ergenekon nedir

Tmac01

New member
Reaction score
0
arkadaslar selam ergenekon tam olarak nedır bırı soylermı kafam karıstı ıyıce bırısı devletın ıcını cıkarıyorlar dıyor bırı turkıyeyı temızlıyorlar dıyor ben ılk baslarda akp nın kapatma davasına karsı dısını gostermesı sanıyordum ama buda olamaz adamlar parcalayıp attılar artık etlerı harbı olay ne bende mı var sorun yoksa bana bunu ogretemeyen medyadamı herkes farklı konusuyor ama herkes kendı cıkarına konusuyor bır soyle durust gazetecıde cıkıp su sudur demedı o kadar sıyaset meydanı 32.gun seredıom yok anlamıyom bısııı

arkadaslar selam ergenekon tam olarak nedır bırı soylermı kafam karıstı ıyıce bırısı devletın ıcını cıkarıyorlar dıyor bırı turkıyeyı temızlıyorlar dıyor ben ılk baslarda akp nın kapatma davasına karsı dısını gostermesı sanıyordum ama buda olamaz adamlar parcalayıp attılar artık etlerı harbı olay ne bende mı var sorun yoksa bana bunu ogretemeyen medyadamı herkes farklı konusuyor ama herkes kendı cıkarına konusuyor bır soyle durust gazetecıde cıkıp su sudur demedı o kadar sıyaset meydanı 32.gun seredıom yok anlamıyom bısııı

Ne oldugunu savcilarin devletin ve kimsenin anlamadigi ama alt amaci akp hükümeti tarafindan bulunmus bir kiralik savciyla kendisine muhalif herkesi iceri almak olan bir o bicim terör örgütüymüs. Bu amacla akpyi elestiren herkese göz dagi verirken, olmayan bir iddianame ile insanlar ceza evlerine kapatilmis ve bazilari ise- ki bu ilerde cogalacak- ölüme postalanmislar. Halkimin at gözlüklü kismi ise olaya görüyor musun pasayi darbe yapacakmis diye inanmislar- askeri olmadan silahi olmadan, emekli adam nasil yapacaksa- ve iyi olmus diye sevinmisler.

Hmm cok yazdim galiba yarin bir gün benimde izimi burdan bulup sen ergenekonu savunuyorsun o zaman ondansin diyip bunlari bana kanit olarak getirirler.

Ergenekon destanı, Göktürkler'in türeyişini anlatan bir Türk destanıdır. Genel olarak, düşman tarafından hile ile yenilgiye uğratılan Türklerin, Ergenekon Ovası'nda yeniden türeyip tekrar eski yurtlarına dönerek düşmanlarıyla çarpışmalarını anlatır.

bu ergenekon un en saf ve içine bişey katılmamış halidir. yani kısacası bir türk destanıdır.
ama bu günkü ergenekonu soruyorsan kısaca açıklmya çalışayım. at izinin it izine karışması diyebiliriz. yani kimin kim olduğu belli değil. herkes birbirine iftira atıyor yada doğru söylüyor. bu soruşturma ya kocaman bir hiçten ibaret yada türkiyenini yeniden şekillenmesini sağlayacak bir soruşturma. yani ne olduğu belli olmayan bişey. bekle gör diyorum ben

Geri