Erkeğin de "Çıtırı" olur... ;)))

RomeoMAD

JusT B€
Reaction score
0
Erkekler kendilerinden küçük kızlarla çıkmaya bayılır. Çıtır kızları kollarına takan olgun erkekler, tasasız ilişkilerle epey vakit geçirirler. Peki kadınlar neden aynı şansa sahip olmasın?

Kadınların da gülüp neşelenmeye, gençliğini yeni baştan yaşamaya ihtiyacı var. Genç sevgililerle gezmek, dans edip şarkılar söylemek onların da hakkı... Şimdiye kadar genç bir sevgiliniz olmadıysa, bu satırlara dikkat.

Nasıl tanışacaksınız?

İnternetten arkadaş edinme sitelerini kullanabilirsiniz mesela. Zira oradakilerin çoğu 20-30 yaş civarında.

i65852_11072006112003365399375ili.jpg

Ama dikkat edin, her önünüze gelenle de tanışmayın emin olmadıkça. Barlar da "çıtır"larla tanışmak için uygun mekanlar. Gidin beğendiğiniz birine uyduruktan bir soru sorun. Konuşmanın devamı gelir nasılsa. Eğer şanslıysanız, arama çalışmalarına ihtiyacınız yok. Arkadaş çevrenizde vardır belki de, kendiliğinden tanışırsınız. Eskiden yaptığınız gibi, "Yaşı benden küçük..." deyip itmezsiniz herhalde.

Yepyeni bir tarz

Hayatınıza bir "çıtır" neler getirir anlatmakla bitmez. Bir kere genç olduğu için yaşanmışlık, yıpranmışlık yoktur ruhunda. Her şeye, aşka, size ve tabii hayata taze bakar. Enerjisi sınırsızdır; her aradığınızda buluşacak enerjiye sahiptir. Günlerce uykusuz kalıp, sabahlara kadar gezip eğlenebilir. Yaşınıza uygun erkekler gibi, bir gece dışarı çıkınca, ertesi gün turşu gibi yatmaz.

Enerji kaynağı gençler

Neşelidir, akıllıdır, zekidir, romantiktir. Hayatından henüz çok kadın geçmediği için sizi çok önemser, aşkınıza ve size değer verir. Eksisinden daha çok gülersiniz. 20'li yaşlarınız sanki geri gelmiştir. Birbirinize başkalarının asla anlayamayacağı komik, saçma isimler takar, her dakika gülecek bir şey bulursunuz. Geceler boyu uykusuz gezip, sabahları işe gittiğiniz halde, hala enerji dolu olduğunuzu fark edersiniz. İşte her şey size harika görünür, kimse sizi kızdıramaz, yaratıcılığınız, performansınız aniden şaşırtıcı derecede artar.

Gençlik aşısı

Spora başlarsınız yeni baştan. Hızla kilo vermeye başlarsınız. Acı çekmeden mutlu mutlu kilolar verirsiniz.

Sporla hayatınızda yeni bir sayfa açılmışken, NBA'deki basket takımlarının adlarını ve oyuncularını da mecburen öğrenmek zorunda kalır, belki futbola yeni baştan merak sararsınız.

Hayatınıza giren cinsellikteki yeni boyutu hatırlatmaya gerek bile yok. O yaşlarda performans süper olmayacak da hangi yaşta olacak?

İlginçsin vesselam

Ne yapıyorsun, insanlara arsızlık mı aşılamaya çalışyorsun!!!!!!!!

Yoksa kendine bir hisse çıkar ümidiyle sana yüz vermeyen genç kızların peşinden koşmaktan bıktında artık yaşlı kadınlara mı asılıyorsun.

Vah gençlik vah........

Tek derdi cinsellik olan bir toplum yetişiyor

Bunu neden mi söylüyorum?
"Hayatınıza giren cinsellikteki yeni boyutu hatırlatmaya gerek bile yok. O yaşlarda performans süper olmayacak da hangi yaşta olacak?"

O kadar süslü süslü anlatıp en sonda asıl amacını ne güzel anlatıyorsun

Büyük bir ihtimalle bu yazı alıntı ama niyet ilk yazandada aynı şimdi yazandada

Bu tip gayri ahlaki ilişkiler hem erkeklere hemde kadınlara haramdır.

Keşke yasalarımız daha ağır olsada evlilik dışı cinsel ilişkilere idam cezası verilse

O zaman aids bu kadar yaygınlaşmaz
Toplumsal ahlak çöküşü yaşanmaz
Batı pisliğinin taklitçiliği artmaz
En önemlisi insanlar insan olduklarını, ne kadar şerefli bir varlık olduğunu unutmaz

Allah ıslah etsin diyecek başka bir şeyim yok

:] Tanımadıgın ınsanlar hakkında yargılı konusma canım benim

Sen dinini yasıyosan bilki ben 10 katını yasıyorum ok..

Burası bı paylasım formu,her turlu ınsan vardır,hrıstıyan,yahudı,musluman,dinsiz,homo,guy,

daha saymama gerek varmı?Bence yok.Senı tanımadıgım ıcın onyargılı konusmuyorum,ama ıcımden bı ses adulttan cıkmadıgını soluyor...

Bızım burdakı amacımız,herkes okusun ogrensın,

AMA SENIN GIBI SOMURUCULER 2 AYDIR UYESIN DAHA ILK MESAJINI BURAYA YAZMISSIN.BIDE GELMIS BANA HAKTAN HUKUKTAN,DINDEN BAHSEDIOSUN,BAS GİT

doğru bir şey yapmadığın ortada sonuçta...

tıpkı medyanı ne yapalım halk istiyor tarzı bir savunma

dini yaşadığının yazmışsın ya...

bir şeyler eksik bence....

axl' Alıntı:
İlginçsin vesselam

Ne yapıyorsun, insanlara arsızlık mı aşılamaya çalışyorsun!!!!!!!!

Yoksa kendine bir hisse çıkar ümidiyle sana yüz vermeyen genç kızların peşinden koşmaktan bıktında artık yaşlı kadınlara mı asılıyorsun.

Vah gençlik vah........

Tek derdi cinsellik olan bir toplum yetişiyor

Bunu neden mi söylüyorum?
"Hayatınıza giren cinsellikteki yeni boyutu hatırlatmaya gerek bile yok. O yaşlarda performans süper olmayacak da hangi yaşta olacak?"

O kadar süslü süslü anlatıp en sonda asıl amacını ne güzel anlatıyorsun

Büyük bir ihtimalle bu yazı alıntı ama niyet ilk yazandada aynı şimdi yazandada

Bu tip gayri ahlaki ilişkiler hem erkeklere hemde kadınlara haramdır.

Keşke yasalarımız daha ağır olsada evlilik dışı cinsel ilişkilere idam cezası verilse

O zaman aids bu kadar yaygınlaşmaz
Toplumsal ahlak çöküşü yaşanmaz
Batı pisliğinin taklitçiliği artmaz
En önemlisi insanlar insan olduklarını, ne kadar şerefli bir varlık olduğunu unutmaz

Allah ıslah etsin diyecek başka bir şeyim yok

ya hoam iyisin hoşsun güzelsinde şimdi bunların bu konuyla ilişkisi nedir adamın anlatmaya çalıştığı kendisinden genç birisiyle beraber olmanın insandaki etkilerini anlatıyor sende ordan çıkmış yok cinsellik yok erkeklerin özellikleri bu vah gençlik vah gibi laflar ediyorsun sorması ayıp ama ne mezunusun hocam sen yazının içeriğini anlamadığın belli:mad:

RomeoMAD' Alıntı:

Burası bı paylasım formu,her turlu ınsan vardır,hrıstıyan,yahudı,musluman,dinsiz,homo,guy,

daha saymama gerek varmı?Bence yok.Senı tanımadıgım ıcın onyargılı konusmuyorum,ama ıcımden bı ses adulttan cıkmadıgını soluyor...

AMA SENIN GIBI SOMURUCULER 2 AYDIR UYESIN DAHA ILK MESAJINI BURAYA YAZMISSIN.BIDE GELMIS BANA HAKTAN HUKUKTAN,DINDEN BAHSEDIOSUN,BAS GİT

Eğer katı olduysam kusura bakma ama haklı olduğumu düşünüyorum

Ayrıca kim dinini daha çok yaşıyor yarışması da yapmıyoruz burada

Rasulullahın dediği gibi;
"Senin dinin sana
BEnim dinim bana"

ben bir yarış içerisinde değilim

Sonra içindeki o ses (biz buna nefis diyoruz.. bkz Tam İlmihal Saadet-i Ebediye) sana yanlış şeyler söylüyor. Adulttan çıkmadığımı söylüyorsun. Şunu söyleyeyim;

1-İftira tehlikesindesin kendini günaha atma

2-Hangi bölümlerde dolaştığımı adminler istatistiklerden çıkartabilir (delil amaçlı)

3-Okuma konusunda sıkıntıların var galiba bu benim ilk mesajım değil dikkatli oku avatar kısmına iyi bak

4-Ben bu nick ile yeni üyeyim daha önceki kullanıcı adımın şifresini unuttutğum için yenisini aldım yoksa yaklaşık 1 senedir takip ediyorum siteyi

5-Eğer insanlara bir şeyler öğretmek istiyorsan mümkünse insanlığa yakışan şeyler olsun , yaşlı kadınlara ahlaksız tekliflerde bulunma ve ahlaksız öğütler verme

6-Hak ve hukuk kimsenin tekelinde değildir. Ben sadece yanlış olduğunu düşündüğüm bir konuda tepkimi gösterdim.

7-Daha fazlasınıda yazarım ama tartışma ortamı oluşmasını istemiyorum

İşte bu sebeplerle basıp gitmiyorum ve yanlışlara tepki göstermeye devam ediyorum.

Selametle

Allah seni beni hepimizi ıslah etsin

mustafaz6' Alıntı:
ya hoam iyisin hoşsun güzelsinde şimdi bunların bu konuyla ilişkisi nedir adamın anlatmaya çalıştığı kendisinden genç birisiyle beraber olmanın insandaki etkilerini anlatıyor sende ordan çıkmış yok cinsellik yok erkeklerin özellikleri bu vah gençlik vah gibi laflar ediyorsun sorması ayıp ama ne mezunusun hocam sen yazının içeriğini anlamadığın belli:mad:

Arkadaşım konunun tek açıklaması var onuda detaylıca anlattım

Üniversite mezunuyum (insanlık diplomada değil vicdandadır)

Ben kendinden genç biri ile olma konusuna karşı değilim ama ahlaki olamsı koşuluyla. Konutu yazan arkadaş en sonda cinselliğe değinmiş. Çiftler arasındaki cinsel konular umuma açıkd değildir zaten arkadaş bunu öve öve anlattığı için meşru bir ilşikiden bahsetmediği belli oluyor.

O yüzden lütfen elinizi vicdanınıza koyup da konuşun lütfen

Arkadaşımın yazdığı yazı tamamen alıntıdır beyler. Başkalarının yazmış olduğu kişiye maletmeniz üzücü. Onunda dediği gibi burası bir paylaşım platformu. Kimseyi birşeylere teşvik etme gibi bi çabası da yok inanın buna :goz: Üslup konusuna gelince de biraz daha dikkatli olalım arkadaşlar. Yeni üye olduğunuz için fazla bişey söylemicem. Bu arada arkadaşın islam ve insan'la ilgili konularını araştırın :goz: ('dini yaşadığının yazmışsın ya...

bir şeyler eksik bence....' diyen arkadaşa söylüyorum)

Kimseyi açtığı konuya göre yargılamayın...

hayda arkadasım bak aslında burda benım sana cevap vermem bıle yanlıs..

Cunku bır konu yuzunden tartısma cıkıcak ve kalpler kırılcak,ama sen hala bı konunun ustune odaklanmıssın yazıp yazıp duruyosun.

Eger sıteyı 1 senedır takıp edıyosan,benım paylasımlarımı bılırsın ve ona gore yorum yaparsın.

Ayrıca 9 mesajın var 5inde yaptıgın yorumlar yanlıs!!!!!!!(Istersen cıkartıyım delil olarak)

Sonuc olarak,burda paylasım yapılıyo,sen cıkıp dıyemezsın bana ALLAH ıslah etsın vs vs vs....

Hosuna gıder tesekkur edersın,hosuna gıtmez tesekkur etmeyıp konumdan cıkar gıdersın!!

Suclama yapamazsın,hakarette edemezsın

Edit: Daha cvp vermezsen sevınırım
SELAMETLE

Son noktayı koyuyor ve yorumlarıma son veriyorum (eğer yeni yanlışlar yazılmazsa)

bak arkadaşım ben bir tartışmada değilim yanlış olduğuna inandığım bir konuda fikrimi ve önerilerimi söyledim

Eğer öz eleştiri yapabiliyorsan hakaret etmediğimi görebilirsin

Neyse kal selametle servisim gidecek şimdi mesaim bitti yarın bakarım yazılanlara

hayırlı akşamlar

Forumdakı uyelerın cogu adam gıbı adamdır.

Dürüst,mert adam kımsenın arkasından konusmaz...Yuzune konuşur suanda oldugu gıbı

Selametle gıt ,selametle gel

hopsssssssss noLuo burda :mad:

konu sapmış insanLar sapmış... yorum yapılır cekilir kimsenin kişilğine hakaret veya yorum yapamazsınız..

teşekkür edersiniz yada etmezsiniz.ama ortaya kişilik girmemeli

ikinizinde iyi niyetinden şüphem yok sadece bir birinizi yanlış anladınız

i66061_capture1.jpg

i66065_capture3.jpg

i66063_capture2.jpg

arkadaşım yönetimden eski nickinin sifresini isteyebilirsin

ya arkadaşın konusu güzeldi adam kimseye zorla yapın dememiş sadece yazmış yapmak isteyen yapsın istemeyen yapmasın zorlama yok ki insanların dinini sınamayada gerek yok herkes herşeyi kendi içinde yaşar onun için tartışma saçma olmuş
Konuyu paylaştığın için saol eline sağlık.

noOolmush burda yaws..konuyu açan arkadasha böle sert çıqışlarla bi yere warılamaz..burda yeri gelir ciddi konuşulur yeri gelir makaraya sarılır..belliki arkadash da böle makaraya sarılcaq bi konu açmış..Allaha şüqür forumumuzun üyeleri aklı başında kişiler böle bi konu sonucunda ahlaklarının bozulacağını sanmıyorum :S

SAYGILAR + SEWGİLER...

RomeoMAD' Alıntı:

Abi pis yakalamışsın
kurudu kaldı adam:sigara:

Lem hemşoma dil uzatma, kafanı kırarım:Sopa

Uykusuzhergece' Alıntı:
Abi pis yakalamışsın
kurudu kaldı adam:sigara:

Lem hemşoma dil uzatma, kafanı kırarım:Sopa

Vallahi beni soğutuyorsunuz arkadaşlar bu forumdan

Konu açıldğından beri herkes saygı, isteyen yapar isteyen yapmaz gibi ezberden laf ediyor ama bu arkadaş gerçek yüzünü ne güsel ispatlıyor. Herhalde uykusuz kalmış gece ondan.

Ya neden anlamak istemiyorsunuz;

1- buyazının alıntı olduğunu anladığımı ilk mesajımda belirtmiştim

2- bu yazıda anlatılanlar ahlaki çöküşün en güsel ispatıdır

3- burası bir forumdur isteyen istediğini saygı sınırları içerisinde söyler diyen üyeler uykusuz kalmış üyelerin mesajını bir daha okusun

4- ve son olarak siz (yani biz yani insanlar) kim olduğunuzu sanıyorsunuzki böyle bir ahlaksızlığı teşvik ediyor ve onaylıyorsunuz. Size tavsiyem Fatiha süresinin 3. ayetinin anlamını biraz araştırın belki o zaman beni anlarsınız

Arkadaşlar bu bahsi edilen yazının aslında ne kadar zararlı bir şey olduğunu anlamanız için en yapabilirim. Ben burada ahlaktan bahsediyorum. O unutulmuş olan ahlaktan.

Bu tip durumlarda insanların ne dinden olduğu, ne kültürde olduğu ve ne cinsten olduğuyla ilgilenmeden yanlışların düzeltilmesi için elimden geleni yaparım ve buna engel tanımam (ALLAH'ın izniyle). O yüzden tepki tarzında söylenen bu yazılar beni uykusuz arkadaşın dediği gibi "Abi pis yakalamışsın kurudu kaldı adam" olarak etkilemez. Bilakis beni daha çok şevklendirir, yanlış bildiğiniz konularda sizi bilgilendirmek için.

cevaplarınızı bekliyorum

ii de axl arkadashım burda bu yazılanları onaylayan kimse yokki..bunlar makaraya sarılsın die açılmış konular..bu kadar büyütmeye değmez..azcıq eğlence sadece..bunların yanlış olduğunu hepimiz biliyoruz..aklı başında kişileriz burda yazılan iki satır yazıyla hareket edeceq degiliz..sen de fazla üstüne düşme bence..gerçi forumumuzda ahlaki çöküntüye sebep olabileceq bi bölüm war ama o burda tartışılmaz..ztn burda olmasa bile başka yerlerde oluyo..nys özetle bu konuda bu kadar büyütüleceq bişi yoq..yine de ahlaki değerlerimiz konusundaqi duyarlılığın için saol..

SAYGILAR + SEWGİLER..!!

Geri