erkek adam

pasaklı

New member
Reaction score
0
Kadınlar vardır ve erkekler vardır. Her iki taraf da insandır. Fakat bu yazıda kendilerini sadece erkek olarak görmeyip, insan üstü vasıflara sahip “erkek adam”lar olarak gören kişioğullarından, ve onların çevrenin sağlığını nasıl tehdit ettiklerinden bahsedeceğim. “Erkek adam”ın en önemli özelliği genelde birden fazla kadınla cinsel ilişkiye girmesidir. Ayrıca “erkek oğlu” olması gereken ve küçük bir operasyonla göz pınarlarını aldırması gereken bu tür, ne kadar çok kadınla cinsel ilişkiye girerse bu “adam”ın “erkek adamlık” seviyesi yükselir. Bu bir nevi bilgisayar oyununda “level atlama” durumudur. Ayrıca bir erkek adam otorite sahibi olmalıdır, kadın O’nun yanında ağzını açamamalıdır, otorite budur. Malesef bu erkek adamlar bir de evlenirler. Kesinlikle hastalık kapmak gibi bir kaygıları olmayan bu adamların, karılarına belki de çocuklarına da hastalık bulaştırmaktan da korkuları yoktur. Halbuki hastalıklar diş fırçalarından bile geçebilmektedir.

Birçok insan “erkek adam” zihniyeti nedeniyle hayatlarını uçurum kenarında buluyor. Konu aldatmak, aldatılmak değil; konu bencillik, “erkek adam” olmanın bu kişilere verdiği aşırı güven duygusu. Bir ara çok esprisi yapılırdı, bir “erkek adam” bir hayat kadının kendisine “ben aidsliyim yinede beraber olacak mıyız?” lafı üzerine “atın ölümü arpadan olsun anam” demesi, bir başkasının ise “Türk’e birşey olmaz” demesi. Kadın sanki aidsli olduğunu adamın ölme riski yüzünden söylemişti...! Bile bile lades deyip, sırf bir seviye daha atlayabilmek için AIDS’le yüzleşmek, ve bu hastalığı eşine bulaştırmak, belki de doğacak çocuğuna bulaştırmak... AIDS Kapan hasta bunu ertesi gün öğrenemez, HIV testinin sağlıklı olabilmesi için 3 ay geçmesi gerekir, ve geçecek olan bu üç ayda erkek adamımız kimbilir kimlerin canını yakacaktır. Belki kan verecektir bir hastahenede... Bir de AIDS’e varana kadar bel soğukluğu, frengi gibi bir çok hastalıkla da cebelleşmek zorunda bırakır bu tipler ailelerini.

“Seviye atlama araçlarının” hasta olduklarını bile bile ilişkiye girmelerine bakarsak, bu “erkek adamların” bu yola ne ciddiyetle baş koydukları yadsınamaz. O kadar ciddiler ki cinslerini devam ettirmek konusunda bazen “yapmayın etmeyin, ailenizin de hayatıyla oynuyorsunuz, ilişkiye girdiğiniz diğer kadınların da” yakarışları da döndüremiyor onları bu yoldan. E tabi bir de “çocuk prize parmağını sokmadan canının yanacağını anlamaz, uyarmak fayda etmez” durumu var, başa gelmesi lazım caymak için. Bu durumda hastalık taşıyan hayat kadınlarını tek tek bulmak lazım, afişe etmek lazım gibi bir çözüm üretiliyor. O zaman da hastalıklar değil kadınlar afişe ediliyor, yaşama şartları iyice güçleşiyor. Ama hiç bir zaman “şu şu isimli erkek adam AIDSli bir fahişeyle ilişkiye girdi. Ve bu hastalığı başta karısı olmak üzere birçok kadına bulaştırdı” gibi bir haber duymadık, görmedik. Bu erkek adamlar afişe edilmedi. Yüzleri sansürlendi hep, icraata devam...

Korunma yöntemiyle hastalıklardan kaçmak mümkün aslında. Fakat bu erkek adamlar korunmayı kabul ederlerse tabi. Bir de hangi hastalığın nasıl bulaştığını bilmek gerekir. Belli başlı hastalıklar: AİDS, Bel Soğukluğu, Cinsel Organ Siğilleri, Frengi, Hepatit- B, Klamidya, Mantar, Tricomonas, Uçuklar

amacim sizleri kizdirmak digil ama yukardaki yazilanlarda digru kabul edin
saygilar: )

sanada vur dedik öldürdün yane :)

theozy' Alıntı:
sanada vur dedik öldürdün yane :)

P@S@KLI_KIZ
Forum Başbelası

Forumumuzun başbelası varmış ne güzel :D

Ozy sen mi yaptın bunu başbelası?

bence de sen fetboy ve ozy nin dediği gibi FEMİNİSTsin. Kusura bakma kızlar ile ilgili bölümünü okudum pek fazlaca böyle bir şey düşünmemiştim ama erkeklerle ilgili bölümünü okuyunca bu karara vardım. Üzgünüm ama sen gerçekten FEMİNİSTsin. Kimse bu kadar karşıt cinsini kötüleyemezzzzzzzzz........... :boks:

plumber' Alıntı:
bence de sen fetboy ve ozy nin dediği gibi FEMİNİSTsin. Kusura bakma kızlar ile ilgili bölümünü okudum pek fazlaca böyle bir şey düşünmemiştim ama erkeklerle ilgili bölümünü okuyunca bu karara vardım. Üzgünüm ama sen gerçekten FEMİNİSTsin. Kimse bu kadar karşıt cinsini kötüleyemezzzzzzzzz........... :boks:
ahahha e ben ne diyom feministim diyorum saten:)

Hem Feminist Hem Başbelası :)

bu konuda herkesi bir tutmak yanlış olur bence.Sence bu olay bu kadar basit mi?Unutmamak lazım hayatta iki cinste her türlü hataya müsaittir.Sen dışarıdaki hayatı çok mu kolay düşünüyorsun unutmaki sokaklarımızda binlerce insan evsiz ve her erkek bir mafya her kadında f..... olmaya müsait bizler şanslı insanlarız çünkü çoğumuzun ailesi bizleri her koşulda kabullenmeye hazır ve yardım elini uzatır.sokaktaki bir insanın 50 milyon için adam öldürdüğünü gördünmü?sen bu insan iş sahibi olsa yada sokaklarımızdakilere sahip çıkılsa bunlar düzelmezmi?Bir düşünelim biz bu insanlar için ne yaptık?Her gün çöplerle ekmeğini kazanan insanlarla hiç konuştunmu?Hastane önünde beş parasızlıktan aile fertlerinden birinin gözleri önünde öldüğünü.Sen hayatın gerçeklerini göz ardı edemezsin etmemelisinde çünkü hiç bir doğuştan katil hayat ka... vs olmayı seçmez.Herşey karanlıkmı bu dünyada insan hayatı sonuçta bu.Konuda bilgi sahibi olmak isteniyorsa dar tabuları bir kenara bırakıp işin özüne inmeli bence...feministlik yada erkeklik olarak değil insan olarak bakmak lazım.....
SEN doğunun köylerinde hiç bulundumu oradaki insanların alın terleriyle ekmek kazanmak için sabahtan akşama kadar kürek salladığını bir yıl içinde sadece bulgur,bugda,arpa gibi bakliyat ve hiiçç etin tadını alamayanlar fakirler.sence bu düzeni değiştirmek için ne yapıldı?Kadınlık hastalıkları yokmu sence isteyen var sa acsın nette baksın neler yazıyor.BURASI TÜRKİYE VE ERKEK EGEMEN BİR TOPLUMDA YAŞIYORSUNUZ ULUÖNDER BİLE kadın haklarını aşama aşama yürürlüğe koydu ya burası kadınların öldürüldüğü diğer doğu ülkeri gibi olsaydı sence bayanlar bu kadar rahat edebilirmiydi?Terazi tek taraflı değil.....

özgür :) kanka döktürmüşsün yine :D

Hani o hayvan,her önüne gelenle birlikte olan,aklı sürekli aynı şeyde olan,başka hiçbirşey düşünmeyen/düşünemeyen,anlayışsız,kaba,cahil,evet o öküz aynı zamanda bir kadın için şu sözleri de yazmıştır,tüh yazıklar olsun bize sahiden ne kadar incelikten uzağız ne kadar sevmekten uzağız,şu sözlere bakın...

eşyalar toplanmış seninle birlikte
anılar saçılmıs odaya her yere
sevdiğim o koku yok artık bu evde
sen
kıyıda köşede gülüşün kaybolmuş
ne olur terketme yalnızlık çok acı
bu renksiz dünyayı sevmiştik birlikte

sen kadınım

hatırla o günü karşıki sokakta
seni öptüğümü ilk defa hayatta
kollarımda benim ilkbahar sabahım
sen
sönmüş bak ısıklar ev nasıl karanlık
o ılık aydınlık yuvamız soğumuş
geceler bitmiyor ağlıyorum artık

sen kadınım

eşyalar toplanmış seninle birlikte
anılar saçılmış odaya her yere
sevdiğim o koku yok artık bu evde
sen
masamız köşede öylece duruyor
bardaklar boşalmış herbiri bir yerde
sanki hepsi hasret senin nefesine

sen kadınım

bana bıraktığın bütün bu hayatın
yaşanan aşkların değeri yok artık
ben sensiz olamam artık anlıyorum
sen
şimdi çok yalnızım
ne olur kal benimle o kapıyı kapat
elini ver bana
dışarıda yalnız,üşüyorsun

sen

kadınım.....

Sahiden ya baksanıza ne ruhsuzuz,sırf seks,sırf seks başka şeye çalışmıyor aklımız,bir kadın için yazdığımız şu sözlere bakın,insan bile olamayız biz,yazıklar olsun bize,yazık,yazık...

baska bı seye de calısmasına gerek yok bız mutluyuz böle :)

Geri