmı kusura bakmada ) sen ayrısın tabı septagh'sın. ... :)

okadar da değil tabiki sadece başkaları gibi hosteslerin orasına burasına bakmam:)

ahahaha :) hocam kusura bakma tamam o zaman da zaten hocam baskalarının yaptıgı sey bıraz sapıklıga +serefsızlıge gıriyor herhalde yanlısmıyım . benım soledıgım sey farklı yanı onu senden bende beklemezdım kımsede beklemez ...:)

aslında aldatmak dedıgım seyde benım bu karsındakı kızın guzellıgıne asık olup obur sevdıgını terk etmek sapıklık yapmak ıcın sevdıgını terk etmek degıl :)

iii forumlar .. :) ustadlarım ve arkadaslarım

niyee bu kadarr uzatıyonuzkii benimm aşkımm hiç bir sekildee kimseyee kötü gözlee bakmıyıcagını belirtiyoo..

aşkımm ben seni anladımm başkasıı anlaamsada olurr...

MaYdOnOz' Alıntı:
niyee bu kadarr uzatıyonuzkii benimm aşkımm hiç bir sekildee kimseyee kötü gözlee bakmıyıcagını belirtiyoo..

aşkımm ben seni anladımm başkasıı anlaamsada olurr...

ya maydonoz tamam zaten bende ve tum hh aılesınınde septag'ın ne oldugunu bılıyor :) sapık degıl o :)

iiii forumlar.... :) ustadlarım ve arkadaslarım.

erkekler neden aldatır

soruyu güzel sormuşsun güzelce de cevabını vermişsin..

bence bu kisinin ne dusundgu ıle ılgılı...iliski saglam deılse birisi bi tarafa gider bu bariz...

evrenbesiktas' Alıntı:
yaw dayanamadım yorum yapayım dedim zamanında aldatılmış biri olarak....

%80 iletişim kopukluğu,eksikliği veya iletişim kurmakta başarısız olmaktan kaynaklanır....
%10 kadının kendine bakmaması
%10 erkeğin kişiliği
bukadarla sınırlı deıl we yuzdelık olamas herhalde...???

qyner' Alıntı:
bukadarla sınırlı deıl we yuzdelık olamas herhalde...???

ya iletiişim kopukluğu tabi bugün sınıfta münazara yaptık kadınlar erkekleri erkekler de kadınları savundu( şiddet konusunda) ''yani bayanlar ben kesinlikle savunamam'' dediler(birçoğu)...İşte buradan da anlaşılacağı gibi çiftler yeterince birbirlerinin derdini dinlemez ve karşı tarafın açısından düşünemezse aldatma kaçınılmazdır ve yüzdelerin en büyüğü iletişim eksikliğine aittir diğerleri degiştirilerbilir oranlar da kişiden kişiye degişir

not:Tecrübe konuşuyo
dd9ip.jpg
aldatıldım diyorum yaw
dd9ip.jpg
gerçi konu erkeklerin aldatılması ama olsun
dd9ip.jpg

Tamamen heyecan olsun diye
Her gün Nohut Yenmez

SEPTAGH' Alıntı:
İnanki önümde bu tip fırsatlar vardı ama ben sevdiğim için yapmadım.Başkaları salak diyebilirler bana ama ben inandığım şeyi yaptım ve kapıdan kovdum.hiç de pişman değilim.

bakmak bile aldatmak sayılır bence.Ben uçakta hosteslere bakmıyorum.televizyon izlemiyorum ama denk geldiğinde dansöze bile bakmıyorum.

Septagh gece gece hiç güleceğim yoktu maydanoz burda diye birşeyler karalamışsın tabii bende bunları yedim :) valla kim nederse desin bir kere erkekler yaradılış gereği o işe hazırdırlar kim ben eşimi aldatmam aşkımdan ölüyorum onu deli gibi seviyorum niye aldatayım diyorsa onun alnını karışlarım bence bu bizim elimizde olmayan birşey sadece HORMON'larla ilgili tabiat kanunu gibi birşey ben aldatmam gibi bir iddam yok sadece iddam gücümün yetince AZ ALDATIRIM varmı benim gibi Harbice yazacak hadi Hodri Meydan

comand' Alıntı:
Septagh gece gece hiç güleceğim yoktu maydanoz burda diye birşeyler karalamışsın tabii bende bunları yedim :) valla kim nederse desin bir kere erkekler yaradılış gereği o işe hazırdırlar kim ben eşimi aldatmam aşkımdan ölüyorum onu deli gibi seviyorum niye aldatayım diyorsa onun alnını karışlarım bence bu bizim elimizde olmayan birşey sadece HORMON'larla ilgili tabiat kanunu gibi birşey ben aldatmam gibi bir iddam yok sadece iddam gücümün yetince AZ ALDATIRIM varmı benim gibi Harbice yazacak hadi Hodri Meydan

olmm maydonoz burda olsa da olmasa da ben yine bunları yazardım.:):):)Peki sen az aldattın diyelim kız da seni az aldatırsa ne olur.? Ya da herkez birbirini az aldatsa ne olurdu :D

harbice yazıyorum abi asla ALDATMAM. :alkol:

comand' Alıntı:

VALLA YEMEZSEN GARGARA YAP HORMON FALAN KENDİNİ ALDATMA BU KAREKTER MESELESİDİRR VE SEN BUNU YAPABİLİCEK KAREKTERDEYSEN SEVGİLİNEE ALLAH SABIR VERSİN.

SEPTAGH IN BÖLE BİŞEY YAPICAĞINAADAA BU KADAR BUYUKK KONUSUYORUMM GÖZÜMLEE GÖRSEM İNANMAM...

Vaşş Erkege Bak :) Erkek Neden Aldatır Delikanlının El Kitabında Yazıyor :)

SEPTAGH' Alıntı:
olmm maydonoz burda olsa da olmasa da ben yine bunları yazardım.:):):)Peki sen az aldattın diyelim kız da seni az aldatırsa ne olur.? Ya da herkez birbirini az aldatsa ne olurdu :D

harbice yazıyorum abi asla ALDATMAM. :alkol:

septagh kardeşim öyle söylüyorsa öyledir..dostum bende aldatmam ayıptır yaa bize yakışırmı..:)

Sep sen istinasın istinalarda kaideyi bozmaz doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış :) kadında seni aldatsa demişsin kadınlar niye aldatır bunu açın erkeklerinki ortada %90'nın sebebi belli geriye kalan %10'nuda çeşitli bahanelerle aldatmıyormuş :) eeee peki kadın niye aldatır onlarınki bizim gibi fiziksel değil peki niye aldatma gereği duyar :)

erkek adam aldatmazzzzzzzzzzzzzzz

bende yorum yapmak istedim...
bir kere çok büyük bir yanlışı düzeltmek gerekir;
kadınlarda erkekler kadar aldatır, üstelik erkekler kadar rahat hissetseler daha da fazla aldatır emin olun, ama erkekler neden aldatır derseniz bu zaten bizlerin içgüdülerinde var,
erkeğin rolü soyunu devam ettimek--> yani sperm dağıtıcı
kadının rolü ise soyu devam ettirmek--> sperm toplayıcı
BU durumu kişinin aldığı kültürel ve toplumsal eğitim etkiler, yani bir ülke de aldatan erkek kötü değilken başka toplumda kötü olabilir...
Sonuç olarak Katılıyorum seven ve eşine değer veren eşler birbirini aldatmaz

Geri