Erkekler GÜnÜ

kaqan

New member
Reaction score
0
NEDEN YOK YA :saskin :goz:

iLLa ßi qün mü Lazım, erkekLer qünü oLsa ne oLcak 2 ßira aLcan arkada$LarınLa iççen. her zaman yapdıqın $eyLeri yine yapcan. ßi cLup'e fiLanmi qitcen öLe ßi qün oLsa oLLeyyYyy erkekLer qünü hadi cocukLar kaLkın yaaa fiLan

olsun herşeyin günü varya errrrrkekkkkler günüde olsun :)

artık bugün erkekler günü ossun

1gün kadınlarınsa geriye bize 364 gün kaldı daha güzel şeymi var
dünya erkekler günü olsaydı eğer 1 günümüz olcaktı kalan 363 günü i*ne leremi yedircez

Katılıyorum SickDreth =)

Hehehehe :) Şİmdİ 1 GÜn Kadinlarin GÜnÜ Ama Bİzİm GÜnÜn Adi KonmamiŞ Bea :) Tamam 364 GÜn Erkekler GÜnÜ Adini Koyalim Dİmİ Ama Hehe :)

Koy Dostum 364 Gün Erkekler Günü Olsun :D Meydan i**elere Kalmasın :D

Hehehe Var Mi Bİze Yan Bakan Ülen :)

kıskananlar çatlasın hehe erkeklerin ezici üstünlügü :)

ŞAKA DEĞİL: Erkekler günü var. Rusya'da ve eski Sovyet cumhuriyetlerinde bugün dahi kutlanmakta.Yanılmıyorsam 23 Şubat. Normalde bu kızıl ordunun kuruluş yıldönümü. zamanla orduların çoğunluğu erkeklerden oluştuğu için , kadınlar gününe de alternatif olarak, bu tarih erkekler günü olarak kutlanmaya başlamış. NASIL KUTLUYORLAR: O gün resmi kurumlar tatil. erkekler kesinlikle çalışmıyor. öğrenciler erkek öğretmenlerine hediye alıyor. bayanlar kocalarına, çocuklar babalarına, kızlar erkek arkadaşlarına......

Yapma Dostum Sus Çaktirma HergÜn Bayram Bİze Delİ Degİlİz YanliŞ Anlamayin :)
:clap :clap :clap :clap :clap :clap :clap :clap :clap :clap :clap :clap :clap
:biggrin :biggrin :biggrin :biggrin :biggrin :biggrin :biggrin :biggrin :biggrin :hhsigara :hhsigara :hhsigara :hhsigara :hhsigara :hhsigara :hhsigara :hhsigara

Geri