ergenekon

hacker_dj

New member
Reaction score
0
Bİşi daha sorcama sorun olmazsa....

Ergenekon operasyonu sizce ulkeyı yolsuzluktan pkkdan bazı suclardan kurtarmak amacı ıolemı yoksa oy amacı ılemı kurmustur bıde bu operasyon hakkında neler dusnuyosunuz ogrenme sansım vamrı arkıelr...:saskin

ergenekonu anlamak için iki sömürgeci kapitalist devlet olan Amerika ile İngiltere nin Türkiye üzerindeki planları hakkında düşünmeniz gerekmektedir. Türkiye ye nüfuz etmek isteyen Amerika ile İngiltere nin tarafları vasıtasıyla yaptığı bir çatışma sözkonusudur. Ergenekon dedikleri oluşum ise tamamen İngiliz türemesi bir oluşumdur. Amerikancı olan AKP Ergenekonun üzerine gitmekle İngiltere nin türkiye üzerindeki nüfuzunu ortadan kaldırmaya çalışmaktadır. Bu kadar öz yazdım. Gerisini biraz düşün olur mu......

sence italyada temizeller operasyonu da mı oy amacıyla yapılmıstır. bence biraz araştır. bence halkımızın artık bişeyleri öğrrenme zamanı gelmiştir. ve bu terörü ecevitte can dündarın kırkıncı yıl adlı programında söylemiştir. ama ecevit diken üstündeydi yapamadı erdogana nasip oldu. can dündarın kırkıncı yıl belgeseli var ecevi ergenekondan burda bahsediyor.

italyadaki temiz eller operasyonunu TEMİZ ELLİLER yaptı

bizdeki gibi çorbacılar değil

dostum bu operasyonu ecevitte yapmayı planlamıs fakat ergenekonun kolu heryere uzandıgından yapamamıs belkide korkmus. bilirsin sauna cetesi falan cıkmıstı birileri politikacıları tızaga düsürüp santaj yapıyorlardı.

birbirimizi daha kolay yiyebilmemiz içinyazılmış ve oynanan bir tiyatrodur bu.soyumuzu sopumuzu tam olarak bilemememizin,atalarımızı osmanlıdan ibaret sanmamızın ve bu batılı falan dediğimiz insanları çok fazla gözümüzde büyütmenin,onlara karşı üstümüze nasıl olduysa sinmiş korkaklığımızın bizlere faydalarıdır bunlar.
umarım bi gün hepimizin aklı başına gelecek.

dostum bu operasyonu ecevitte yapmayı planlamıs fakat ergenekonun kolu heryere uzandıgından yapamamıs belkide korkmus. bilirsin sauna cetesi falan cıkmıstı birileri politikacıları tızaga düsürüp santaj yapıyorlardı.

Ecevitin yapacağı devletin içideki kirlenmeyi temizleme operasyonudur

bu yapılan devleti (kökünden) temizleme operasyonu

segmen kardeşim. söyleyeceklerini üzerine söz bulamadım. dilim olmuşsun, klavyene sağlık..

kulakları olanlara söylüyorum,duysunlar diye
ha bire yazıyorum gözleri olanlar görsün diye

ama akıl dağıtamıyorum,o bende de son 6 yılda kalmadı

ergenekon olayı nezamandır var diye söyleniyor , şimdiye kadar buülkeçökmemiş ama AKP iktidara geldiğindenberi ülke devamlı kötüye gidiyor.
ergenekon şimdiye kadar dış güçlerin oyunuydu da ATATÜRK'ÜN ilkelerine birşey olmadıda AKP iç güçlerin oyunuda neden ülke bölünüyor, neden ülke karışık ,herkes ayrı yere çekiyor, neden ATATÜRK ilkelerinden ödün veriliyor.
her ülkenein gizlibir gücü vardır olması gerekir.

Geri