Erkekler Bunları Sevmiyor !!

RomeoMAD

JusT B€
Reaction score
0
Erkekler bunları sevmiyooor!

Siz erkekleri kendinizle karıştırdınız galiba ne o öyle mum ışığında, elinde çiçekler hikayeleri...
Bunları geçeceksiniz çünkü erkekler bu tür romantizmden sizin kadar hoşlanmazlar

i20866_erkekhos.gif

Bir kere sevdiğiniz adama ilgi göstericem diye annesi gibi davranmaya başladığınız anda kaybedersiniz.
Çünkü erkekler kadınlar gibi şefkatli bir sevgi istemezler. Onu sıkmamalısınız. Erkeklerin hoşlanmadıkları
şeyler arasında en belirginleri herkesin içinde yapılan romantik hareketler erkeklerin kalbini kırar ve anlamlı
jestler kelimelerden daha etkilidir. Yani ona kırmızı kalpli bir yastk alacağınıza iki kişilik bir maç bileti alın.

Erkekler sizden mumlar ve çikolatalar beklemiyor... Tek istedikleri, onları oldukları gibi kabul etmeniz.
Kişiliğine değer veren bir kadın her erkek için ideal bir hayat arkadaşıdır.

Bunları yapmayın!

Hatalarının hatırlatılması

Erkek arkadaşlarıyla oldukça çirkin konuşsa da, ne onun gibi konuşmanızı ne de çirkin kelimelerini hatırlatmanızı
ister. Eleştirileriniz onu yaralar.

Yapmacık övgüler

Erkeklerin egosunun arada sırada okşanması gerektiğini herkes bilir, ama ne olur, övgü dozunu iyi ayarlayın.
Abartılmış iltifatlar hoşuna gitmez, hatta size olan güvenini kaybetmesine neden olur. Onunla dalga geçtiğinizi sanıp,
kelimelerinize bir ikinci mana bulmaya bile çalışabilir.

Anlamlı çiçekler

Siz çiçekleri sevdiğiniz için sevgiliniz de çiçekleri sevmek zorunda mı? Hayır.
Sevgilinize çiçek veya çikolata götürmeyin, bunları ondan beklediğinizi düşünür. Bu tür hediyeler yüzünün
kızarmasından başka bir şeye yaramaz.

Aşk mektupları

Erkekler duygusal mektuplardan nefret ederler. Cevap vermeleri gerektiği için, daha ilk cümlede paniğe kapılırlar.
Bunun yerine, kısa mesajları kullanın, daha mutlu olacaklardır. "Seni seviyorum" yazmak, uzun bir aşk mektubu
yazmaktan daha az yaratıcılık ister

Sevmiyoruz Kardeşim Daraltmayın bizi :]]

siz romantizimden ne anlarsınız sizle argo konuşmak gerek dediklerinizi yapmamak gerek dedikodu yapmamız lazım gül yerine kaktüs vermemiz lazım aşk mektupları yerine ödenecek faturaları vermemiz lazım dimi pehhh

he onları verın kalpten gıdelım :]]

Asktan cok ıyı anlıyoruz,ama sız hesaptan anlamıosunuz.

Evde oturup basbasa aksam yemegı yemek varken beleş beleş,Neymiş dısarıda yıyelım!!

Poh var dısarda ısınız gucunuz zarar.. :]]

RomeoMAD' Alıntı:
he onları verın kalpten gıdelım :]]

Asktan cok ıyı anlıyoruz,ama sız hesaptan anlamıosunuz.

Evde oturup basbasa aksam yemegı yemek varken beleş beleş,Neymiş dısarıda yıyelım!!

Poh var dısarda ısınız gucunuz zarar.. :]]

sen o konunda genelleme yaptığın için bu şekilde yazdım ben eşime kendi ellerimle yaptığım yemeklerden yediririm (yemek yapmasını öğrenirsem) sen zarardan bahsetmişsin konuyla bana yazdığın cevabın hiç alakası yok hiçbir erkek romantik değildir olsa bile senin dediğin gibi yapmacık romantiktir. janemmm

aynen ya bunnnarLA zerre işim olmaz... benım kalbime giden yol beLli tek bi yerden gecio :D :D

buyrun işte klasik Türk erkeği.... :mad:

siz ne anlarsınız romantizimden beee :cool:

alla alla konuyu okuyup yazdım merwem :S

Benım anlattıgım gercek seyler.Evde yemek varken neden dısarısı?Neden bos yere para harcama duygusu?

Otur evınde yap yemegını benıde sevındır kendınıde.Hıc bır erkek bos yere harcama yapmayı sevmez.

Sızın ALISVERIS Manyaklıgınız gıbı :]

kLasık turk erkegımıs pehhh

sımdı söle dusun senın romantık erkek dedıın ıtalyanlar makarna yemeye dısarı cıkıolar dımı eywallah bızde makarna ne zaman yapılır ewde yemek olmadıı zaman ac kalmamak nıyetıne hangısı daha mantıKlı :D :D

Alla alla yaaa..niye eşini alsan dışarı cıkarsan yemek yemeye fenamı oLur :Sopa:

Ozaman sende maç izlemeye stada gitme,oyun oynmayaa kahveye gitme bunlar

tamamsa bizimkilerde tamam ozaman :D

İspiyoncu biz burda Türklerden bahsedioruz İtalyanlardan değil :goz:

Olmuyorsa olmuyordur zaten. Gerçekten seviyorsan canın fedadır. Sevmiyorsan zaten bir çöp bile bahane.....

ya kadınıma canım feda onun ıcın herseyı yapmaya hazırım :[ o konu ayrı ama baslıga bak

BUNLARII YAPMAYIN SEVMIYORUZ... okadar kardesım yapmıcaksınız ıste tekmeyı deperım valla :]

ahahah :D sıkıosa dep bende sana deperim :mad:

Bunları yapmayın!

Hatalarının hatırlatılması

Erkek arkadaşlarıyla oldukça çirkin konuşsa da, ne onun gibi konuşmanızı ne de çirkin kelimelerini hatırlatmanızı
ister. Eleştirileriniz onu yaralar.

Yapmacık övgüler

Erkeklerin egosunun arada sırada okşanması gerektiğini herkes bilir, ama ne olur, övgü dozunu iyi ayarlayın.
Abartılmış iltifatlar hoşuna gitmez, hatta size olan güvenini kaybetmesine neden olur. Onunla dalga geçtiğinizi sanıp,
kelimelerinize bir ikinci mana bulmaya bile çalışabilir.

Anlamlı çiçekler

Siz çiçekleri sevdiğiniz için sevgiliniz de çiçekleri sevmek zorunda mı? Hayır.
Sevgilinize çiçek veya çikolata götürmeyin, bunları ondan beklediğinizi düşünür. Bu tür hediyeler yüzünün
kızarmasından başka bir şeye yaramaz.

Aşk mektupları

Erkekler duygusal mektuplardan nefret ederler. Cevap vermeleri gerektiği için, daha ilk cümlede paniğe kapılırlar.
Bunun yerine, kısa mesajları kullanın, daha mutlu olacaklardır. "Seni seviyorum" yazmak, uzun bir aşk mektubu
yazmaktan daha az yaratıcılık ister

Sevmiyoruz Kardeşim Daraltmayın bizi :]]

senin bana verdiğin cevaplar hep alış verişle ilgili harcamalarla ilgili cevaplardı senin bu konuda açıkladığın ise erkelere yapmacık hareketler konuşmalar yapmayın duygusal mektuplardan hoşlanmazlar falan benimde dediğim size bunları yapmayalımda kötümü davranalım erkeker kadar duygusuzmu olalım diye sordum dışarda yemek yemek bahane alışveriş yapmak bahane seviyorsan zaten bunlar vız gelir tırıs gider ama insan camiyasında kadınlar kadar doğal bir varlık daha tanımadım bayanım diye söylemiyorum şeytanlığını bile doğal yollardan yapıyor :) neyse anlayan anladı saygılar sevgiler mucuk

biz seviyoruz kardeşim anlayın : ]]

birazdan feministlerin gazabına uğrayacaksın dikkat et RomeoMad :sigara:

bizleri anlamalarını bekleme hele feministlerse hiç bekleme ....

Biz bayanlar sizden fazla bişi istemioruz

istediklerimiz sayılıdır

1- sadık oLun
2- yalan sölemeyin
3- başka kızlara baqmayın

yetermi :D Bunları yapmayan saten kendini kapının önünde bulur :goz:

εگмεя' Alıntı:
Biz bayanlar sizden fazla bişi istemioruz

istediklerimiz sayılıdır

1- sadık oLun
2- yalan sölemeyin
3- başka kızlara baqmayın

yetermi :D Bunları yapmayan saten kendini kapının önünde bulur :goz:

1- sadık oLun
2- yalan sölemeyin
3- sevecekseniz adam gibi sonuna kadar sevin... 3 gün sonra fikir değiştirmeyin..

Bizde bunları istiyoruz .. bu kadar basit.. :sigara:

Baska kıza bakmayan erkek olmadıgı gıbı.Kadında yoktur

Ayrıca merwem onları doktor soyluyor,Bunları bız (halkın ıcınden) olarak.

O doktor acaba evınde nasıl bır yaratıga burunuyor merak edıyorum

birkerem crazyquake kızların fikirlerini erkekler değiştirioo

bir kızın veya erkeğin başkasına gitmesinin tek nedeni karşılıklı olan ilişkilerdir beyler:sigara:

tabi şimdi ben tarafsızım gördüğünüz üzere her iki tarafı düşünerek yazıorum bunları:p

yaşasın bayanlar :cool:

ah siz yarın koca eline düştüğünüzdede bakalım bole konuşabilicekmisiniz:) kocanın yanı sanal aleme benzemez haberiniz ola;)

ases sen özEle gel ben sana orda göstercem :D

ya şaka bir yana herşey karşılıklı... iki taraf birbirine saygılı olursa oLay bitmiştir :goz:

Geri