Erkegin fendi Kadını Yendi :)

'StİnG'

Banned
Reaction score
0
>Kadın: Kişiliğimiz kullandığımız arabanın beygir gücü ile doğru orantılı olarak değişmiyor Erkek: Sizin kişiliğiniz beraber olduğunuz erkeğin cüzdan gücü ile değişiyor

>

>Kadın: Kırmızı ışıkta yanımızdaki arabanın bizden önce çıkması yada bir aracın bizi sollaması hiçbir şey ifade etmez Erkek: Bizim için de çevremizde diğer hemcinsimizin sahip olduğu mücevherat veya üzerindeki pahalı giysi hiçbirşey ifade etmez

>

>Kadın: Kas olacak diye bir zorunluluğumuz yok Erkek: Selüloitler olmayacak gibi bir zorunluluğunuz var ama...

>

>Kadın: Aşık oluyoruz.... korkmadan. Erkek: Biz de oluyoruz.... azıcık ödümüz patlıyor ama sebep olanlar UTANSIN

>

>Kadın: Evde, banyoda, kıl-tüy dökmeyiz. Erkek: Küvetteki, lavabodaki, yataktaki ve yemekteki saçların çoğu size ait.

>

>Kadın: Her sabah tıraş olmak zorunda değiliz. Erkek: Valla ben tıraş olmayı ağda yaptırmaya tercih ederim şahsen.

>

>Kadın: Biri birimizin ağzını yüzünü kırdığımız sporlar yapmıyoruz. Erkek: Vahşi bakışlarla birbirinizin gözünü oyduğunuz kıskançlık ,haset, çekememe sporlarıyla yeterin ce uğraşıyorsunuz.

>

>Kadın: Hiç iki kadının silahla oynarken birbirini vurduğunu duydunuz mu? Erkek: Hiç iki erkeğin "aman tanrım benim elbisemin aynısını giymiş" diye mahvolduğunu duydunuz mu?

>

>Kadın: Horlamıyoruz Erkek: Halt etmişsiniz, hatta hıçkırmıyor, geğirmiyor ve hapşırmıyorsunuz da. Yoksa siz insan değil misiniz?? Size Afrodit diyebilir miyim? )

>

>Kadın: Az bildiğimiz bir şey üzerinde çok fazla konuşabiliriz. Erkek: Yani çok konuşup hiç bir şey söylemezsiniz

>

>Kadın: Birbirimize eşek şakaları yapma adetimiz yoktur. Erkek: Çevrenizde ki diğer hatunlar hakkında senaryo dedikodular üretme alışkanlığınız var ama

>

>Kadın:TÜKÜRMEYİZ Erkek: KIRITMAYIZ!!

>

>Kadın: Sanat eserlerinin % 90'ı kadınlardan esinlenilmişdir. Erkek: Sanat eserlerinin % 90'ı erkekler tarafından yapılmışdır.

>

>Kadın: Uzağa işeme, uzağa tükürme, yüksek sesle geğirme gibi aptalca karizma krikolarımız yok Erkek: Ortamın en güzeli olma, en zayıf olma, en pahalı giyineni olma, en zengin kocayı bulma gibi krikolarınız var ama

>

>Kadın: Askere gitmiyoruz Erkek: Hamile kalmıyoruz

>

>Kadın: Kol saatimiz de aynı zaman da hesap makinesi, takometre,barometre,termometre ve radyo olması gerekmiyor. Erkek: Çantamızda ruj, allık, pudra, yedek çorap,ıslak mendil, vs taşımamız gerekmiyor.

>

>Kadınoğum günü, evlilik yıldönümü gibi özel günleri parmağımıza kırmızı iplik bağlamadan da hatırlayabiliyoruz Erkek: Ütüyü fişde, yemeği ocakta, arabanın anahtarını kontakta unutmuyoruz. Bunlar daha faydalı.....

>

>Kadın: Ortalıkta alakasız her türlü nesne ve sözcükten cinsel çağrışımlar çıkarıp günün yarısını seks düşünerek geçirmeyiz... Erkek: Valla geyik olsun diye yapıyoruz. Hem siz günün yarısını güzelleşmeğe çalışarak geçiriyorsunuz. HANGİ AMAÇLA : ))

>

>Kadın: Kel olmuyoruz (pu ha ha ha) Erkek: AMA GÖĞÜSLERİNİZ SARKIYOR!!!

walla hakikaten Erkek ile Kadın Galatasaray İle Fener'e benzer. ( sırayı bozmayalım :D ) Ne Kadınsız Erkek , Ne de Erkeksiz Kadın olur.

walla hakikaten Erkek ile Kadın Galatasaray İle Fener'e benzer.:D
tıpkı kedi ile köpek gibi :p

Lem en iyisi biziz onlar istedikleri kadar konuşsunlar..!
Çokmu İddialı konuştum ne kadın olmim bir dahaki yaşamımda sonra..!:D
Leke;
+1 doğru konuşma..!alişliyorum seni..!

Cri¢ket' Alıntı:
Lem en iyisi biziz onlar istedikleri kadar konuşsunlar..!
Çokmu İddialı konuştum ne kadın olmim bir dahaki yaşamımda sonra..!:D
Leke;
+1 doğru konuşma..!alişliyorum seni..!
daha ne istiyon kadın olarak dünyaya gelmek erkek çıktık be :S
dözellikle doğudaki kadınlara bakıldığında erkekler calışıyo kadınlar evlerin de oturuyolar bundan daha fazla rahatlık mı olur sorada akşam erkkler işten döndüklerin de isteklerine karşılık veriolar hepsi bu ... ben ce kadın olmak daha avantajlı ezilen taraf erkekler oluyo hep :D

StİnG' Alıntı:
daha ne istiyon kadın olarak dünyaya gelmek erkek çıktık be :S
dözellikle doğudaki kadınlara bakıldığında erkekler calışıyo kadınlar evlerin de oturuyolar bundan daha fazla rahatlık mı olur sorada akşam erkkler işten döndüklerin de isteklerine karşılık veriolar hepsi bu ... ben ce kadın olmak daha avantajlı ezilen taraf erkekler oluyo hep :D
ayrıca evli çalışan bayanlar ev işten yorgun geldikten sonra ev işleri ile uğraşıyorlar yemek sofra bunlarla ilgileniyorlar ama erkeklerin bir kısmı işten eve gelince tv karşısına geçip oturuyorsunuz yardım edin deyince de yorgunum deyip geçiştiriyorsunuz!!!!!

gizemliperikizi' Alıntı:
ayrıca evli çalışan bayanlar ev işten yorgun geldikten sonra ev işleri ile uğraşıyorlar yemek sofra bunlarla ilgileniyorlar ama erkeklerin bir kısmı işten eve gelince tv karşısına geçip oturuyorsunuz yardım edin deyince de yorgunum deyip geçiştiriyorsunuz!!!!!

sen hangi ailede gördün erkeğin kahvede olduğu ve de kadınların çalıştığını ... anca emekli olur olursa :D zaten yaşıda gecmiş tir birbirlerin den istek te yapmazlar ben ce o yaştan sonra :p
kadınlar kocalarının destekcisi ve de esiridirler
(w.goethe) ;)

PUAHUAHUA süper yaazmış kim yazmışsa eline sağlık dostum

AngeL' Alıntı:
ahuahau bana hep kedi gisin derler :D
desene apla sen de ultraslan sın kediler ultraslan olur bilion mu
:)

ahua yok aslında kanarya olmak tercihimdir ne ultrası ne aslanı :D

helal be siting yürü be kim tutar seni ellerine saglık dostum
bu arada kanarya olmak yakısır ablamıza :)

AngeL' Alıntı:
ahua yok aslında kanarya olmak tercihimdir ne ultrası ne aslanı :D

UEFA kupasını kazanan İLK ve TEK Türk takımı - (1 kez)
Avrupa Şampiyonu olan İLK ve TEK Türk takımı
Süper kupa kazanan İLK ve TEK Türk takımı - (1 kez)
İnternet Sitesine sahip İLK Türk takımı
İspanyolları deplasmanda yenen İLK Türk takımı.
İspanyolları eleyen İLK Türk takımı.
Bir sezonda 2 İtalyan takımını eleyen İLK Türk takımı (Milan-Bologna)
Bir sezonda 2 İngiliz takımını eleyen İLK Türk takımı (Leeds-Arsenal)
Avrupa maçlarında galibiyeti, ma lubiyetinden çok TEK Türk Takımı
Türkiye 1. Ligi'ni na-ma lup bitiren İLK takım (1985-86)

biliyomuydun apla bunları sanırım haberin yoktu:D ... gel ultraslana sen de katıl ...
bu senennin 10 numarasını hala bulamadık sen ol 10 numara ;)

Geri