sky
New member
- Reaction score
- 0
-Kalabalık içinde kaçamak sizi incelemesi. gözgöze gelindiğinde minicik bir tebessümle gözlerini kaçırması... baymayan, sıkıp boğazlamayan bir "senin farkındayım" mesajı verir, hoş ötesidir. seksidir evet.
-Kalabalık bir ortamdayken bir espriye ya da olaya hafifçe gülümsemekle yetinip sadece başbaşayken kahkaha atması. erkeği bir kadına ait yapan unsurların tümü.
-Bir şey ile meşgulken onunla konuşan kadına kısa bir bakış ve yapılan işe devam etmek. bu 'benim dikkatimi çekmeyi başardın' demektir ki karşısındaki kadına seksi gelir.
-Çıkık elmacık kemikleri,kollarda gelişmiş biseps ve triseps,baklavalı karın,güzel dudaklar,az miktar sakal...
-Bakımlı bir beden,güzel bir koku,sıkı kalçalar...ve bütün bunları akıllı bir kafa ve iç huzuru olan bir kalple birleştirirse dokunma isteği uyandırır acilen..
-Askerde bazukayla fotoğraf çektirmesi. =)
-Uzun boy, geniş omuzlar, ince olmayan ses,bir de kısık göz...
ve kesinlikle uzun saç, bir de küpe...
anlattığım kişi kesinlikle justin timberlake diil!!!
-Kıç kıllarının kıvırcık ve ağarmış olması, bunu gizlemek için çaba göstermeyişi.
-Herhangi bir yoresel oyunu başarılı bir şekilde oynayabilmek.
guzel halay çekebilmek.
dügünlerde, eglencelerde deli gibi oynamak eglenmek eglendirmek kendine hayran bırakmak.
-Anlık şımarık mimikleri, gülümsemesi, ben buradayım der gibi sımsıkı sarılması
-Aklından seks geçerken bile mantıklı cümleler kurarak bu beklentisini yalnızca gözleriyle göstermesi.
-Uzun,ince ve güzel elleri, sigara içişi, sesi, bakışları, gülümsemesi...
-"Temiz, beyaz bir gomlek" de erkegi seksi yapan unsurlardandir. ne var ki salt goruntu yetmez, o gomlegi giyen erkegin bunu tasiyacak karizmasi, agirligi ve ozellikle de agzini actigindaki etkileyici ses tonunun bu goruntu ile uyumlu olmasi gerekir.
-Kesinlikle elmayı dişleriyle kemirirken çıkardığı ses ve cenetten kovulması.
Kendimden Biliyorum :vur :aşk