Ergenekon'da 'Mason' operasyonu____

LOOPUSED

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
Ergenekon'da 'Mason' operasyonu

Bugün 10 kişinin gözaltına alındığı Ergenekon operasyonuyla ilgili şok bir bilgi ortaya çıktı

85687.jpg

Bugün 9 ilde yapılan ve 10 kişinin gözaltına alındığı operasyonların, İstanbul’da aydınlatılan bir suikast planının ardından başlatıldığı öğrenildi.

Kısa süre önce Erzincan Cezaevi’nde çıkan bir kişinin, Mason Üstadları Kaya Paşakay ve Prof. Mustafa Asım Akin’e suikast planladığı belirlendi. Suikastı planlayan söz konusu şahsın, İstanbul Terörle Mücadele Ekipleri tarafından yakalandığı belirtildi.

Gözaltına alınan şahsın bugün Ergenekon soruşturması kapsamında bürosu aranan avukat Yusuf Erikel başta olmak üzere gözaltına alınan diğer şahıslarla irtibatlı olduğu öne sürüldü.

Yusuf Erikel, İkinci Ergenekon Davası'nda örgüt yöneticisi oldukları gerekçesi ile yargılanan Durmuş Ali Özoğlu, İbrahim Özcan, Kemal Aydın, Neriman Aydın, Teğmen Mehmet Ali Çelebi'nin avukatlığını yapıyor.

kaynak

Mason operasyonu yapılacaksa önce akp den başlamalıdır daha sonra dinci cemaatçı yapılara yönelik genişletilmelidir....

MASON – AKP İLİŞKİSİ HİÇBİR ZAMAN BİTMEDİ

AKP’lilerle Masonların ilişkisi hiçbir zaman eksik olmadı. Ta kuruluşundan, hatta tohumlarının atıldığı günlerden bu güne kadar… Beşiktaş İmar Güzelleştirme Sosyal Yardım Vakfı’nın kurucularına baktığımızda bu ilişkinin boyutlarını bir kez daha görüyorduk. Bu Vakfın önde gelen isimlerinden Üzeyir Garih ve İshak Alaton üst düzey mason üstatlarıydılar. Vakıftaki masonlar sadece ikisi mi? Tabi ki hayır! Şimdilik bu ikisini açıklamak yeter de artar bile… 1986 yılında kurulan bu Vakıfta oldukça ilginç isimler yer alıyordu. Aydın Doğan, Tayyip dahil bir çok AKP’linin abisi Korkut Özal’ın hemen hemen her şirketindeki ortağı Talat İçöz, AKP’li Bakan Ali Coşkun, Ülkerlerin ve bir çok AKP’li ile şirket ortağı Eymen Topbaş… Vakfın tüm kurucuları şu şekilde sıralanıyordu:

Mehmet Alacacı, Mümtaz Kola, Turgut Işık, İlyas Özgüer, Sıtkı Çiftçi, Yılmaz Sanlı, Adil Karaağaçlı, İbrahim Polat,Kemal Dedeman, Mehmet Huntürk, Hüseyin Kocabıyık,Hüseyin Anlar, Cengiz Aslan, Çetin Biraniç, Tekin Günver, Fikri Akşit, Talat İçöz, Bayram Güneş, İbrahim Yalçın, Salih Tatlıcı, Hasan Çolakoğlu, Faruk Ebubekir, İbrahim Bodur, Gündüz Sevilgen, Nurullah Gezgin, Ahmet Ekmekçioğlu, Abdulkadir Çavuşoğlu, Engin Pak, Ahmet Yiğitbaş, Haydar Akın, Hulisi Çetinoğlu, Aydın Doğan, Ali Tanrıyar, Mükerrer Taşçioğlu, Eymen Topbaş, Ali Coşkun, Orhan Demirtaş, Ahmet Güler, Ali Orhan İnan, Üzeyir Garih, İshak Alaton, Yalçın Sürmeli…

Vakıf üyelerinin bazıları Beşiktaş ‘ı güzelleştirmeyi, Serencebey yokuşunda bir araya gelerek gerçekleştireceklerini zannediyorlardı. Tıpkı Tayyip Erdoğan-Aydın Doğan yakınlaşmasının Almanya’da tesis edildiğini zannettikleri gibi. (ERGÜN POYRAZ – Musa’nın Çocukları)

Sevgili arkadaşım bilgi için teşekkür ediyorum.

ERGÜN POYRAZ – Musa’nın Çocukları

Bu kitabı okudum. Gerçekten çok aydınlatıcı bilgiler içeriyor.

Ne demek efendim teveccühünüz,

yahudi madalyalı muhteremleri iyi bilmeliyiz....

Galata saray liseside mason yetistiriyor bunuda biliyoruz zaten devletin icindeler
artik bunada bir son vermek lazim
ergün poyraz karanliklari aydinlattigi icin calismalarindan dolyi kutlanacak insan
kitabi icin onu milyonlarca kutluyorum

Muhtemelen bizde yemişizdir.Ula zaten bu işin başında Masonlar var.Örgütleyen mason tabi hedef şaşırtıyorlar.Masonlar Gerilla kontgerilla ergenekon gibi birçok yapılanma ile Türkiye'de keyif sürüyor.Şimdi başları dertte ki böyle bir oyun oynuyorlar.Dünyanın her erinde değişik isimlerle hüküm sürüyorar bence bizim üleden değil tüm dünyadan temizlemek lazım kan emiciler.Biz masonların ne olduklarını bilmiyoruz sanki ahmaklar ordusu...

Geri