Erivan'da Türk bayrağı yakıldı

zerkli

New member
Reaction score
0
faşizm uygulayandan uygulanana bulaşan bir hastalı
24 Nisan sözde soykırım gününü anmak üzere Ermenistan'ın başkenti Erivan'da düzenlenen törenler, milliyetçi Ermenilerin Türkiye aleyhindeki gösterilerine sahne oldu. Göstericiler, Türk bayrağını yaktı; binlerce Ermeni "soykırım anıtı"na koştu.

Türkiye aleyhtarı gösterilerin başını çeken bir Taşnaksütyun üyesi, Erivan ile Ankara arasındaki yakınlaşmayı protesto etmek için bayrak yaktıklarını söyledi.

Taşnaksütyun partisi ise Türk bayrağının yakılmasından gösterilere sızan aşırı milliyetçileri sorumlu tuttu ve parti olarak bayrak yakılmasına karşı olduklarını duyurdu.

Türkiye-Ermenistan ortak açıklamasına sert tepki gösteren milliyetçi Taşnaksütyun Partisi, hükümeti oluşturan dörtlü koalisyondan çekilebileceklerini açıklamıştı.

Ermeniler "soykırım anıtı"na koştu

Anma törenleri, Türkiye saati ile 09.00'da başladı.

Erivan'dan ve çeşitli yerlerden gelen binlerce kişi Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan ve din adamlarının anıtın önüne gelerek saygı duruşunda bulunması ve dini tören yapması ardından geleneksel çiçek bırakma törenine geçildi.

Binlerce Ermeni ortasında alev yanan anıta çiçek bıraktı.

Sarkisyan buradan daha sonra kilise temsilcileri ile birlikte kiliseye geçerek ayine katıldı.

Ayrıca Erivan'da mumlu ve meşaleli 'soykırım' aleyhinde yürüyüş yapıldı.

Ülkede resmi matem günü olan 24 Nisan'da birçok basın kuruluşu çalışmazken, televizyonlar sabahın ilk saatlerinden itibaren anıt çevresinden sürekli canlı yayın yaptı

k0rs4y.jpg

2njzltv.jpg

206jxp3.jpg

http://haber.gazetevatan.com/Erivanda_Turk_bayragi_yakildi_/234956/1/Gundem

bunları yapanlar kendilerini ne zannediyolarki sanki.ucumuz besimiz bogarız evvelallah.biz kimlerin torunlarıyız unutmasınlar.

asıl onları yakacaksın

bayragımıza kalkan elleri yakacaksın

Arkadaşlar bize yakışan sabırlı ve metanetli davranmaktır. Bizim asıl hedefimiz zalimlere karşı dik durmak, hainleri saf dışarı etmek ve mazlumları korumaktır. Sanmayınki Türkiye'de bulunan hiç bir Türkiye vatandaşı Türkiye'yi bölecek bir şey yapar. Çünkü Türkiye'nin en güvenli ülke olduğunu onlar da bilir. Bu yüzden bizim hedefimiz milli sermayelerimizi asılsız iddialarla elimizden çıkarmamaktır. Bugün Türk bayrağını yakan ve yaktıranların hesabını da "Tarih" soracaktır.

BunLarı adam yerine koyupda yorum yapmaya degmez ben zamanında Ermenistan bayragına çok kıçımı sildim.

BunLarı adam yerine koyupda yorum yapmaya degmez ben zamanında Ermenistan bayragına çok kıçımı sildim.

önce sıçtığın toprağı temizle sora kıçını sildiğin bayrakları konuş bence derim. yaptığınız çok ayıp. üç beş kendini bilmezin, iradesi zayıf, (söylediğim kişilere bak) kandırılmış bir kaç kişinin yaptıklarını bütün bir topluma yöneltmek çok ayıp. önce kendimize bakalım sora konuşalım. hiç kimse mükemmel değil, kimse kimseyi sevmek zorunda da değil fakat mantıklı yaklaşımlarda bulunalım. konuya gelince ben sadece gülüorum. bizim bayrağımızın yakılması değerinden bir parça olsun dahi bişey kaybettirmiyor. (bizde çok yunan bayraği yaktık, ermeni bayrağı ile kıçını silenler olmuş)

bu şerefsizliği yapan bir ülkeyimi yanımıza alacağız. ermenistan soykırımıyla Türkiye'yi yıkmaya çalışıyo biz napıyoruz kapılarımızı onlara açıyoruz bizim başbakanımız bunuda yapar yarın bi gün bayrak yakma işi Türkiye'dede olur. şerefsiz haysiyetsiz itler ermeniler varya Türk Bayrağının yanına yaklaşmaya onların namusları yetmez onlar namussuz itler, bizler şerefli namuslu Türkleriz.

bunu asıl ErmeniLere Kapı Açma girişiminde bulunan Tayyip bey hazretleri görmeli...

açmayın sınırı gebersinler içerde açlıktan.Sınırın açılması yanlız onların menfaatinedir

önce sıçtığın toprağı temizle sora kıçını sildiğin bayrakları konuş bence derim. yaptığınız çok ayıp. üç beş kendini bilmezin, iradesi zayıf, (söylediğim kişilere bak) kandırılmış bir kaç kişinin yaptıklarını bütün bir topluma yöneltmek çok ayıp. önce kendimize bakalım sora konuşalım. hiç kimse mükemmel değil, kimse kimseyi sevmek zorunda da değil fakat mantıklı yaklaşımlarda bulunalım. konuya gelince ben sadece gülüorum. bizim bayrağımızın yakılması değerinden bir parça olsun dahi bişey kaybettirmiyor. (bizde çok yunan bayraği yaktık, ermeni bayrağı ile kıçını silenler olmuş)

ßana Bir tane Ermenistan'da yaşayipta Türkiye'ye oLumLu hoşgörülü bakan biri göster.. Topluma maletme diyosun şakamısın nesin.

Geri