Erdoğan'dan Rice'a sert yanıt

g.haneli

Banned
Reaction score
0
Türkiye'yi durdurmak artık zor. Erdoğan, Romanya'dan Rice'a şu yanıtı verdi;
İnternethaber/ Romanya'da temaslarda bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ABD Dışişleri Bakanı Rice'ın "operasyon istemiyoruz" sözlerine yanıt verdi.

Erdoğan, "Rice sınır ötesi operasyon yapmamızı istemeyebilir ama buna biz karar veririz" dedi.

Başbakan Rice'a şu soruyu yöneltti; "İnsana sormazlar mı ABD'nin binlerce kilometre ötedeki Irak'ta ne işi var. Neden geldi. Bizim rahatsızlığımız belli, ABD'nin Irak'tan ne rahatsızlığı var?"

Başbakan Erdoğan, ABD'nin stratejik ortak olarak Türkiye ile birlikte hareket etmek zorunda olduğunu söyledi. Erdoğan, "Biz onlarla Afganistan'da beraber hareket ettik. Rice ve Bush ile yaptığımız görüşmelerde bunları kendilerine ilettik" dedi.

Erdoğan, ulusal ve uluslararası arenada terörle mücadele için atılması gereken tüm adımları atacaklarını vurguladı.

internethaber

Esmeyip Gürleme
Kuru Gürültü
Yağmayan Bulut
Sözde Aslan Özde Kedi....

Bir şeyler ifade etmiştir sanırım.

söylemesi güzel
ama artık icraat bekliyoıuz

Oyalama Hocam Oyalama Bunlar..Nihayet Sayın ßaşbakan Güzel sözler söylemiş.Bunun ardından Aklımıza Tek Soru Gelio Barınaklarını ne Zman Yıkmak için Sınır Ötesi operasyona girecegiz? ERDOĞAN : Sonır Ötesi Operasyon kaçınılmaz.
Nasıl KAçılır ?
BU DEVİRE ATATÜRK LAZIM.Ah Atam Ah..

sınır ötesi artık bir top haline geldi...

Erdoğan amerika ve ingiltere deniş aşırı yerlerden kısa paslaşmalara başladılar.

O diyor böyle yap
Bu diyor böyle yap
Sorun Erdoğan hiç bir şey yapmıyor....

Erdoğan amerika ingiltere şunu iyi bilsin !

Türk Milletini Tabuta sokmak isteyenlere biz o tabutta bile size o topunuzla rövaşatayı atarız....

Poponuzun üzerine sert düşüş yaparsınız....

Şimdiden söylemesi Sızlanmak Yok

son talabani oLayından sonRa haLen somut bişyi ben haLk oLarak görmezsem erdoğandan şüphelenmeye başlıycam...

Diyelim ki kayıp askerler, şehit cenazeleri, sokaklara dökülen onurlu-yurtsever insanların görüntüleri...

Tüm bunlar yasak.

Ama "Erdoğan kükredi" haberi serbest.

Nasıl kükredi?

Sen git Londra’da kükre......

Baktı onlar "etme-eyleme" diye gelmiyorlar, kendisi uçağa atladığı gibi gitti kükremeye...

Ben biliyorum; birkaç gün sonra "kükremek" üzere ABD’ye gidecektir, medyadan duyacaksınız:

"Başbakan Washington’da da kükredi..."

Dün yazılı basında ilginç bir haber vardı; ABD "Siz durun, biz vuralım" diyor.

Yani kükreme olarak; Erdoğan ağzını açacak, ama sesi Bush çıkartacak gibi bir şey ki...

İyi...

İşte tüm bunların Ti-Vi’lerde konuşulması, sonuçlarının hatırlatılması, Türkiye’nin onurunun nasıl ayaklar altına alındığının insanlara anlatılması, sokaktaki insanların buna tepkisi ve bu kişiliksiz politikalar yüzünden ölen çocukların cenaze törenlerinin yayınlanması yasak.

Başbakan’ın; PKK’nın arkasında ABD’nin olduğunu ima edip yine de ABD’ye koşması...

Artık operasyon yapılsa bile PKK’nın oralardan çoktan tüymüş olması...

Bekir Coşkun 25 Ekim 2007 Tarihli yazısından bir kısım alıntı

Peh peh peh ne gurur verici... Gözlerim yaşardı... Yarın çıkar yanlış anlaşılma oldu der...

valla ben anlamış deilim hala, abd bişe dio bizimkiler susuo cvp vermio,
- yeter artık bi cvp bile veremiolar, tersleyemiolar diolar

cvp verio bu seferde laf işte diolar ben iice şaşırdım.

Tmm somut bişeyler yapılmalı onu bende istiyorum, ama söz konusu olan basit birşey deil ole lak die olcak bişeyde deil, benim tek temennim basına, ordumuzun yaptıgı harekatlarla ilgili şaşırtıcı bilgi verilmesi, çünkü ucak kalkıyor hemen medyada hadi yukarı baktılar gördülerde söylüyolar dioruz, bu uçağın bombayla kalktıgını nerden bilio bu basın :saskin

Şaşırtıcı bilgi derken anlamyanlar olabilir mesela ordumuz desinki biz a noktasını vuracaz, haliyle bu soysuzlarda a dan kacıp b ye gidecekler, askerimizde b ye baskın yaparsa bu itler keklik gibi kalırlar.

Yada bunlar askeri,strateji isteyen şeyler kafam pek ermez ben karıstırmayam..

Erdoğanın sert yanıtlarından, vermiş olduğu cattır catır cevaplardan Abd ve Ab ye meydan okumalarından bıktım ya. Ne sert bir adammış ya. Durmak yok Böyle sert yanıtlar vermeye devam..

o rice denilen karıya verilecek en güzel ceza. onu bi güzel yıkayıp temizleyip soyup bizim adult bölümüne atmak olur kanımca bizim gececiler ona hak ettiği cezayı fazlasıyla vereceklerinden emimin zuahahhaha :) :D:):):):)

bak sen neler de söylemiş...

Teröristin başı abdee zaten ne dinliyorsunuz ya sen dünyaya haklı olduğunu gösterdin gir artık yemişim abdee sini.

Hala ne bekliyor ABD den.Amacı 5 kasımdaki ABD gezisine dek milleti oyalamak.Meclisten yetki aldı ardında tek yumruk olmuş millet var ve bölgenin en güçlü ordusuna sahip.Bunları görmezden gelip ülkeyi güvenlik açısından gülünç duruma düşürdü.Milletimizin devletimizin onuru kırılıyor ve bunu başbakan bizzat yapıyor .İnanmak mümkün değil.İnandırıcı değil ama İnşallah bu kez samimidir demek istiyorum.Çünkü değilse yine biz kaybedicez ve bu Allah korusun yeni şehitlere mal olacak.

rice bak bugün k.ırak tan kürdistan diye bahsediyo bunu daha öncede yapmıştı talabani zevzeği kedimi bile vermem diyo amerika sözcüleri türkiyeye izin vermek gibi tavırlarla konuşuyo yaw bissürü olaylar olurken bunları tüm dünya izliyo Mustafa Kemal'in kurduğu Cumhuriyet ülkesinin tüm dünyadaki düştüğü aşalıyıcı durumu rezilliği takip edelim yorumlarımızı bunları düşünerek yapalım.tayyipin neyapmak istediğinide bilen yok resmen abd gibi ab gibi tayyipde beraber bizi oyalıyor

Rice da çok korkmuştur şimdi garibim,yahu Başbakanı aşiret reisleri Barzani/Talabani bile takmıyor ki.Aslında Rice'ı gariban bir çiftçi kılığında çıkartacaksın Başbakan'ın karşısına,bak o zaman Tayyip nasıl kükrer,ananı da al git Riceeeeee diye,veya asker gibi giydirceksin,orası yan gelip yatma yeri değil diyecek.Ama neyse Romanyalılara iyi havamız olmuştur,adamlar kıskanıyodur şimdi bizi amma sert başbakanınız var yahu diyerek.

adam bisiyler dese olmuyo demese olmuyo
sizlerede yaranilmiyo yahu:hhdil

Çok sert olmuş altını doldurmuştur. Bunlar politik göndermeler...

Geri