Ergenekon çökertilirse dağdaki PKK biter

yorumsuz54

Banned
Reaction score
0
Ergenekon çökertilirse dağdaki PKK biter

Devleti meydana getiren kurumlar, hükümet, meclis, ordu, yargı, dayanışma içinde hareket ederek, bu tarihî fırsatı kaçırmayıp, bu cerahati deşmelidir. Devlet olmak bu demektir.

Bu milletin başına ne gelmişse, ordu içindeki cuntalardan gelmiştir. Milletimizin yüzyıllardır kışladaki örgütle başı beladadır. Tarihte kötü olarak ne çekmişsek, ne yaşamışsak.. Ne kadar toprak kaybetmişsek.. Hepsi kışladaki cuntalar yüzünden.

Ordular, cunta üretirler.. Her orduda iktidar, makam, para, iktidar heveslisi insanlar çıkar. Milletine sadık paşaların, vatan bekçisi paşaların, kahraman paşaların yanında hain, aldatılmış, gafil de yer alır aynı ordu içinde. Büyük ordular, içinde temizlik yapmayı bilir. Büyük ordular, çürüyeni tespit edip nizamiyenin kapısından atmayı becerir..

Tarih boyunca kanser hücreleri gibi ordumuz içinde üreyen cuntalar, padişahlarımızı, başbakanlarımızı, paşalarımızı öldürdüler..

Yavuz Sultan Selim’in çadırına kurşun sıkan Yeniçeri bu cuntadır.

Genç Osman’ı Yedikule Zindanlarında boğan cephe kaçkınları bu cuntadır.

III. Selim’i katleden bu cuntadır.

Sultan Aziz’i hunharca öldüren bu cuntadır.

Ali Suavi namındaki ihtilal delisi bu cuntadır.

Resneli Niyazi adını alıp dağa çıkan haydut ruh bu cuntadır.

31 Mart düzmece vak’asını tertipleyerek koskoca Osmanlı devletini 10 yılda batıran bu cuntadır.

27 Mayıs 1960 darbesiyle bu milletin kalkınma yoluna takoz koyan, tarihe Yassıada adlı yüz kızartıcı bir iz bırakan, adalet tarihine kara harflerle geçen “sizi buraya tıkan kuvvet böyle istiyor” emrini yargıçlara buyuran, devlet adamlarıyla birlikte lisanımızı ve bir 50 yılımızı daha idam eden bu cuntadır. 60’tan beri devletimiz cuntaların oyuncağı halindedir..

12 Mart’ta, 12 Eylül’de, 28 Şubat’ta ve 27 Nisan’da ordumuz içindeki cuntalar Çankaya’ya el koymak için milletimize kan, gözyaşı ve büyük acılar yaşatmıştır..

Bu cunta, tarih boyunca hayatımıza nüfuz etmiş bir zehirli mikroptur. O var oldukça bu milletin iflah olması zordur.

Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, uzaktan yakından bu İrtica Eylem Planına karışmış kim varsa, hepsini açığa almalı, kimsenin omzuna bakmadan her zanlıyı hakime teslim etmelidir. Suçlu korunamaz. Korunursa çamur her tarafa sıçrar.

“Ya devlet başa, ya kuzgun leşe!” atasözü, böyle zamanlar için söylenmiştir.

Devleti meydana getiren kurumlar, hükümet, meclis, ordu, yargı, dayanışma içinde hareket ederek, bu tarihî fırsatı kaçırmayıp, bu cerahati deşmelidir. Devlet olmak bu demektir.

Cunta çökertilirse, dağdaki örgüt biter. Ergenekon çökertilirse, PKK biter.

Bu devlet, bugün varsa; dün, uğruna öz evlatlarını feda eden milletimiz ve kahramanlar yüzü suyu hürmetine vardır.

Devlet, orduyu içindeki cuntalardan temizlemezse, milletimiz ölmüş, leş olmuş demektir.

Ordu içinden cuntaları temizlemek, milletimizin devletine yüklediği milli bir görevdir.

Ya devlet başa, ya Ergenekon cansız düşmüş, leş olmuş milletimize!

Ordu da devlet de bu yükün altından kalkmalı.

Mustafa Yürekli

Zaten baktın ergenekon bitmiyo, tayyip abi bir kaç hamleyle bitirir pkk'yı falan. Bizi de bitirir. Aldı zaten yarısını.

Bu kadar çok konuşuyorsunuzda, bir türlü iş yapamıyorsunuz...

Ergenekon davası bu derece siyasallaşmışken, tutup ne diye böyle safsatalar uyduruyorsunuz.

Hadi bakalım bitirin ergenekonuda görelim, pkk bitiyor mu bitmiyor mu?

Bir zamanlar aynı zihniyetin haberlerini seyrediyorum. Malum herkesi dinlerim, huyumdur. Zaten bu kanalda ergenekondan başka haber yok. Anahaber bülteninin yarısı ergenekon. Türkiye yansa, bu kanal ergenekon. Neyse kış aylarından bahsediyoruz. Hani dalgaların çoğaldığı mevsim filan.

Gündeme bombalar düşüyor, düşüyor. Derken haberdeki yorumu dinledim. Önce pkk ile ilişkilendirdi. Ergenekon oldu pkk. Sonra dediki "Bu baskınlar işe yaradı ki pkk uzun süredir eylem yapmıyor" filan benzer bir ifade. Yani olay ERGENEKONCULAR İÇERİ TIKILDI PKK EYLEM YAPAMAZ OLDU.

Bir an harbi doğru diyesim geldi, sonra güldüm kendi kendime. Mevsim kış zaten eylem yapamazlarki dedim. Tabi bunu benim gibi kaç kişi farkedip gülmüştür orası belli değil. İşte kafalar böyle yıkanır dedim kendi kendime.

Hadi kalın sağlıcakla...

Valla bu ülkede ABD ci fetullah bitsin ülkenin yarın hiç bir sorunu kalmaz.Fettullah ABD çıkarları için entrikalarıyla gündem oluşturur ve koyunlaştırdıgı müridleriyle,pardon seçmenleriyle,medyasıyla yüzde 90Amerikan karşıtı olan halkı ABD politikalarını destekler hale getiriverir.

Kesinlikle.
Gerçi şu an gitgide çöküyorlar ama çok kalleş çok hain lanet bir örgüttür.

Ergenekon örgütünü medyadan takip ettiğim kadarıyla tanıyorum. Fakat çıkan belgeler , konuşulan maddi varlıklar aslında ergenekonun kanunsuz yollardan para kazandığını ve kazanılan bu paranın Türkiye Cumhuriyeti Devletini acizleştirmek için farklı tarzda eylemlerde kullandığını gösteriyor. PKK'yı incelersek ; son yıllarda bu örgütte kanunsuz yollardan maddi çıkarlar sağlayıp bu maddiyatını yine Devleti güçsüzleştirmek amacı ile farklı eylemlerde kullandığı görülmektedir. Aslında ikisini birden ele aldığımızda Ergenekon ve PKK'nın çıkarları ve amaçları örtüşmektedir. Henüz dava süreci devam ettiği ve herhangi bir mahkumiyet söz konusu olmadığı için şimdilik kesinlikle Ergenekon silahlı bir terör örgütüdür diyebilmemiz mümkün değildir. Ergenekon davası siyasallaşmıştır , fakat bu siyasallaşmayı sağlayan Hükümet değil ağırlıklı olarak muhalefet ve bazı medya kuruluşlarıdır. Yapılan her dalga gözaltından sonra çarşaf çarşaf haberler yapılarak sözkonusu medya ve çalışanı haberciler , ergenekon örgütüne dahil edilen isimlerin vatandaşa masum gösterilmesi görevini kendilerine addetmişlerdir. Şimdilik bekleyip gelişmelere sağduyu ile bakmaktan başka yapabileceğimiz pek fazla birşey yoktur.

Ergenekon Siyasallaştı diyorsunuz.
Peki aynısını söylicektim arkadaş yukarıda belirtmiş.
Kim Siyasallaştırdı bu Ergenekon'u.
Hukuki Süreci devam ediyor konusmamak gerekir diyenler mi?
Yoksa Ben ergenekonun avukatıyım diyenler mi?
Bakın gene zamanında çıktığında herkes fotokopi diyordu albay çiçek in izması için . Şimdi ıslak imzası çıktı ne oldu?
Sustunuz kaldınuz. Bunlar hep askeriye de biriken ve pkk dan daha fazla bu ülkeye zarar veren kalleşlerin mikropların izleri.

Türk kalmazsa pkk biter diyeceğinize Ergenekon biterse diyorsunuz, hadi ağızlarınızdaki baklayı çıkarın nede olsa Türk değil Türkiyelisiniz...

Valla bu ülkede ABD ci fetullah bitsin ülkenin yarın hiç bir sorunu kalmaz.Fettullah ABD çıkarları için entrikalarıyla gündem oluşturur ve koyunlaştırdıgı müridleriyle,pardon seçmenleriyle,medyasıyla yüzde 90Amerikan karşıtı olan halkı ABD politikalarını destekler hale getiriverir.

fetullahçı biterse alternatifini çabuk bulurlar zira o kadar hurafeyi din anlayışı olarak benimsetilmişiz ,eğitim çarpıklaşmış milli olmaktan (milli hedeflerimize hizmet etmekten) çok uzak...

Ergenekoncular içeriye girdiğinden beri bu ülkede faili meçhul diye tabir edilen cinayetler işlenmiyor.

En don Danıştay cinayetini işlediler. Buda deşifre oldu zaten

Kaldı ki Öcalan iti bile Ergenekon bizi kullnamış olabilir dedi

fetullahçı biterse alternatifini çabuk bulurlar zira o kadar hurafeyi din anlayışı olarak benimsetilmişiz ,eğitim çarpıklaşmış milli olmaktan (milli hedeflerimize hizmet etmekten) çok uzak...

Haklısın dostum. Bu ülkede eğitim bile siyasete kurban ediliyordu.. Taa ki Abdullah Gül cumhurbaşkanı olupta Yök başkanı ve Rektörleri atama yetkisini eline alana kadar. Bu ülkede daha iki yıl öncesine kadar Evinde kaçak tarihi eser kolleksiyonu yapan rektörler vardı. Bu ülkede daha iki yıl öncesine kadar kendisini Bilime değil de Başörtüsü ile mücadeleye adamış rektörler vardı. Bu ülkede daha iki yıl öncesine kadar Matematik olimpiyatları ile değil de sözde Cumhuriyet mitingleri ile ilgilenen rektörler vardı. Bu ülkede siyasal bilgiler konusunda master yapıp Demokrasiye inanmak yerine eline Ordu Göreve pankartları alarak antidemokratik oluşumlar içinde yeralan rektörler vardı.....

Şimdilerde artık Üniversite imkanları ile gencecik mühendislerimizin çabaları ile Kendi uydumuzu üretip uzaya gönderen üniversitelerden bahsediyoruz. Değişen ne...? Sadece yöneticilerin zihniyeti.

Haklısın dostum. Bu ülkede eğitim bile siyasete kurban ediliyordu.. Taa ki Abdullah Gül cumhurbaşkanı olupta Yök başkanı ve Rektörleri atama yetkisini eline alana kadar. Bu ülkede daha iki yıl öncesine kadar Evinde kaçak tarihi eser kolleksiyonu yapan rektörler vardı. Bu ülkede daha iki yıl öncesine kadar kendisini Bilime değil de Başörtüsü ile mücadeleye adamış rektörler vardı. Bu ülkede daha iki yıl öncesine kadar Matematik olimpiyatları ile değil de sözde Cumhuriyet mitingleri ile ilgilenen rektörler vardı. Bu ülkede siyasal bilgiler konusunda master yapıp Demokrasiye inanmak yerine eline Ordu Göreve pankartları alarak antidemokratik oluşumlar içinde yeralan rektörler vardı.....

Şimdilerde artık Üniversite imkanları ile gencecik mühendislerimizin çabaları ile Kendi uydumuzu üretip uzaya gönderen üniversitelerden bahsediyoruz. Değişen ne...? Sadece yöneticilerin zihniyeti.

işte olay budur bi kanıt var orta da yorum böle yapılır.yorumlara bakıyorum da çoğu yorum yaş olarak büyümüş ama kafa olarak sabit kalmış bi görüşün etkisinden kurtulamamış bedenlerden çıkıyor...

eğitimin siyasi esir olduğunu görüpte dinin esiri olmasını savunanlar ne kadar gerçekçi olabilirki? bana samimi gelmiyor ....

eğitimin siyasi esir olduğunu görüpte dinin esiri olmasını savunanlar ne kadar gerçekçi olabilirki? bana samimi gelmiyor ....

Eğitimin dinin esiri olduğunu savunmandaki olay nedir arkadaşım.? Felsefe bölümlerine zorunlu din dersi mi koyuldu. ? Yoksa fizik bölümlerinde kur'andan ayetler mi öğretiliyor..? Yada biyoloji bölümünde evrim teorisini savunan Charles Darwin'in tezleri mi ders kitaplarından çıkarıldı. ?

ergenekon cokertilirse mi yoksa dagdaki teröristi kahraman gibi indiren akp ve dtp cokertilirse mi pkk biter acaba?

şehit ailelerini yürütmediler tartakladılar ama masallah teröristlerin her yaptıgına izin verdiler.

pkkyı destekleyen pkkya goz yuman pkknın her dedigini yapanlar ortada.hala ergenekon diyorlar, ya sabır.

ergenekon cokertilirse mi yoksa dagdaki teröristi kahraman gibi indiren akp ve dtp cokertilirse mi pkk biter acaba?

şehit ailelerini yürütmediler tartakladılar ama masallah teröristlerin her yaptıgına izin verdiler.

pkkyı destekleyen pkkya goz yuman pkknın her dedigini yapanlar ortada.hala ergenekon diyorlar, ya sabır.
Haklısın hocam Toprak vs ne varsa istediklerini verelim biter.
Ergenekon bahane Satış şahene.

Ne Zaman Bitecek Bu Ergenekon... Anıtkabir'ide İçeri Alınca Mı :goz:

ne dediğinin farkında bile deilsin atatürke dil uzatıyorsun. ergenekonun 5 günlük dava olmadığını anlayacak yaşta ya da beyin de dilsin senin atatürkçülüğün de bi avatar da gizli başka bişe yok?

Ne Zaman Bitecek Bu Ergenekon... Anıtkabir'ide İçeri Alınca Mı :goz:

Sevgili MG_eVİL . Ergenekon'u sulandıranlar yeteri kadar çaba harcıyor. Ama gördüğüm kadarı ile sende onların dümen suyuna dahil olma yolunda hızla ilerliyorsun. Kurduğun cümle belki espri niteliğinde ama Ulu öndere hakaret boyutunda bir cümle. Bu güne kadar hiç bir kimsenin hatta Atatürk düşmanlarının bile sarfetmeye cesaret edemeyeceği bir cümle .. Bu ülkenin asgari müşterekleri vardır. Bayrak gibi , Ezan gibi , Şehit gibi , işte Atatürk'te bu asgari müştereklerimizden birisidir. Mesela seninle siyasi görüşlerimiz hiç uyuşmasada Atatürk sevgisinde hemfikiriz. Fakat senin dümen suyuna gittiğin Ergenekoncular Atatürk'ü Bayrak'ı ve bilumum müşterekimizi kullanarak çıkar sağlamaktadırlar. Senden ricam bunların gazlarına gelerek tehlikeli sularda yüzmekten vazgeçmendir. ... selamlar.

Geri