Erkek Arkadaşı ile Dans Eden Kızı Linç Ediyorlar!

Hayret birşey ya vahşilik şerefsizlik böyle birşey olsa gerek.Ne var dans etse namus bu mu!Lanet olsun bu zihniyete.

Amaç ? Çok Yazık !

yazık ya, bu adamlarda vicdan kalmamıs

yazık kıza... vahşet

Ya arkadaşlar aynı video yok kız erkek arkadaşı ile dans etmil yok başartü bağlamamış..yok bilmem ne diye veriliyo..bunların arkasındaki amaç belli..bu kız emin bu sebeble buy hale glemedi..ben onaylamıyorum..ama biraz daha araştırmak lazım ...

Ya arkadaşlar aynı video yok kız erkek arkadaşı ile dans etmil yok başartü bağlamamış..yok bilmem ne diye veriliyo..bunların arkasındaki amaç belli..bu kız emin bu sebeble buy hale glemedi..ben onaylamıyorum..ama biraz daha araştırmak lazım ...

agzin bal yesin kardes ... :thumbup1:

Linç edilme sebebini bilemeyiz tabi ama allahtan korkmadıkları belli

Sebeb Ne OLursa OLsun Bir İnsana Bu YapıLmaz.
CahiL ŞerefsizLer.

tabiki böyle bir vahşeti, onaylamıyoruz.fakat islamı kötülemeye çalışılan her video veya olgunun karşısındayız.daha öncede verildi.bu tip videolar fotolar

Bunun neresi onaylanabilirki, hangi düşünce bunu kabul edebilirki, hangi "uygarlık" sindirebilirki. İnsanın hayvan yanı bu. uygulayanda insan biçimli mahlukat. Her ne sebeble olursa olsun, her canlının yaşamı hakkı vardır ve buna saygı duyulmalıdır. Saygı duymayana bir duyulmaldırki doğruyu anlatabilesin.
Cahil cühelalar kafa keser, sorunu bu şekilde korku ve kanla bastırabilir. Ama bir yere kadar. Yaşam yin istediği şekilde akacaktır. Ve siz, bunu yapanlar, bir gün geldiğinde son nefesinizde neyin doğru neyin yanlış olduğunu o zaman anlaycaksınız. Allah sizin vicdanınız hür kılsın.

gelde hepsini orda bombalama simdi...
at o ortama bir bomba, gebert hepsini

vardır bi sebebi.yoksa herkesin içinde böle yapılmazdı

arkasını bilmek gerekir diyen varya alallalala aalalalal

Bu mu yani namusluyum diye geçinip zavallı kızı öldürüyolar hainler!Kafasına tuğlayla vurup tekmeliyorlar bide insan görünümlü vicdansız vahşiler!

Geri