erkek = çapkınlık

мєяωєм

New member
Reaction score
0
Ne kadar tatlı bir herif olduğunuzu kanıtlayabilmek için her türlü illegal faaliyette boy gösterin.

Evinizdeki değişikliklerin yeterli olmadığı durumlarda hemen taktik değiştirin. Günlük çevrenize bakarak size bu konuda yardımcı olacak "kurbanları" belirleyin ve en kısa zamanda harekete geçin.

Hatunun geldiği gün kapınızı çalıp sizi her perşembe mahallenin katıldığı halı saha maçına çağırmaları için komşu çocuklarına rüşvet verin.

Bir arkadaşınızı ayarlayıp hatunla tam iş üzerindeyken telefon etmesini sağlayın. Telefonu açarak "Hayır anneciğim, şimdi gelemeyeceğim, arkadaşım (hatunun adı) burada ve biz yemek yiyoruz" deyin. Böylece o an artık ailenizin onu arkadaş olarak gördüğü ve ona karşı sempati duyduğu hissini verin.

Yan komşunuz yaşlı bir teyze olsun. Onunla eve geldiğiniz gece teyze kapısını aralayarak "İyi akşamlar Ahmet Seydi (XxX Burayı siz dolduracaksınız) bey oğlum. Sabah o kadar acelen vardı ki bana kalp ilaçlarımı aldığın için sana teşekkür edemedim " desin.

Siz de buna "hiç önemli değil Hatice hanım teyze, benim için bir zevkti" diye cevap verin. Dikkat : Yaşlı teyzeler repliklerini çocuklardan daha çabuk unuturlar ve iyiliklerinin karşılığını ödemekte (bir ay boyunca kalp ilaçlarını almak gibi) zorlanabilirsiniz.

Telesekreterinizin Sabancı Üniversitesi' nden gelen bir telefon cevap vermesine izin verin. Bu sefer ayarladığınız arkadaşınızın telefonunu açmayın ve "merhaba, ben Sevgi Hızlıdil, geçtiğimiz hafta üniversitemizin geliştirme fonu için yaptığınız yüklü miktarda yardım için kendim ve şirketim adına size teşekkür edecektim" tarzındaki konuşmayı hatunun dinlemesini sağlayın.

İş yerinden bir arkadaşınızın "takım ruhuna sahip kişi" ödülünü çalın. Böylece hem sizin işyerinde başarılı olduğunuzu anlasın, hem de arkadaşlarınızla aranızda iyi ilişkileriniz olduğunu hissetsin.

Sokak Çocukları Derneği için aldığınız kartpostalladan bir kısmını ona hediye edin; içi merhametle dolsun.

Lise basketbol takımında iken çekilmiş bir takım fotoğrafının altına el yazınızı değiştirerek "en iyi oyuncumuz Ahmet Seydi (XxX)'e" diye yazarak ortalık yere bırakın..

Unutmadan bir şey daha:
kusura bakma mesajına iki haftadır yanıt veremedim. mesajın gelince tam yazarken şarjı bitti. diğer gün şarj aletini yere düşürüp kırmışım, 2 gün sonra yenisini almaya giderken yolda soydular beni. sonunda aleti aldım tam mesaj yollarken kontörümün bittiğini farkettim. onu da sırf senin için aldım. sonra tam mesajı yollucakken sen çıktın geldin, bak telefonumda elimdeydi şimdi.

Siz siz olun sakın sevgilinize onunla çıkmaya başladıktan sonra iltifatlar etmeyin. Hatta Mesafeyi korumak şartıyla bazı taktikler uygulayabilirsiniz.

Eski Sevgiliyi tekrar kendinize aşık edin..

1. Yol: Kısa Mesaj Yöntemi (SMS): Bu yöntemde size gönderilen Mesajlara Alternatif Cevaplar vermeyi öğreneceğiz. Şimdi ben bir kaç tane örnek gösteriyorum..

- gerçekten unuttun mu?
- sen de kimsin?

- seni hala seviyorum!
- performansına her zaman saygı duymuşumdur zaten

- seni hala özlüyorum...
- tütün bas geçer

- nasıl gidiyor hayat?
-senden sonra bayağı bi güzelleşti, sağol

- "mesaj attığınız kişinin ilgi alanı dışındasınız, lütfen daha sonra
-tekrar denemeyiniz... naş naşınız..."

- birbirimizin kalbini kırdık, yeniden bir araya gelip o kırık kalpleri onaralım!
- benimkinin kaskosu vardı

- biliyorum hala sevip arzuluyorsun beni, sadece farkında değilsin. Ya da farkında olmak istemiyorsun.
- allah belanı versin

- seni unutamadım!
- sevgilinden ayrıldın da mesaj atacak birini mi arıyorsun?

- salaksın sen!
- evet, o cevabı yazdığım için salağım, bırak bir cevap yazmayı, okumadan silmem gerekirdi...

- sen varsın ve hep olacaksın!
- yazık, bir malsın ve hep öyle kalacaksın...

- dün gece rüyamda seni gördüm... erol bize ne oldu böyle?
- bir dahakine iyi örtün de uyu...

- gece rüyamda gördüm seni, çok korktum, başına bir şey gelmedi di'mi?
-başıma gelen en kötü şey sendin!

- dün seni rüyamda gördüm, bir mesaj atayım dedim...
- ancak rüyanda görürsün zaten, öptüm!

- dün gece seni rüyamda gördüm...
- görebileceğin tek yerde görmüşşün zaten

- barutcan dön artık, tükendim tükendim tükenmeleri oynuyorum. Bittim.
- sayın abonemiz kafasını ......iniz kullanıcı son 7 aydır kapsama alanınız dışında bulunmaktadır. Hırtcell olarak şu üç günlük dünyada, daha nice potansiyel eski sevgililer olduğunu hatırlatır, en yakın zamanda engin denizlere açılmanızı temenni ederiz. Hayırlı günlaaaaarrr

- hayatım, pişmanım, geri dönmek istiyorum!
- tek yön güzelim burası hadi naş naş!...

- senin gibisini bir daha bulamadım
- bunun beni ilgilendiren kısmı nedir?

- bu akşam işin var mı?
- mesaj attığınız kişiye şu an ulaşılamıyor. lütfen daha sonra tekrar denemeyiniz!

- buldun mu bari bir kazma?
- senden daha kazmasını bulamadım kusura bakma...

Şimdi arkadaşlar.. Bir kız size yaklaştı ve "Çıkma Teklifi" etti. Hayhay başüstüne, araya sıkıştırabilirsiniz bir şey olmaz ama baktınız ki çirkin, ve yahut çarpık bacaklı. Hemen onu etkisiz hale getirmelisiniz.

Mesela Reddetme Nedenleri Olarak "Su Yüzünde Kalarak" şunları söyleyebilirsiniz...

1-Arkadaş kalalım (çok ama çok çirkinsin)

2-Sözlüm var (çirkinsin)

3-Şu sıralar kariyerime konsantreyim (çirkinsin)

4-Sorun senden değil benden (çirkinsin)

5-Aynı işyerinde çalıştığım biriyle çıkamam (çirkinsin)

6-Bir başaksını seviyorum (çirkinsin)

7-Hayatım şuanda karmakarışık (çirkinsin)

8-Seni düşünemiyorum (çirkinsin)

9-Aramızda bu kadar yaş farkı olmasaydı keşke (çirkinsin)

10-Seni kızkardeşim gibi severim (çirkinsin)

Çapkınlıkta bir marifettir,her erkek çapkınlık yapamaz:sigara:

not:sonunda kızları formülünü buldum:D :D

sarı saç+mavi göz = ideal kız

(90-60-90) x güzellik x zeka

maksimum mutluluk,minimum kapris.

(bkz. zeka x güzellik x bulunabilirlik)

p * v = n * r * t
p= para
v= kızın hacmi
n= naz
r= kız sabiti
t= kızın sıcaklığı
ya da
d = m/v = m*p/r*t
d= yoğunluk= kızın kilosu / hacmi
m= kilo
v= hacim
m= merak
p= para
r= ideal kız sabiti
t= sıcaklık

denklemin ispatlanmış hali
minimum naz = maxsimum haz

güzellik x zeka x elde edilebilirlik = k

kız = para x zaman
zaman = para
kız = para x para = (para)²
para = (kök içinde)bela
kız = [(kök içinde)bela]²
kız = bela

çok cimri birine benziyon ağızından para kelimesi eksik olmuyo maaşallah parada para parasız olduğu nerde görülmüş beee

msj olayları çok güsel ben bunu biyerde daha okumuştum çok gülmüştüm yine aynı etkiyi yaptı çok saol paylaştıın için...

Şimdi arkadaşlar.. Bir kız size yaklaştı ve "Çıkma Teklifi" etti. Hayhay başüstüne, araya sıkıştırabilirsiniz bir şey olmaz ama baktınız ki çirkin, ve yahut çarpık bacaklı. Hemen onu etkisiz hale getirmelisiniz.

:) yavaş gelin

Geri