baktım forumda sadece kadın elementinin özellikleri var ben haksızlık olmasın diye erkek elementinin özelliklerini yayınlıyorum
ERKAKLERİN KİMYASAL ANALİZİ
ELEMENT :ERKEK
SEMBOLÜ :MA
AĞIRLIĞI :65,6 kg olarak kabul edilmiştir ancak 50 kg dan 300 kg ye kadar değişik çeşitleri bulunmaktadır
bulunduğu yerler :gezegendeki her ama her alanı istila etmişlerdir
fiziksel özellikleri
1. yüzeyi kıllı bir tabaka ile kaplıdırlar
2. çok düşük sıcaklıklarda hemen kaynar .
3. bilinen bir sebep olmaksızın kulakları rahatsız edecek ses çıkarırlar
4. özellikle ilgi gördüklerinde metaformoz geçirirler
5. yanlış kullanımlarda üzerinize sıçrayabilir .( koruyucu önlük veya kask gereke bilir )
6. işlenmemişinden sıradan maden filizine kadar pek çok halde bulunur ( aynen kadın elementi gibi )
7. arsız bitkiler gibi her iklim koşulunda ve senenin 365 günü ürün verir
8. standart ölçüleri varsada kolay bulunmaz ( kadın elementi gibi )
9. çekiçi özelliği yüksek değildir fazla yaklaşılmasının sakıncası yoktur ..
kimyasal özellikleri
1. kıymetli maddelerle uzaktan yakından hiç bir akrabalığı bulunmamaktadır yani sonderece kıymetsizdir . kıymetsiz maddelerle akrabalığı araştırma aşamasındadır
2. büyük miktardaki kadın elementini absorblayabilir
3. bellii bir sebepe bağlı olmaksızın patlaya bilir ( aynen kadın elementi gibi )
4. alkol maddesi ile aşırı reakte'dir pekçok cinsi element özelliklerini dejenere edeceğini bildiği halde inatla reaksiyona girmeye bayılır ..
5. dünyada en büyük kadın elementi devastatör ve ingirdeyicidir .
6. özellikle kapalı alanlarda bir arada tutulmaları tehlikelidir ( aynı kadın elementi gibi )
7. çok sayıda bir arada olmaları merkezi sinir sistemini etkiler .
8. iyi işlenmeişleri itici koku ve ses yapar
9. en ham cinsleri MA-GANDA MA-KIRO isimleri ile belirtilir
10 .nadiren ama çok nadiren iyi işlenmişleri ve congenital olarak iyi özellikleri olanları bulunabilir bulursanız kaçırmayın bulamazsanız diğer cinslere rağbet etmeyiniz ...
kimine göre forum bana göre aile