Ergenekon'u Yeni Anladım...

imza

New member
Reaction score
0
İbrahim Şahin'de ele geçirilen krokilerin işaret ettiği alanda çok sayıda bomba ve silahların bulunması, bakın Radikal'in usta isminin fikrini nasıl değiştirdi..

OLAY KAZIDAN İLK ÇIKANLAR BİRİNCİ KAZI TAMAMLANDI

Radikal Gazetesi Haber Koordinatörü Ertuğrul Mavioğlu, başından beri Ergenekon operasyonuyla ilgili birtakım çekincelerinin bulunduğunu, ama Emniyet Özel Harekat Dairesi eski Başkanı İbrahim Şahin’in evinde ele geçirilen krokilerin işaret ettiği alanda bomba ve silahların bulunması sonrası bu fikrinin değiştiğini söyledi.

İşte Mavioğlu’nun NTV’de söyledikleri…

“İlk kez ben şunu söyleyeceğim. Ergenekon operasyonunun başından beri içimde böyle gerçek bir umutsuzluk durumu vardı. Çünkü bir gölge boksu yapılıyor hissini tüm toplumda algılanmış durumdaydı. Belki de ilk kez operasyon gerçek bir operasyona dönüşmeye başladı."

http://www.aktifhaber.com/news_detail.php?id=201431

Bende daha yeni okudum bu haberi demekki yavaş yavaş anlıcaklar olsun geç olsun güç olmasın

Yeni mi anladın

günaydın uyanda balığa gidelim

Patronun Aydın Doğandan izin alarak mı analdın :)

K€LKiTLi;3928407' Alıntı:
Patronun Aydın Doğandan izin alarak mı analdın :)

:clap:clap:clap

anlamak için patronun dan izin almadıysa yandı

tekmeyi yakında yer

gerçekten yeni anladıysan

anlayışına hayran kaldım

fasafiso değilmiş -gluglu dansıda yapmıyorlarmış yani değilmi arkadaşım.. 3-5 silahlı yaşlı adammı darbe yapacak diyenler ,3 kişi eline bıçak alıp sokağa çıksa çeteden yargılanacağınıda biliyor değilmi.. istersen 3 kafadar birleşin deneyin..hala inanmıyorsanız.

Vay be fetullah çetesi elbirligiyle bilinen susurluk çetesi ve fetullah çetesi marifetlerini bilinmeyen şeyler gibi Cumhuriyete sahip çıkanlara yamamaya çalışma faaliyetlerine el birligiyle son sürat devam ediyorlar.

ben olaylarda tek bir fethullahçı falan göremedim.. her ne hikmetse içerdekilerde panayır çadırı gibi her türden insan var ama.olaylara fethullah çılar diyerek tek bir gözden bakmaya devam edin..çamura bulaştırılmak istenen dindar kesimi suçlandıracak tek bir belgenzi yok,bu işin açığa çıkmasını isteyen en çok onlar olmasına rağmen pisliklerin kapanmasını siteyende nedense sol ve kemalist kesim değilmi arkadfaşım?? ozaman üstü kapatılacak olayın faililleride kimler oluyor beblli değilmi?

ben olaylarda tek bir fethullahçı falan göremedim.. her ne hikmetse içerdekilerde panayır çadırı gibi her türden insan var ama.olaylara fethullah çılar diyerek tek bir gözden bakmaya devam edin..çamura bulaştırılmak istenen dindar kesimi suçlandıracak tek bir belgenzi yok,bu işin açığa çıkmasını isteyen en çok onlar olmasına rağmen pisliklerin kapanmasını siteyende nedense sol ve kemalist kesim değilmi arkadfaşım?? ozaman üstü kapatılacak olayın faililleride kimler oluyor beblli değilmi?

Boşver sen bunları böyle kabul et

Foyaları meydana çıkınca ne diyeceklerini şaşırıyor fukaralar.

Kendileri çok bilgili(!),ilerici(!) oldukları için de her konuyu bilirler.Heleki İslam ve tarih konularında aliyül ala dereceleri vardır.

Bence yeni anlama değil de aldığı emir bu yöndedir.

Doğan grubu son zamanlarda Ergenekon davasının sulandırma çabaları yeterli seviyede olmayınca şimdi de bu davayı direkt olarak Susurlukla ilişkilendirip suçu başka yere çekmeye çalışıyorlar.

Susurluk davası zamanında aynı grubun çalışmalarını belki hatırlarsınız bende tam hatırlamıyorum fakat o zamanlar Türkiyenin karanlığını aydıtlatmak için çarşaf çarşaf haberler yapıyorlardı onu hatırlıyorum.

Zamanla susurlukta bir kaç kişi içeri girdi olay kapandı gibi görünüp bunlar kendi düzenlerini yürütmeye devam ettiler.

Tabi ozamanalr Susurluk'a karşı en çok gürülltü patırtıyı biz yapıyorduk bak bunlar susurluktaki kişiler biz zamanında demiştik bizim bu adamlarla bir ilişkimiz olamaz biz daha düzeyli okumuş aydın kişileriz diyerek aradan sıyrılmaya çalışmaktadırlar.

Ama millet balık hafızalı olzada geçmişi biraz inceleyince olayları daha net kavramaktadır.

Mesela ilginçtirki susurluk davasında savcı konumunda olanlar ozamanın susurluk örgütünü çözmek isteyenler şimdi ergenekonun avukatı olmuşlardır.

Bana öyle geliyorki bunlar susurluku o zamanlar başka gruplara yıkıp kendileri burada dahada güçlenmişler aynı düzeni yürütmeye devam etmişlerdi. Tabi susurlukta kendi düzenlerini devam ettirebilmek için işine gelemeyen kişileri SAFDIŞI bırakmışlar onlara karşı aldığı tavırlarla sanki susurluk2a karşıymış gibi görünerek yapılarını sağlamlaştırmışlar.

İbrahim şahin susurklukta ceza aldığında sabih kanadoğlu itiraz etmiş ve bu sayede yani bu itiraz sayesinde cezayı en az düzeyde kalmıştır. Eer bu onama oılmasa ceza sürsi daha uzun olacakmış. Sonra bu adam Ahmet Necdet Sezer tarafından serbest bırakılmış. Sağlık sorunları nedeniyle demekki silahları bu adam aracılığı ile temin ediyorlar veya depoları bu adamdı lazım oldu piyasaya tekrar sürüldü.

Bende A.N. ;Sezerin affettiği tüm kişileri araştırmak lazım mutlaka bunların altından bir bit yeniği çıkacaktır.

SAVCIYA BAKIN zahmet olmazsaa...:vur:vur

bütün bu olaylara rağmen hala bu operasyona fasofiso diyenlere şaşıyorum,beyniniz yıkanmış sizin
savcı ister fettullah çı ister milliyetçi olsun sonuçta hatice değil netice,içerde olan adamlardan yalçın küçük APO p.... elini öpmüş adam..
daha neyi tartışıyorsunuz...
İbrahim şahinin evinde bulunan krokiler orada neden bulunuyor diyenler,adam salakmı evinde kroki saklasın diyenler ,öyle bir adam neden silahları sakladığı yeri krokiye çizsin diyenlere kendi yorumum..
1.en güvenilir yer eviydi çünki susurluk davasından beraat etti,şüpheler bitti.
2.böyle bir örgütte bir tek o yokki ya o sakladı silahları başkalarıda yeri bilsin diye kroki çizdi,yada başkası sakladı silahları ibrahim şahin bilsin diye ona kroki verdi..

Adamlar CHP ye atatürkçülere gelince dedektif oldular her naneden anlamaya başladılar.

Yıllarca medya dindar kesimi yerden yere vururken(( tabiki suçsuz yere)) nerdeydiniz .

Cümle kuramıyorum artık o kadar çok şey sölemek geliyor ki içimden nerden başlıcamı nerde bitiricemi bilemediğim için hiç üzerine basamıyorum.

Geri