erkekler ağda yaparmı?

terryozi

New member
Reaction score
0
evet arkadaşlar konumuz erkekler ağda yaparmı veya yapmalımı?

sir ağda,epilatör,soğuk ağda....:goz:

evet arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum...

:victory:victory:victory

bilmem işte bende sizlere soruyorum arkaşlar öğrenelim diye açtım konuyu :D

erkeğin bacağındaki kıllar okadar sorun olmayabilir ama estetik görünmekte önemli :)

bence delikanlılıklada alakası yok delikanlı adam herzaman herkoşulda kendini belli eder iki tüy kıl alma adamı bozmaz :)

ya hocam zaten berberde kulak burun boğaz ne varsa aldırıyon.
yane eğer kaslarını geliştireceksen veya sporcuysan oke ama bişi yapmıyosan ne zararı var kılın sana:D

ben sporcuyum kaliteli bi kulüpte top koşturuyom arkadaşlardan bacaklarını alanda var almayanda o sana kalmış ben bacaklarımdan rahatsız değilim :) ama senin dedinde doğru yönleri var ama illa sporcu olmak gerekmiyo insan kendini rahat hissedecekse yapabilirde bana gelince niyetim yok :)

neden olmasın:durdurun:goz:

bizim kulüpteki arkadaşlarımın arasında harbi delikanlı arkadaşlarımda var benim gibi :) onlarda lapiden adlı kremle alıyolar epiletör kullanan bile var adamlar topta değil kılda prof oldular :) ahahah

kılla erkeklik olmaz beyler.ne yani ben 22 yaşındayım sakllarım çıkmıyo benim erkek değilmiyim ben.vicüdumun başka akla gelen heryerinde kıl var. kaşlarımdada çok vardı bi zamanlar ağdayla aldırıyorum onlar bantla.kendime geldim valla insan olduğumu hatrladım.son sözüm ne kılla nede önünde taşıdığın 15-20 cmlik fazlalıkla erkeklik olmuyo

Ben 2 yıl kadar önce geçirdiğim bi rahatsızlıktan dolayı vücudumdak tüm tüyler dökülmüştü,şimdi kaşlarım,kirpiklerim,bıyıklarım ve sakal fuallerim çıktı,saçlarda çıkmaya başlıyo ufak ufak ama kollar,bacaklar komple tertemiz.İlk önce büyük rahatsızlık duyuyodum bundan ama bayanların tepkisi çok olumlu oluyo inanın.Mesela tişört giyince filan (zaten işyerinde lakos giyiniyoruz).Hata ağda yapıyomusun diye soran bile oldu.He bu saatten sonra kol ve bacaklarımdaki kıllar yeniden çıksa yaparmıyım?Uğraşmam açıkçası...

yapmaz.................olur mu öyle şey yahu.................

çalışan adam kollarındaki kılları aldırabilir dediğim gibi kılla adamlık olmaz katılanda olur bana katılmayanda ama insan nası rahat edecekse öle davranmalı :)

ben yanak üstlerime yapıyordum bi ara şimdi jiletle alıyorum o zaman da büyüyüp çirkineşiyo ağdaya geri dönecem herhalde yoksa kaptan mağara adamı gibi olacaz walla

bi keresinde abimde yanakları için ağda yapacaktı salak ocakta unutmuş sen 2 metre alev almış bende gördüm üstüne su serptim ne oldu derdiniz mutfak komple yandı sonra heyecanlandım bi daha su fooşşşş bi daha yangın annem geldi kilimi üstüne atınca söndü hemen walla sonraki bi hafta benim için o kadar kötü günlerdi ki anlatılmaz yani....

bence gerekiyosa evet

Geri