erkek haLLeri..

aSLihaN

New member
Reaction score
0
-iyi adamlar çirkindir.
_yakışıklı adamlar iyi değildir.
_hem yakışıklı hem iyi erkekler eşcinseldir.
_hem iyi hem yakışıklı hemde heterosexüel olan adamlar ewlidir.
_çok yakışıklı olmayan iyi erkekler fakirdir.
_çok yakışıklı olmayan,iyi ve parası olan erkekler onların parasının peşinde oldugumuzu düşünür.
_yakışıklı ama parasız erkekler bizim paramızın peşindedir.
_çok iyi olmayan,yakışıklı ve heterosexüel adamlar bizim yeteri kadar güzel olmadıgımızı düşünür.
_bizim güzel oldugumuzu düşünen,heterosexüel ve paralı erkekler korkaktır.
_yakışıklı,iyi,paralı ve heterosexüel erkekler asla ilk hareketi yapmayan utangaç adamlardır.
_ilk hareketi yapmayan erkekler biz onlara yaklaştıgımızda bize karşı ilgilerini kaybederler.
aLıntıdır..

Bana saçma gelsede emeğine için tşk. :eek:

hem yakışıklı hem iyi erkekler eşcinseldir. :hönk: :pp

ahahhha cok guldum ya demekki butun erkeklerden uzak durmali:):)

inanmayın bunlara yok bole bişi bana sorarsanız sacma geldi banada

yakışıklı,iyi,paralı ve heterosexüel erkekler asla ilk hareketi yapmayan utangaç adamlardır.

Ben utangac deilim bir kızı istedigim zaman alirim..

Beni tanıyanlar bilir...

enterresan...
apocalyps'nin yazdıgı ile avatarı ilginç bir tezat olusturuyor...:)

hahah sonunda aslihan hanımda konu açmış tebrikler.. ama lütfen erkekleri katagorize etmeyelim biz sizi ediomuyuz?

ya arkadaşLar abartmayın geyik yani :p aLLa aLLaa.. Hem ben yazanın yaLanJısıyım :p

hakkatende saçma geldi banada...

hic iyi erkek yok yani... dewam edın bole dusunmeyede ewde kalırsınız heralde sonundada kımle ewlenıceksınız kı ;)

kızlar bunları göze alırlarsa hebsı evde kalır :)
belkı hiç bi erkek 4/4 luk değil tabıı ( kızlar da oldugu gibi ), ama kımısıne de allah hebsini bir arada vermiş ki :)

iSpiYonCu' Alıntı:
hic iyi erkek yok yani... dewam edın bole dusunmeyede ewde kalırsınız heralde sonundada kımle ewlenıceksınız kı ;)
kızLar ewde kaLınca erkekLer kimLe ewLencek (:) doLayısıyLa erkekLerde ewde kaLmış oLuo :p

aSLihaN' Alıntı:
kızLar ewde kaLınca erkekLer kimLe ewLencek (:) doLayısıyLa erkekLerde ewde kaLmış oLuo :p
dısardan sıparıs ederız okadarda sorun degıl :D

aSLihaN' Alıntı:
bunun ıcın bu kadar rahatsın yani :) hanı bız ewde kalırsak onlarda ewde kalır hesabı :p

iSpiYonCu' Alıntı:
bunun ıcın bu kadar rahatsın yani :) hanı bız ewde kalırsak onlarda ewde kalır hesabı :p
yOo ondan deiL hem ewde kaLmam + benim başım bağLı zaten ondan :p

Geri