Erkek Olmanın Zorlukları: Merdivende Bir Kızın Arkasından Çıkmak

thefao

El-fetih
Reaction score
0

00067445.jpg

2778154913_b70ff70747.jpg

2069253.large.jpg

Erkek olmanın pek çok dezavantajı var. Hele bir de karşı cinsin bilmesini istemediğimiz bazı şeyler bir bir gün ışığına çıkıyorken gittikçe avantaj kaybediyoruz. Mesela İngilteredeki bir araştırma erkeklerin günde 20 kere seks düşündüklerini ortaya koymuş; kadınlarda ise sayı 6. Hatta bir de erkekler 7 saniyede bir seksle ilgili bir şey düşünür diye bir şey vard ama neyseki sadece bir şehir efsanesi (urban legend) olduğu ispatlanmış.

Böyle bilgilere sahip her kadının erkekleri sapık olarak görmesi gayet doğal; hatta Coupling'in bir bölümünde Jeff'in bu konuyla ilgili güzel bir tespiti vardı ki bu da ayrı bir yazı konusudur. Sadece o tespitten şunu ilaeteceğim şimdilik; "We (men) are disgustoids in human form". İşte merdivenlerde -hele bir de tenha bir merdivense- bir kızın arkasından yürümek tam bir işkencedir. Karizmayı korumak, yanlış anlaışmamak için her şey yapılır: Cepten cep teleofnu çıakrılır manasız bi kaç tuşa basılır; Etraftaki alakasız afişler, tabelalar varsa onlarla ilgileniyormuş gibi yapılır; saat kontrol edilir; sırtta çanta varsa tek koldan bırakmak sureti ile öne alınır şöyle bi içi açılır filan ne var ne yok kontrol etmek için zamandan çalmak adına. İşte tam buanda kızın poposuna bakmadığınız ve bu yüzden gerilmenize hiç gerek olmadığını hissettirmek adına rahatlamış görünmek istersiniz -halbuki o nasıl gerilmedir öyle popoyla göz göze gelmemek için neler yaptırmıştır- ve en büyük hatayı yaparsınız; Islık çalarsınız!!

Boğaziçi Üniversitesi Kuzey Kampüs gibi merdivenlerle dolu bir alandaysanız hele iptal olmuşsunuzdur böyle benim gibi kasılıyorsanız. YD dediğiniz bina sırf merdiven dön dön bitmez; oradan meydana çıkmak için 100 tane basamak önünde kız olmaması ihitmali yok -neyse ki yanınızda biri varken konuşma ayağına onun yüzüne bakmak opsiyonu var-, kare blok deseniz o da merdiven dolu.

ALINTIDIR

haklısın.bakmasan bile tam gözlerin ordan geçerken oda arkasına döner.al işte rezillik :D

gerilmeye gerek yok .içinden geçeni bir sen birde Allah biliyor. onun için başkaları yanlış anlar derdine düşmeye gerek yok.. bırak içinde kalsın.))

En GüzeLi bakıcaksın.Madem bakmış durumuna düşücem
o zmn bakar öLe düşerim =)

Önüne bakmadan nasıl yürüyeceksin ki mecburen bakacaksın

valla aynen yav tam yukariya dogru bakiyorsun aaaaa oda ne bui sefer tam insanin fenalastigi zaman oluyo bu seferde diyorsun yaa bunlarda ne durum birde etkelerini yukariya dogru 3 -4 santim cekenler vardir inadina al iste simdi ne dersin sen buna
baksan bi türlü bakmasan bir türlü yani insani yoldan cikarir bu kizlar ama yinede edebi elden birakmamak gerek hele hele bide aralarinda gülerler yokmu bunlar korkmak lazim bu kizlardan

Bakıcan Abi,Eğer Kız Bu Kadar Düşünüyosa Ona Göre Giyinir :smile:

walla ben açıkçası kızları kınıyorum bu konuda madem etek giyiyorsun afedersın belina kadar cekıcekler utanmasalar sorumluluguda alıcaksın madem gıydın erkekleride kışkırtmıcaksın olay bundan ıbaret..

:001_smile::goz:
walla ben açıkçası kızları kınıyorum bu konuda madem etek giyiyorsun afedersın belina kadar cekıcekler utanmasalar sorumluluguda alıcaksın madem gıydın erkekleride kışkırtmıcaksın olay bundan ıbaret..
doğru...

Bakıcan Abi,Eğer Kız Bu Kadar Düşünüyosa Ona Göre Giyinir :smile:

ya bende bunu anlamıyorum, baksan sapıksın, bakmasan yumuşak. ne iş anlamadım.... yani erkek adam bakarmı , bakarsa sapık mıdır, yumuşaklar sapık olmaz mı...vs....vs kadınları anlamak zor.

işin komedisi bakmazsın bakmazsın gözün kayınca kızda baktıqını görür dalar sapıkmısın die :D:D:D:D:D

burda utanması sıkılması gerekn erkek değildir olmamalıdır.Eğerki çıkan kız yada kadın kısa bir etek giymişse veyahut cok dar bir pantolon giymişse bakılmasına kızmamalı ve erkeğin gözleri o bölgeyle temas ettiği anda utanacak kişide kız olmalıdır.

Zaten ömür boyuda anlamamısımdır, minicik bir etek giyipde bakıyorlar diye kızan kızları.

valla ben aynen çekinmeden bakarım. ne bakıyosun derse de hoşuma gitti bakıyorum derim. hazırcevap olmak lazım böle durumlarda.

elde olmadan bakıyorsun....kadın o kadar zarıf bı warlık ki.....

eğer bakmaya değiyosa bakıyorum bizim kadar onlarında düşünmesi lazım beklesin yanlış düşünecekse arkadaki erkek çıksın peşinden de o çıksın olay bu kadar basit

Geri