Erdoğan'dan Rice'a sert yanıt

Ey başbakanım böyle konuşabilmeniz için illâ şehitmi vermemiz gerekiyordu illa millet sokaklara mı dökülmeliydi. İlla GAZAMI GETİRMEK GEREKİYORDU

ha ha çok güldüm... abd'lilerde acayip korkmuştur şimdi.
sen herşeyinle AB-D'ye teslim olmuşsun, adamların her dediğini emir telakki edip yerine getir. saçma sapan yasalr çıkar, terör eylemlerin başlamasına seyirci kal, aylarca hiçbir şey yapmadan otur, şimdi de kalk %47'ini tatmin etmek için birilerine meydan okuyormuş gibi davran. biz de inandık zaten...

danışıklı dövüş böyle bişey olsa gerek..hacete giderkenken bile arayan adam kalkıp bide cevap mı verecek eger buna inanan varsa gerçekten ya cok temiz kalplidir yada safın ta kendisidir..

Gєηco;2239918' Alıntı:
son talabani oLayından sonRa haLen somut bişyi ben haLk oLarak görmezsem erdoğandan şüphelenmeye başlıycam...

arkadaş sen hala şüphelenmedinmi bu adamdan her yaptığına olumlu yaklaşıp kesin şu yüzden bu yüzden diyebildinse sana helal..ben diyemiyorum

Hani kavga esnasında tutmayın beni dövecem bu herifi derler ya işte sayın başbakanımızda bu yöntemi deniyor galiba

sen önce meclisteki pkk lılara söz geçir de ondan sonra konuşşş....
dünyanın başka bir ülkesinde warmı böle bi şey ya!!!!
on binlerce şehit wer adamlar hala kardeşimiz falan desin ...
dostlar yakında bir halk devrimi bizi bekliyor gibi gözüküyo....
bunların ampülü hiçbir zaman ışık wermedi ki şimdi halletsinler

ABD “ Kerkük-yumurtalık petrolünü, keseriz “ tehdidini açıkça yaptı. Başbakandan tek yanıt yok. “Bu boru hattı 17 yıl zaten çalışmadı, devamlı bombalattınız, zaten çok zarar ettik keserseniz kesin ama biz de İncirlik’ten uçuşları bu gece yasaklıyoruz.. Yarın Afganistan ve Lübnan’dan askerlerimizi çekiyoruz, 5 saat sonra da Habur’u kapatıp sınırdaki köprüye duvar öreceğiz.yettiniz artık!..” diyemiyoruz.
6 gün önce Irak’ta ABD malını taşıyan konvoyda kamyonu arızalandı diye bir Türk şöförü ABD askeri tarafından 5 kurşun sıkılarak öldürüldü. Bu haber Hürriyet gazetesinin 19. sayfasında 5 satır yayınlandı. Buna bile ses çıkartamayacak kadar basiretsiz bir dış politikaya sahip bir ülke olduk..

Geri