erkekler kadınları nasıl gönlünü alacağınız soruları

alpcanziya

Banned
Reaction score
0
mesela hoşlandığın bir kız var ama sen onun hoşlanıp hoşlanmadığını bilmiyorsun bunu nasıl anlarsın

a)takip edersin
b)yanında bir şeyler konuşursun
c)seni seviyorum dersin
:clap:clap:clap:clap:clap

bence C seçeneği sonuçta kaybedeceK bişeyin yoK ...
ya istiklal ya ölüm diyip söylersin olumlu cevap alırsak ne mutlu

hiç bir kız tabi bu benim fikrim ilk etapta seni seviyorum diyen birine inanmaz kendisini beğendiğini açıklayabilirsiniz mesela...

abi direk atılırsan hem dikkatini çekersin hem ne kadar cesur olduğunu kanıtlarsın ondan dolayı C

arkadaşım iLk önce kızın bir ilişkisinin olup olmadığını öğren sonra konuştuğunda sap gibi kalma..

ondan sonra kızla müsait bi yerde yanlızken bi iki şöle bilinen sevgi sözcüklerinden bahset..sonra edersin tekLifini..

ilk seferinde kızın hemen evet demesini bekleme..

arayıda soğutma o düşünürken cevabını,1-2 hafta mesajmış kızın oratamına falan gir çaba sarfet uğraş kısacası..

ardından ikinci teklifi bile git bence..genede olmassa bak benim aşağıdaki imzaya boşver kız ayağı bilmem ne ayağı :hhmanD

ilk teklifimde beni ciddiye almayan ve beni anlamayan kızdan hayır beklemem. o da beni beklemesin. andainden sometimesi dinliyorum.

ona soru sorarsın " benden hoşlandığını bana söyler misin?" :)))

araban varsa seni seviyorum desemesen de olur :) o gelir zaten hele camları filmse :)

bir kız olarak cvp veryim belki erkeklere yadım olur :D c secenegini denemyin ilk defada buna kimse inanmaz ama eger b sıkkını secrseniz kazanırsınız siz ki ne kadar konusr ve muhabbet ederseniz onun daha çok hosuna gider deneyin ve görün :D

hmm tmm bakalım kolları sıvayalım deneyelim B şıkkını sonra C kendi gelecek galiba :)

Yardım edin bana.2 aydır tanıdığım bir kız var.Haftada 1 kere filan evlerinde çay sohbetlerinde görüşebiliyorum.Onu her görüşümde daha çok etkileniyorum.En son dün arkadaşım ben yokken kıza benim durumumdan bahsetmiş, teklif etti edecek demiş.Kızda etmese iyi olur, üzülür, arkadaşlık ortamımız bozulabilir, kendiside üzülmesin filan demiş.Ben savaşmaya devam etmeye karar verdim.Çünkü "Hayatta hiçbirşeyim az olmadı onun kadar ve hiçbirşey özlemedim onu özlediğim kadar..."
Varmı taktikleriniz, ne yapmalıyım, bundan sonra nasıl davranmalıyım?

ztn hiç tanımadığın bi kızı sadece uzaktan görmeyle yanına gidip seni sewiyorum dersen ya sewgilisi warsa ondan dayak yersin, yada kız tokadı basar. en ii ihtimal kaşarsa oda hemen bnde seni der :D

Geri