Ergenekonun Varlığına İnanıyor Muyuz ?

Ergenekon = x x = ?

• Evet Ergenekon tamamen bir terör örgütüdür

Kullanılan: 38 42.7%
  • Hayır Ergenekon devletin bir kurmacası

Kullanılan: 30 33.7%
  • Zaman Gösterecek

Kullanılan: 21 23.6%

• Kullanılan toplam oy
    89

Silverday

Altın Üye
Reaction score
0
Ergenekon olarak ifade edilen, darbeye zemin oluşturduğu öne sürülen
çetenin, darbe planları olduğuna inanıyor muyuz?

Sadece Oy ve Yorum istiyorum, tartışma yaratmayalım arkadaşlar (=
tartışmalar serbest kürsüde
:vur

72ys1e.jpg

aynen ben de walla

Ergenekon olayı baktığın yöne göre değişir. Sağa bak şimdi sola bak :D

neyin yorumunu yazıcaklar utanmadan terör örgütü üyelerini mi savunacaklar??

11 suçtan yargılanacak olan bir örgüt için bence ''bunlar devletin marifeti bunlar devletin menfaati için çalıştılar sonra işleri bittince ele verildiler'' demek çok saçma ve anlamsız bence bir terör örgütünden çok daha tehlikeli ve azılı bir örgüt.

bilen de bilmeyen de yorum yapıyo her zamanki gibi

gördüğümüze de inanmıyalımmı artık..pes yani..elbette bir örgüt var çete var.görmemek için körmü olalım yani..

ergenekon örgütü türkiyede çevrilen oyunların sadece bir ko-lu-dur... nokta

devletin kurmacası

o tutuklanan kişiler bile neden dolayı tutuklandıklarını bilmiyorlar

akp nin kapatma davası sonuçlandı

hepsini serbest bırakırlar yakında

devtedi bomeye devlet uzerınden oyunlar oymamaya halkı galyana getırmeye calısan herkes teror teskıl eder halıylede terorırsttır

doğuda askerlik yapan arkadaşlar hep şunu söylerdi de inanmazdık.... bir grup teröristti çevirdik ama bizi geri çektiler derdiler.... ne garip .... şimdi bana mantikli geliyor... Allah belalarını versin bu ... ergenekoncuların...

evet arkadaslar bi bok anlamadım bende ergenekonla ilgili çünkü medya ya hiç güvenmiyorum.
bu davayla ilgili bi gün sölediği ertesi günü tutmuyo.
örgütün kasası die tabir ettikleri adamı 14 ay bosu bosuna içerde tuttular kanser oldu geçtiğimiz ay hayata veda etti..(Allah rahmet eğlesin)
daha sonra bu şahsın suçsuz olduğuna karar verildi(ölmeden 1 ay önce)
Ama içimden geçen bize yani yüce Türk milletine bi oyunu gibi geliyo
neden die soracak olursanız ;
bu kadar özelleştirme yapan,yolsuzluk yapan devleti hor kullanan ,Türkiye Cumhuriyeti ne bu kadar zarar veren bi hükümetin bize yarar sağlayacak bişey yapacağına inanmıyorum...

duzmeceden baska bisi degil bu kadar tehlikeli bi orgut kuracaksin hatta kimyasal silah planlariyapacak kadar buyuk bi orgut olacan sonra orgut uyeleri msn de telefonda acik acik herseyi konusacaklar tuhaf insan duzmece bisiler yaparken az mantikli olur yahu bu kadar basitmi bu isler duzmeden baska bisi degil hemde cok basit bi duzmece

Talibanın ve arap şeyhlerinin eteğini öpenler Atatürk'ün emanetçilerine pislik atıyor.Amaç mı? ÇAMUR AT İZİ KALSIN...

χ∂αηтє23χ;3290756' Alıntı:
devletin kurmacası

o tutuklanan kişiler bile neden dolayı tutuklandıklarını bilmiyorlar

akp nin kapatma davası sonuçlandı

hepsini serbest bırakırlar yakında

- arkadaşım onlar bile neyle suçlandıklarını bilmiyor diyorsun tabiki bilmek istemezler suçlunun suçunu kabullendiği nerde görülmüştür ki
- akp nin davası sonuçlandı dedi iyiki sonuçlandı bu millet yıllar süren davalardan duruşmalardan bıktı artık inşallah ergenekon kabusuda bir an önce biterde hepimiz rahatlarız tabi devletinin yanında olanlar rahatlar karşısında olanlarsa ... :victory

şu an bakıldığında ergenekon bir terör örgütüne benziyor. ama çetenin başında olduğu söylenenlere pek inanmadım şundan eminim ergenekonun başında her kim varsa şuan dışarda ve her ne amaç için çalışıyorsa buna dewam ediyor. ayrıca bu örgütün türkiyeden daha iyi dış bağlantılarının olduğu su ***ürmez bi gerçek.... we bu bağlantılar çözüme kavuşturulmadığı sürece bu örgüt varlığına dewam edecektir.hiç bir örgüt bir kaynağı olmadan yaşayamaz öyle değil mi?

ergenekon bir TÜRK EFSANESİDİR DESTANDIR.o ismi terör örgütü olarak lanse edenlerde türk değildir.bunu görmemek için körr olmak gerekir.dtp bile pkk yapmamış bi çok eylemi ergenekon yapmıştır diebiliosa ben böle devlet yönetimine tükürrüm arkadaş.
kumacadır,aptalcadır,salakça ve gereksizdir.
bunu gördüklerinde bakalım kıçlarına kıstıracakları bir kuyrukları olacakmı bu şerefsizlerin

Geri