Ergun Poyraz: Cinayeti Anlatacağım

TuğяuL

Banned
Reaction score
0
Ne gülüyorsun bu anlattığım senin hikayen!
Adı Hablemitoğlu cinayetiyle anılan Ergenekon sanığı Ergun Poyraz, Ergenekon'un bugünkü duruşmasında Hablemitoğlu'yla ilgili önemli açıklamalarda bulundu..

Ergenekon davasının tutuklu sanıklarından Doç. Dr. Emin Gürses, birçok ülkeden istihbarat elemanlarının kendisine kart verdiğini, kendisinin de bu kartları Türk istihbarat elemanlarına ilettiğini söyledi. Sanık Ergün Poyraz ise, istenirse Hablemitoğlu cinayetinde tetiği çekenin ismine kadar tüm bildiğini anlatacağını ifade etti.

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen Ergenekon davasının bugünkü duruşmasında sanık Emin Gürses'in çapraz sorgusuna devam edildi. Savcının, "İngiltere'den size bir istihbaratçı CIA kartı verdi mi?" diye sordu. Gürses de, "Bana bütün istihbarat elemanları gelip kart veriyordu. Ben de bu kartları Türk istihbarat görevlilerine veriyordum." şeklinde konuştu.

Savcı Nihat Taşkın'ın, "Siz bir telefon konuşmanızda 'Hablemitoğlu cinayetinin failini devlet lojmanında gördüm. Onun ne işi var orada?' demişsiniz. Bu konu hakkında neler söyleyeceksiniz?" şeklindeki sorusuna Gürses, "Bu dosya ile alakası yok. Savcılar o konuyla ilgili soru sormak isterse herşeyi anlatırım. yanıtını verdi." verdi.

Gürses'in çapraz sorgusu sırasında söz alan sanık Ergün Poyraz da, "Hablemitoğlu cinayetinin çözülebilmesi için önce ABD Başkonsolosluğu'na 'neden Hablemitoğlu'nu takip ediyorsunuz? Evini gözlemek için neden araç kiralıdınız?' diye sormak gerekir. Eğer istenirse konuyla ilgili tüm bilgileri veririm. Tetiği çekenin ismine kadar." diye konuştu.

KAYNAK

zoru görünce bülbül gibi şakıyacaksınız

işlediğiniz cinayetlerin hesabını vereceksiniz

sizi gidi eli kanlı vatansevercikler sizi

Baksennnnnn

bizim hackhell in ergenekouncuları tarafından kahraman ilan edilen sözde şarlatanların ne çok bildiği şey varmış

ötünde rahatlayın koçum

yoksa savcı Öz sizi öttürür:)

Oynanan Canbaz oyunu ;Canbaza bakın.....Hani canbazlar ipte hareket yaparken halkın içinde olanda halkın cebini boşaltıyordu ya.Şimdi ergenekonla uğraşıyoruz acaba Arka planda dönen ne.ermesnistan mı.Pkk nın affı mı, v.s Canbazlar sahneden indimi görecegiz tabii boş ceple..

Adam Hablemitoğlu cinayetini anlatacam diyor bizim ergenekoncu sahte vatensvercilerden ses yok.

Oysa hablemitoğlu ve benzerleri öldürüldüğünde ne kadar çok gürültü çıkarıp vatan millet sakarya edebiyatı yapmışlardı.

ama şimdi korkuyorlar.çünk ergenekoncu abileri deşifre olacak diye

pandoranın kutusu açılmak üzere desenize

yakında kıyamet kopacak

Bu tip insanların cenazinde toplanıp

türkiye laiktir laik kalacak sloganları atan sahtekarlar nerde.
nrerlere saklandınız böyle

bak bende güzel bir slogan buldum

Ergenekoncular katildir katil kalacak

eminim hoşunuza gitmemiştir

Yahu Ergün Poyraz'ın açıklamasını okumadan başlığa göre mi yazı yazıyorsunuz merak ediyorum..

Ergün Poyraz da, "Hablemitoğlu cinayetinin çözülebilmesi için önce ABD Başkonsolosluğu'na 'neden Hablemitoğlu'nu takip ediyorsunuz? Evini gözlemek için neden araç kiralıdınız?' diye sormak gerekir. Eğer istenirse konuyla ilgili tüm bilgileri veririm. Tetiği çekenin ismine kadar." diye konuştu.

e hani bu cinayetleri hep islamcılar işlemişti.. şimdi abd ye mi atıyolar suçu..ozaman cia nın kart verdiği gürsesin içerde neden tekme yediği anlaşılıyor.. ertekin tekmelemiş ya bunu ..zamanında mesut yılmazında burnuna çakmışlardı.hala sebebi belli değil..çözüleceksiniz darbeciler çözümlemeleriniz ne iş görür bilinmez ama az az konuşun suçları atın birbirinize..

Geri