Erkek arada bir başka kadınla zevklenmeli
Hülya Avşar katıldığı bir televizyon programında evlilik hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu.İşte o olay sözler
Hülya Avşar dün gece Okan Bayülgen'in 'Senin Hikayen' programının ilk konuğu oldu. Geçmişi ve özel hayatıyla ilgili çok özel açıklamalar yapan Hülya Avşar, evlilikle ilgili fikirlerini dile getirdi: Evliliği monoton halinden kurtarmak gerek. Bu yüzden erkekleri başka bir kadınla arada bir zevklendirmek gerek.
Bunu yaparken kadın kendi gururuna zarar verecek şeylere izin vermemeli. Erkek de ne yapacaksa aleni değil, biraz daha sessizce yapmalı. Kadınlar da başka erkekleri hayal etmeli. Gidip başka bir erkekle beraber olsunlar demiyorum ama arkadaşlarıyla bir erkek hakkında konuşmaları, o herkeği hayal etmeleri bence yanlış bir şey değil.
Ünlü isimlerden Avşar kızına yanıt
Kocam başkasıyla fingirdesin diyor
HÜLYA Avşar'ın evlilik hayatı ile ilgili ilginç açıklamaları sanat ve sosyete dünyasının gündemine oturdu. Görüşlerini dile getiren ünlülerin çoğu Avşar'ın açıklamasını talihsiz bulurken, özgürlüğüne düşkün karakteriyle dikkat çeken isimler Avşar'ın fikirlerine katıldıklarını açıkladı.
Doyumsuz biri isen evlilik tabii ki biter
- Tuğba Özay: Bu sivri sözlerine katılmıyorum. Anne ve babam 33 seneden beri birlikte çok mutlular. Aslında bu iş insanın kendisinde yani hazmı, doyumsuzluğu ile bitiyor.
Ağzından çıkanı kulağı duysun
- Memiş Hoca: Ağzından çıkanı kulağı duymalı. Bir insan kendisinden iki gün bahsedilsin diye böyle abuk sabuk açıklamalar yapmamalı. Bunlar vebal taşıyan sözlerdir. Kuran'da zinanın her türlüsü haramdır. Hülya Avşar evliliğini yürütemediği için böyle bir açıklama yapmış. Yoksa mahlukat bile eşini kıskanır.
Gündeme gelmek için konuşuyor
- Levent Kırca: Bence Hülya Avşar bunamış. Böyle şey olmaz. Türk örf, adet ve geleneklerimize aykırıdır. Gündeme gelmek için yapılmış, talihsiz bir açıklama olduğunu düşünüyorum.
Tatmini dışarıda aramamak lazım
- Nadide Sultan: Evlilik sadece cinsellikse sadece erkeğin aldatması ile cinsellik bitmez. Ama her iki taraf da tatmini dışarıda arıyorsa o zaman cinsellik biter. Evliliği cinselliğe bağlarsak evlilikde biter.
Kocaları şarj etmek iyi gelir
- Neslihan Yargıcı: Doğru söylemiş. Erkeğin doğasında aldatma var. Açık kapı bırakmak gerek. Kadınlar sürekli 'Akşam neredeydin?' diyerek kocalarını boğmamalı. Erkek başka yerde beslenip şarj olursa evliliğine daha enerjik devam eder.
Tek bir kişiyle olmak çok sıkıcı
- Billur Kalkavan: Çok sıkıcı olduğunu düşündüğüm için bugüne kadar evlenmedim. Bir insan tek bir kişiyle olmamalı, bu insanın doğasına aykırı.
Evlilik saygı olamadan yürümez
- Işın Karaca: Temeli saygı ve sadakat üzerine kurulmuş bir müesseseden bahsederken 'Benim kocam gitsin başkasıyla fingirdesin' diye bir yorum yapılmamalı. Saygı olmadan evililik yürümez.
Kaynak