Ergenlik Döneminde Yapılan Salaklıklar

AlaınDelon

Altın Üye
Reaction score
0
--------------------------------------------------------------------------------

gitar çalmaya heweslenmek ancak bu hayalini ergenlik bitince gerçekleştirmek.(anca zaman buldum wallaha)

yüzümdeki sivilceleri geçireceğini zannederek osbir çektikten sonra ortaya çıkan hammaddeyi avuçlayıp yüzüme sürmek

evde kimse yokken çırılçıplak dolaşıp elinde sigarayla odaları gezmek
edit:perdeler kapalı

şampuanla osbir çektikten sonra dasakların pulpul olması ve korkudan hiç kimseye bişey söyleyemediğin için geceleri elin daşşaklarda yatmak

gene ewde kimse yokken yüksek sesle müzik dinlemek,ve aynı zamanda bilgisayar oynamak kapıya gelen bilimum eş dost un geri dönmesi hatta anahtarı olmayan babanın eve girememesi ve bi saat sonra gelip anahtarı kafanıza fırlatması

osbir çekerkene öğretmenlerini hayal etmek
edit:meslek lisesi öğrencisi olduğum için okulda kız öğrenci sayısı 50 civarıydı

yeni çıkan kılların pense ile çekilerek çıkarılması

3 kibrit çöpünü almak ve 2 sini kibrit kutusunun kenarlarına şıkıştırarak barutlu kısımları birleştirilip 3yüde dengede duracak bir şekilde bütün barutlu ucları birleştirip alttan ateşlemek ve 3. kibritin yanarak hawaya kalkmasından sonra 'olm selaattin yarraq sana kalktı muahahahaha diye gülmek

yazlığa giderkene yolda arabada çalınsın diye babaya cartelin kasedini vermek
bir çeşmede durup su alıyoruz;
hadi bırak onları gel yanımızaaaa geell gell gel kartele geel karteldekiler kan kardeşler.
babam:ne diyo lan bunnar türkçe bişiiyler yokmu çıkarın şunu

yazlıkta gece karanlığında kızla elele sahilde yürüyüp rüzgarı böğrüne böğrüne yemek,birde sizin romantikliğinize inat skinizin çadırı kurması ve üzerinizdeki ince tişörtle kapatmaya çalışmak,kıza sarılacam derken iyice kambura yatıp pitonu kıza değdirmemek için çaba sarfetmek

dandik müzik setinin 20w lık hoparlörünü söküp gecenin bi yarısı balkondaki pencereye dayayıp sokağa nothing else matters dinletmekseviyorum bakın diye ben böyle severim diye konu komşuya rezil olmak(ulan hadi seviyon annadıkta sanane milletten sanki adamların çok zikinde)

saçları amerikan kazıtıp dede den eşşek traşı mı yaptırdın diye madara laflar yemek akabinde kızıp haywan gibi saç uzatmak bu sefer evde adının ayşe olarak anılmaya başlanması (offf off ne zormuş amına koyim)

osbirin otuzbirinci hamlede sonuç vermemesi neticesinde 'lan bide 101 wardı acaba o kadar sayarsam olurmu diye erkeklikten şüphe etmek

memur olan babaya haywanlar gibi başkaldırıp illa adidas torşın ayakkabı aldırmak(ulan senin neyine adidas memur çocuuğusun olm sen)ve adamın paraya kıyıp ayakkabıyı alması (şimdi daha iyi anlıyorum)ve okula o ayakkabıyla gitmek

bunların cogunu yapmadım ama boyle tipleri goruyorum :)

bunların hepsini eksiksiz yapanı tanımak isterdim valla :D

herkez yapmistir illa aynisi olmasa benzerlerini yani ama mutlaka yapmisizdir...

yani çevremizdeki biecok arkadasımızın yaptıgından emin olabilirsiz.biz yaptık zamanında çocuklarımız ve torunlarımızda yapacak :):)

ben ben bu tiplere kısaca .... diyorum başka bişi demiyorum

bende varım

kıl ve pense olayı dışında hepsini yapmışım dır hatta fazlasını
-geceleri aileyi uyuttuktan sonra rtl ve sat 1 izleyip babaya az yakalanmadık
-bir amerikan pie olmasada hangimiz en iyi 31 deneyimi için deneyler yapmadık
-daracık kot pantolonlar modayken manitayı kucağa oturtup seviştinizmi hiç moda 1 sene daha devam etse o nesil kısır oludu kesin

asşilasiflas:D aßi cok deLİ yafh :D acaip anLAtmı$hsın müthi$hti eyw aslfksaifa:D

yüzümdeki sivilceleri geçireceğini zannederek osbir çektikten sonra ortaya çıkan hammaddeyi avuçlayıp yüzüme sürmek

Yuh aq daha neler :D

hepimizin başından en az bir kaçı geçmiştir ama bu kadar abartılısı da var mı caba?

Geri