Ergenekon küresel oyun mu?

yüce_türk

Banned
Reaction score
0
Ergenekon küresel oyun mu?

"Son dalgada kürsel bir irade ortaya çıktı ve böyle oldu?"

--------------------------------------------------------------------------------

"EŞİ AKP milletvekili olup da Zaman Gazetesi'nde yazan liberal yazarlar" var...

Onlardan biri de İhsan Dağı adlı yazardır...

İhsan Dağı, geçen gün NTV'de yayınlanan "Yazı İşleri" programında özetle şunu söyledi:

"Ergenekon'daki son gözaltı dalgasında iktidar partisinden çok, uluslararası dinamiklerin payı var... Küresel bir irade ortaya çıktı ve böyle oldu."

Bu cümleyi duyunca hemen karıncalandım...

Dedim ki:

"Bu cümleden hareketle ne de güzel bir komplo teorisi üretilir."

Ardından da kendimi gaza getirdim:

"Yetim miyem? Öksüz müyem? Benim Fehmi Koru'dan ya da Mahir Kaynak'tan ne eksiğim var?"

İşte patenti bana ait "komplo teorisi"...

Milletimin takdirine sunuyorum:

* * *

BİR: Çok değil iki gün öncesine kadar hepimiz Gazze'yle yatıp Gazze'yle kalkmıyor muyduk? Fakat birden "Ergenekon şoku" gelip Gazze'yi manşetlerden düşürmedi mi? Acaba Ergenekon'daki son gözaltıların amacı, Türkiye'deki Gazze duyarlılığını ve ilgisini dağıtmak olabilir mi?

İKİ: Eğer İhsan Dağı'nın dediği gibi, "küresel dinamikler" son gözaltılarda rol oynadılar ise... Nasıl olmuştur bu iş? Herhalde "küresel dinamikler", Ergenekon Savcısı Zekeriya Öz'e ulaşıp, "Savcı Bey... Bize küresel dinamik derler... Bizim çıkarlarımıza göre senin şu sıralar şu adamları gözaltına alıp gündemi değiştirmen gerekiyor" dememişlerdir... Muhakkak bir "aracı" kullanmışlardır...

ÜÇ: Kimdir bu "aracı"? Mesela Fethullah Gülen olabilir mi? Öncelikle Ergenekon soruşturmasının yargı ve emniyetteki Fethullah Gülen'e yakın çevreler tarafından yürütüldüğüne dair tevatürlerin ayyuka çıktığını aklımıza getirelim... Sonra Gülen'in ABD'de ikamet ettiğini aklımıza getirelim... En sonunda da Gülen'in "ABD güdümünde bir hareket oluşturmak" ile suçlandığını aklımıza getirelim... Nasıl? "Mükemmel bir aracı" portresi çıkmıyor mu bunlardan?

DÖRT: Peki "Türkiye'de oluşan Gazze duyarlılığının dağıtılması" bu kadar önemli mi? Hem de nasıl önemli! Her daim kalbi İsrail için atan "küresel dinamikler"in, Türkiye'de oluşan İsrail karşıtı havadan ne kadar rahatsız olduklarını tahmin etmek güç değildir herhalde... Başbakan'ın İsrail'e sert yapmasından, dev mitinglerden, gazetelerde atılan manşetlerden, Arap kamuoylarında oluşan Türkiye sempatisinden... Bütün bunlardan acayip rahatsız olmuştur "küresel dinamikler"...

BEŞ: Peki "Ergenekon'da şok dalga" çıktı ve ne oldu? Ne olacak? Gündem değişti... Gazze manşetlerden düştü... Ordu ile hükümetin arası yeniden açıldı... Gerilim oldu... Protestolar azaldı... İsrail'den söz eden pek kalmadı... Böylece benim "naçiz komplo teorim"in en işlevsel cümlesi ortaya çıktı: Acaba küresel güçler, ABD dış politikasına yakın duran Gülen hareketini aracı kılıp, Ergenekon düğmesine basarak hükümette ve kamuoyunda oluşan Gazze duyarlılığını dağıtmayı mı amaçladı? Alçakgönüllülükle söylüyorum: Eğer benim bu "teori" doğruysa, helal olsun küresel dinamiklere! Vallahi pek başarılı oldular...

Bombacı İbrahim'in eski dostlarına dair

TANRIM! Sen aklıma mukayyet ol...

10 sene evvel İbrahim Şahin'e bir "destan kahramanı" muamelesi çekenler, bugün İbrahim Şahin'in evinde unuttuğu krokilerden yola çıkılarak yapılan "kazı / kazan" çalışmasını gözümüze sokup meydan okuyorlar...

Diyorlar ki:

"İşte bakın! Bombaysa bomba! Tekinsiz herifin teki olan İbrahim Şahin'in bomba gömüsü ortaya çıktı... Demek ki Ergenekon ciddi bir olay."

Böyle diyorlar ve beni çıldırtıyorlar...

Kim mi bunlar?

* * *

Mesela Mümtaz'er Türköne...

Zaman Gazetesi'nde yazan, eşi AKP milletvekili olan bu zat, aslen bir "Susurluk prensi"dir...

Bu arkadaş, İbrahim Şahin'e arka çıkanlar hükümetinin başbakanının danışmanlığını yapmıştır...

Bu arkadaş, zamanın Başbakan'ı Tansu Çiller'e, "İbrahim Şahin şehit olmayı göze almış değerli bir polis şefidir" demecini verdirmiştir...

Bu arkadaş, Susurluk'a arka çıkanların arkasındaki isimdir...

Şimdi çıkmış, "eski" dostu İbrahim Şahin'in Ankara'nın kuytu yerlerinde gömdüğü bombalardan güç alarak áleme nizamat vermeye çalışmaktadır...

Üstelik bu Mümtaz'er, "Susurluk prensliği"nden "derin devlet karşıtlığı"na zıplarken, bir küçük özeleştiri vermeye bile tenezzül buyurmamıştır...

* * *

Hadi Mümtaz'er'in tıyneti bunu kaldırıyor...

Peki ya kendisine her daim saygı duyduğum Nazlı Ilıcak'a ne demeli?

Yazdığı "İbrahim Şahin güzellemeleri"nin mürekkebi bile kurumadı...

Ama o, bugün hiçbir şey yokmuş gibi çıkıp, "İbrahim Şahin'in gömdüğü bombalar" meselesinden söz ederek "Ergenekon ciddidir / Gözaltılar haklıdır" sonucuna varabiliyor...

10 sene evvel yaptığı "İbrahim Şahin günah keçisi değildir" kampanyasını unuttuk mu sanıyor?

Ya da şöyle söyleyeyim:

Bunlar bizim zekámıza ve hafızamıza hakaret ettiklerinin hiç mi farkında değiller yahu?

Ahmet Hakan / Hürriyet
kaynak

Ergenekon küresel oyun

ergenekonla ilişkisi artık gizlenemeyen danıştay katliamı ise orta oyunuydu sanırım

yada ortaya çıkan cephaneliklerde aslında plastikyen yapma oyuncakz lardı

evet bende şimdi inandım ergenekoun terör örgütünün aslında bir oyun olduğuna

komplo teorisinden de öte bence..akepe nin kapatılma sürecinde de ergenekon yine hortlamıştı..daha dogrusu hortlattırmışlardı..gündem degişsin biz saldıralım yargıya iç ten içe..hey yavrum hey..elbet birgün bunların cezasını cekecek def olup gideceksiniz bu ülkeden

komplo teorisinden de öte bence..akepe nin kapatılma sürecinde de ergenekon yine hortlamıştı..daha dogrusu hortlattırmışlardı..gündem degişsin biz saldıralım yargıya iç ten içe..hey yavrum hey..elbet birgün bunların cezasını cekecek def olup gideceksiniz bu ülkeden

sen kimsin yya kimi kovuyorsun
asıl sen ve senin gibi darbeci çetler defolup gideceksiniz

ya adam gibi yaşamayı öğreneceksiniz yada def olup gideceksiniz

bak senin abilerin silivriye çoktan yerleşti bile

dikkat st senin yolunda oraya düşmesin

Ergenekon küresel oyun

ergenekonla ilişkisi artık gizlenemeyen danıştay katliamı ise orta oyunuydu sanırım

evet bende şimdi inandım ergenekoun terör örgütünün aslında bir oyun olduğuna

bak malcom ;

ortaya çıkan cephene dediğin şeylerin ne varsa iki katını sana bizim doğu kökenlilerin oturduğu yan mahalleden temin edebilirim istersen . bizim yan mahallede darbeci galiba he dersin ?

yazıda gazzede olan bitenin türkiyedeki insanların müslüman alemine karsı bi sempati duymaya başladığı bir dönemde son dalga operasyonların olmasının ve eskiden ibrahim şahini savunan akp ci ve fethullahcıların şimdi nasıl döneklik içinde olduğundan ve bu gündem değişmeyi de fethullah gülen ve onun yandaşları aracılığıyla yapılmasından ve bütün bunların bir anlamı olduğundan bahsediliyor .

biraz zahmet edip okusan anlıayacaksın ama anlıyacağınıda sanmıyorum ya neyse

gavur izmirli
az daha konuşursan 500. dalgada falan senide alacaklar haberin olsun
ergenokon ciddi birşeymiş diyorlar
yalaka medyada sürekli bu yönde gaz veriyor
bulunan silahlar kime ait
ibrahim şahine
özel harekatçı eski susurlukçu
devlet kullandı işi bitti posasını bıraktı
peki diğer tüm tutuklularla bağlantısını açıklayın o zaman
oda yok
şu ölen işadamının vebali kimin hanesine yazılacak
vicdanı olan gerçek müslümanlara soruyorum

danıştay cineyetini de sizin yan komşularınız mı işledi

892376297 kere söylendi yeniden söyleyim bir de ben danistay cinayeti hakkinda kesinlesmis bir yargi karari yok. Bu da Ergenekon'a yüklenmeye calisan suclamalardan birisi.

Zaten ben bu ergenekonu anlamiyorum. Cok genis tabanli bir örgüt ama her nasilsa herkesin kolayca girdigi akpye bir tane bile ergenekoncu girmemis. Her partiden her görüsten ergenekoncu var akpli yok.

Allah Allah bak sen su Allah'in isine.

Ergenekon küresel oyun

evet bende şimdi inandım ergenekoun terör örgütünün aslında bir oyun olduğuna[/QU

Danıştay suikastinin hangi ergenekon sanığı hakkında kanıt oluşturduğunu söyleyebilirmisin idda ile kanıtlı gerçekleri birbirine karıştırmayalım fakat bunun tam tersine danıştay sanığı olan Alparslan ARSLAN kendi ağzı ile tutanaklara geçen ifadesinde Fethullah GÜLEN den özür diledi neden Hurşit TOLON dan özür dilemedi neden Veli KÜÇÜK ten özür dilemedi ki kendisi hakkında o kadar aslı astarı olmayan deli saçması şeyler söylenmesine karşın hemde hadi onuda geç Alparslan ARSLAN ın gençliği ışıkevlerinde fetulah sevgisi ile geçmiş olmasına rağmen neden hiçbiriniz fethullah bağlantısını kabul etmiyorsunuz işinizemi gelmiyor yoksa benim anlamak istediğim siz gerçeğin peşindemisiniz yoksa biilerini karalamanınmı

Danıştay suikastinin hangi ergenekon sanığı hakkında kanıt oluşturduğunu söyleyebilirmisin idda ile kanıtlı gerçekleri birbirine karıştırmayalım fakat bunun tam tersine danıştay sanığı olan Alparslan ARSLAN kendi ağzı ile tutanaklara geçen ifadesinde Fethullah GÜLEN den özür diledi neden Hurşit TOLON dan özür dilemedi neden Veli KÜÇÜK ten özür dilemedi ki kendisi hakkında o kadar aslı astarı olmayan deli saçması şeyler söylenmesine karşın hemde hadi onuda geç Alparslan ARSLAN ın gençliği ışıkevlerinde fetulah sevgisi ile geçmiş olmasına rağmen neden hiçbiriniz fethullah bağlantısını kabul etmiyorsunuz işinizemi gelmiyor yoksa benim anlamak istediğim siz gerçeğin peşindemisiniz yoksa biilerini karalamanınmı

Neden özür dilemiş vakit gazetesini hangi mantıkla koyduysa o nedendendir işte ortalığı karıştırmak dindar kesimi suçlamaktır ne olacak.

Sence fethullah tan özür dilemesi deli saçması gelmiyor mu..Bağlantıyı bu kadar çabuk yapmanız önyargıdan ibaret..

Işıkevlerine gelince bende atatürk düşünce derneğinde(ADD) çok bulundum yarın bi pisliğe bulaşsam suçu ADD ye atabilecek misiniz.

Küresel oyundan fılan konu acan yada bu konuya meraklı arkadaslara bır kac tavsıyem olacak. Aslında sızın boyle bır kuresel komplo olusturmanıza gerek yok zaten boyle bısey var.Bunu ayrıntı ogrenmenız ıcın oncelıkle sunlara bakınız. Council of Foreign Relations, Bilderberg Group, Trilatheral. Eğer ingilizceniz varsa EndGame Blueprint For Global Enslavement izleyebilrisiniz yada turkce altyazı mevcutmu bılmıyorum altyazıyla ızleyıp bır fıkır elde edebılırsınız. Oncelıkle Milletler Meclisi Birinci Dünya savasından sonra kurulmustur basarısız oldukatan sonra (çünkü Amerika gibi devrin güçlü ülkeleri bu toplulukta bazı nedenlerden yer alamamıstır ) Yerine ikinci Birleşmiş Milletler ve Nato gibi örgütlenmeler kurulmustur. Bunlardan Birleşmiş milletler 1945 yılında NewYork City de John D. Rockefller tarafından hibe edilmiş bir arazi üzerine İkinci Dünya savası Galipleri tarafından kurulmustur. Amerikanın Körfez savaşından sonra dilinden düşürmediği New Worl Order (Yenı Dunya Düzeni) dedikleri işte Rothchilds, Rocefeller, Morgan, Carnegie, gibi banker yada Amerikan mason zenginlerinin temllerini bır asırdır atmaya calıstıgı ugrasın son safhasındır. Yani World Government (Dünya Hükümeti,Devleti) kurmya calısmalarıdır. Kitap olarak bu konuyu okumak ısteyen arkadaslara tavsıyem "Derin Dünya Devleti- Gizli Doktirinlerin Küresel Efendileri- Atilla Akar". Yada baska belgeseller olarak.Wake Up Call New World Order (2008), Zeitgeist (2007 encok ızlenen belgeslı 3. bölüm), Aaron Russo- America Freedom to Fascism. Konuya ılgı duyan yada duymayan herkes bu belgesellerı ızlemelıdır. Bu konuyla alakalı olarak Forumda vakıtımın bol oldgu bır zamanda genıs olarak bır yazı yazmayı planlıyorum ancak su anda ünviversite donem sonu yaklasıyor sınavlar fılan yogunum. Ama olay bıcok ınsanın baktgı gıbı bızım ulkemızle alakalı olacak kadar kucuk degıl. Plan kuresel bı plan ve Kuran Elitler artık son aşamasına gırmısler. En basitinden Ülkemizde de 2007 yılında toplanmıs olan Bilderberg group u ornek vereyım. Bu kurulus gayrı resmı bı olusum ıcerısındedır. Ve heryıl avrupanın farklı bır ulkesınde yılda ıkı kez Avrupa ve Amerıkanın Bankerlerıyle Ülkelerin birokrat ve Bakanlarından bellı kısıler bu gruplara katılmaktadır.Sizce gayrı resmı olan bı gruba Devlet yonetıcılerı Dunyanın en zengınlerıyle gızlıce bulusup ne konusuydur?

[Alparslan ARSLAN ın gençliği ışıkevlerinde fetulah sevgisi ile geçmiş olmasına rağmen neden hiçbiriniz fethullah bağlantısını kabul etmiyorsunuz

o ışık evlerinin sadece adı ışık . faaliyetleri ve liderleri karanlık

fethullah gülen amerikanın türkiyeden sorumlu devlet bakanıdır . amerikanın maşasıdır . bunuda atatürkü ve atatürkçüleri karsısına alarak ve cemaatine aldırarak ülkede kaosu hazırlamaktadır . fethullah gülene beraat veren yargı mutlumu şimdi . ülke adı ışık evleri olan karanlık odakların ve liderlerinin el birliğinde ülkeyi karanlığa götürmesi hangi vatan evladını mutlu eder . etse etse işbirlikçileri bölücüleri yobazları ve dünyadan haberi olmayan yandaşlarını mutlu eder .

işbirlikçilerden akp bölücülerden dtp zaten sonuna kadar gidilmesinden yana değillermi . dediğim gibi bölücü ve işbirlçiler bu konuda omuz omuza . çünkü bunları aynı yer idare ediyor . hepsi maşa hainlerin

bir gün anlarsınız demek isterdim bazı arkadaşlara, ama gerek yok. Türkiyede yaşananlar 60-70 yıldır ne siyasi hak arama, ne demokrasi adına çabalama, nede hukuğu üstün kılma.
birileri Osmanlıyı Atatürk yıktı sanıyor, birileri Abdülhamiti hain ilan ediyor. birileride antilaikliği ülkeyi peşkeş çekmek sanıyor. gladyo ne demek bildiğini bile sanmıyorum ergenekonu var kabul edenlerin. ipucu vereyim, natoya bağlı ülkelerdeki abd ci derin devlet yapılanması. bir bakın bakalım abd kimi seviyor bizim ülkemizde... birde BOP varki evlere şenlik. hatta bazı diğer konulardaki yorumlarda bazı arkadaşlar bunun büyük islam projesi olduğunu bile yazacak kadar ütopik aymazlığa vardırmış işi.:vur hala abd yi dolayısı ile yahudileri müslümanlara güvenip BOP diye bir proje üretip sonrada bunu büyük islam birlikteliğine dönüşeceğini hesaplamıyacak millet olarak görenler veya öyle sanmamızı isteyenler acaba neyin peşinde?
bakın bir fikri inancı ne kadar çok kişi benimserse bu onun kendi içinde bölünüp ayrışmasını daha kolay hale getirir. çünkü kişi sayısı ile orantılı düşünce ve görüş artışı oluşur ki buda çatışma ve ayrışmaya götürür. ayrıca kontrol altında tutulması ve yönlendirilmesi güçleşir. inançlarda yaşanan genel sorunda budur. yahudi sayısı 14-15 milyondur. peki ya islam ve hıristiyanlar. dünyayı kim yönetiyor? her olay arkasını sermayeye dayandırır. sermayeyi izleyin kimin ne olduğunu görürsünüz.
12 eylül öncesi sağ-sol çatışmalarında silah ve finans kaynaklarını inceleyin derim. aynı silahların hem sağa hem sola birbirine zıt iki kutupça nasıl ortak verildiğini görürsünüz.
neyse türkiyedeki basit siyasi kalıplara sıkışıp ergenekondan bir şeyler çıkacağını sananlar bilmelidirki sadece oyalama çıkacak. sonumuz topluca (ayrımsız ,bu ülkedeki herkesi kasdederek söylüyorum) felaket...saygılarımla.

NE oyunundan bahsediyorsunuz? daha ne çıksın tüm pislikler çıktı ama at gözlüğü takmışlar böyle düşünenler..ya braz mantıklı düşünün ama böyle düşünenler için zor bişey istiorm ..ergenekon vatan hayinlerinden oluşuor..bnu o küçk beyninize sokn..

NE oyunundan bahsediyorsunuz? daha ne çıksın tüm pislikler çıktı ama at gözlüğü takmışlar böyle düşünenler..ya braz mantıklı düşünün ama böyle düşünenler için zor bişey istiorm ..ergenekon vatan hayinlerinden oluşuor..bnu o küçk beyninize sokn..

beyinle orantılı olsaydı düşünmek keşke. neyse o seviye yoksulu cümlen kendi kişiğinle ilgili sorunun. bakıyorum çoktan yargılayıp mahkum etmişsin sen. ne büyük ve geniş bir düşünce ama. farkındamısın bilmem öncelikle ortada kanıtlanmış bir örgüt, kanıtlanmış örgüte üyelik ve kanıtlanmış suç yok. iddia var. ama normal tabii, hep aynı yaygaraları dinleye dinleye doğruyla yanlışı, sapla samanı karıştırırsın. ayrıca vatan hainliği göreceli bir kavramdır. eğer vatan dediğin abd ise haklısın , bu olayda adı geçenlerin çoğunluğu bu durumda vatan haini. bir kerede önyargılarını atda düşün. tayyip erdoğan hukuğa saygı diyor, sonra savcılığa soyunuyor, baykal hukuğa saygı diyor avukatçılık oynuyor. siyasetçilerin , heleki siyaseti abd güdümünde bir ülkedeki siyasetçilerin yargıya bu kadar açık karıştığı bir davada ordakilerin adil yargılandığına inanmamı kimse beklemesin. heleki pkk her gün askerlerimizi şehit ederken siyasilerin o yokmuş gibi sadece bunu gündemde polemik konusu yapıp gerçek teröre prim vermesi hiçte mantıklı ve büyük beyinli bir yaklaşım gelemiyor bana. tekrar düşünmek istersen BOP denilen olayıda düşün derim. yanılma payımız yokmu?elbette var, ama şimdilik görünen bu. ayrıca senin gibi düşünmek ve senin sözlerini doğru kabul etmek zorunda değil kimse. aynı şey tersi içinde geçerli. saygılarımla.

892376297 kere söylendi yeniden söyleyim bir de ben danistay cinayeti hakkinda kesinlesmis bir yargi karari yok. Bu da Ergenekon'a yüklenmeye calisan suclamalardan birisi.

Zaten ben bu ergenekonu anlamiyorum. Cok genis tabanli bir örgüt ama her nasilsa herkesin kolayca girdigi akpye bir tane bile ergenekoncu girmemis. Her partiden her görüsten ergenekoncu var akpli yok.

Allah Allah bak sen su Allah'in isine.

ben senin gibi komiklik yayıp saçma sapan bir sayı yazarak olayı sulandırmaya çalışmayacağım

Danıştay hakkında kesinleşmiş bir yargı karaı yok demişsin ama yanılmışsın.

danıştay hakkında daha önce kesinleşmiş bir yargı kararı vardı.

hatta sizin Lideriniz Baykal ın deyimiyle

‘Danıştay cinayeti dini duygularla işlenmiştir. Yargı bu yönde karar verdi, olay bitti’ demiş mi?

Deniz Baykal bunu dedikten sonra, aynı yargı, sözkonusu cinayetin Ergenekon örgütünce işlenmiş olabileceğine karar vermiş mi? vermiş.

ve davası sonuçlanmış bir mehkeme kararını bozmuş mu bozmuş.

peki mahkemece karar verilmiş bir olay neden bozulur. Tabiki Ortaya çıkan bilgi ve belgeler sebebiyle.

bilmeme anlayabildiniz mi

Danıştay Cinayetinin erhenekoncular tarafından işlendiğini artık bilmeyen kalmadı

zamanında Bu ccinayeti "laik cumhuriyete karşı sıkılmış bir kurşun" yada "İkinci menemen " olayı olarak adlandıranların bugünlerde hiç sesi çıkmıyor

Çünkü bu cinayetin dini bir amaçla değil ülkede kaos çıkartıp darbeye zemin hazırlamak için ergenekoncular tarafından işlendiğini kendileride biliyor

zaten önce yargıtay daha sonrada danıştay ,zet hızı ile bitirilen bu davayı bozarak ergenekonla birleştirilmesine karar verdi

bu herşeyi anlatıyor sanırım

ben senin gibi komiklik yayıp saçma sapan bir sayı yazarak olayı sulandırmaya çalışmayacağım

Danıştay hakkında kesinleşmiş bir yargı karaı yok demişsin ama yanılmışsın.

danıştay hakkında daha önce kesinleşmiş bir yargı kararı vardı.

hatta sizin Lideriniz Baykal ın deyimiyle

‘Danıştay cinayeti dini duygularla işlenmiştir. Yargı bu yönde karar verdi, olay bitti’ demiş mi?

Deniz Baykal bunu dedikten sonra, aynı yargı, sözkonusu cinayetin Ergenekon örgütünce işlenmiş olabileceğine karar vermiş mi? vermiş.

ve davası sonuçlanmış bir mehkeme kararını bozmuş mu bozmuş.

peki mahkemece karar verilmiş bir olay neden bozulur. Tabiki Ortaya çıkan bilgi ve belgeler sebebiyle.

bilmeme anlayabildiniz mi

Danıştay Cinayetinin erhenekoncular tarafından işlendiğini artık bilmeyen kalmadı

zamanında Bu ccinayeti "laik cumhuriyete karşı sıkılmış bir kurşun" yada "İkinci menemen " olayı olarak adlandıranların bugünlerde hiç sesi çıkmıyor

Çünkü bu cinayetin dini bir amaçla değil ülkede kaos çıkartıp darbeye zemin hazırlamak için ergenekoncular tarafından işlendiğini kendileride biliyor

zaten önce yargıtay daha sonrada danıştay ,zet hızı ile bitirilen bu davayı bozarak ergenekonla birleştirilmesine karar verdi

bu herşeyi anlatıyor sanırım

Yeniden söylüyorum Danistay cinayetinin ergenekoncular tarafindan islendigini bilmeyen birisi var burada. Bana akil yürütme falan yapmayin. Ben nasil bir sey söylediginizde direk belgesini cikariyorsam sizden de onu istiyorum. Danistay cinayetini Ergenekonun islediginine dair mahkeme kararini getirin. Getiremiyorsaniz bu konuyu iki de birde yazip sulandirmayin.

Geri