Erdoğan'a Suikast

Said Nursi

Banned
Reaction score
0
Türkiye günlerdir Cumhurbaşkanına, başbakana ve kabine üyelerine varan suikast iddialarıyla çalkalanıyor. Habervaktim, Başbakan Erdoğan'a yönelik suikast iddialarının ciddiyetini ortaya koyan şok bir ses kaydı daha ele geçirdi.

Şok ses kaydına göre, 2009 YAŞ'ta tuğgeneralliğe terfi eden dönemin Edirne Keşan 102. Topçu Alay Komutanı Kurmay Albay F. Ö., emrindeki Astsubay M. Ş.'ye Başbakanı öldürmesi talimatını veriyor. Ergenekoncu Veli Küçük'ten “komutanım” diye sözeden Albay Ö., Astsubay Ş.'ye, bu suikasti gerçekleştirmesi halinde Ogün Samast gibi kahraman olmakla birlikte 500 milyar da para alacağını söylüyor.

“OGÜN SAMAST GİBİ KAHRAMAN OLACAKSIN”
Habervaktim'in elde ettiği şok ses kaydında Astsubay M. Ş., Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a suikast düzenlemek için kendisine 500 milyar teklif edildiğini, bunu kabul etmeyince TSK'dan uzaklaştırılmak istendiğini iddia ediyor. Başbakan'ı öldürmesi için Alay Komutanı Kurmay Albay F. Ö.'nün kendisine baskı yaptığını söyleyen Astsubay Ş. ses kaydında, “Bütün borçlarımı ödeyecekti. Bana, Ogün Samast olacaksın, dedi. Kahraman olacaksın, dedi” ifadelerini kullanıyor.

KOLLUKLU RESMİ ELBİSE İLE VURUP LAİKLİĞİ KURTARACAKMIŞ
Astsubay Ş.'nin ses kaydında, Albay Ö'nün suikast planı bile hazırladığı anlaşılıyor: “Önce yaklaşacakmışım, resmi elbise ile kolumda inzibat kolluğum olacakmış. O şekilde. Ben öldürmek istemiyorum, dedim kendisine, ben öldüremem yani. Sonuçta Başbakan bizim Başbakanımız. Yapamam ben. Onu zor yapmak. Çok zor. Laikliği kurtaracakmışım. Laiklik gidiyor diyor. Laiklik elden gidiyor diyor. Koruyucusu görüyor, beni de kurtarıcısı olarak görüyor.”

Erdoğan'a Suikast - Ses Kaydı - Video

aman inanmayın bunlara :p felan cemaatin adamları veya filan tarikat mensupları cıa ajanları ...daha da uzatılacaktır. atmasyon serbest ..:hadiordan

bu dönemin sonu ne olcak zaman ne gösterecek :utan beklemekten başka yapacak birşey yok

torunlarımız bu dönemi acaba gercekler yazılan tarih kitaplarından mı öğrenecek yoksa bizler gibi

yaşanamamış yazılmış tarih mi okutulacak...:sigara:

allah hakkımızda hayırlısı versin...:utan

Bence bu konuyu komedi bölümüne açsaydın

Yazdıkların ıo bölüme daha uygun

oLurmu hiç
Bu haber bence çooookkk ciddi
Ne de olsa bunda ses kaydı var en azından kim niye kaydetdiyse ?

En azından orduda 20 yıl görev yapmış ve oldukça önemli istihbarat gibi bir birimde görev yapan , suikast yapmak istediği adamın evinin önünde durup adresini yazan sonrada polisi görünce yiyen bir albay yok.
Buna göre biraz daha inandırıcı en azından emir verdiler diye iddia eden bir ses var :))

söleyin suiakst muikast yappasınlar tayyibe :D
bir defa ölmektense o hergün 1000 defa ölecek zaten :D

Abd başkanları bile suikaste kurban gidebiliyor, Erdoğan'a hayli hayli yapılır, adamcağızın düşmanı çok.

ya bırakın naparlarsa yapsınlar... eğer süikast yapılırsa , ülke 1 saat içerisinde 1 yıl, 10 ay içerisinde 10 yıl, 1 sene içerisinde 20 yıl ileriye gider :D

Faili meçhul dosyaları önceden ölülerin üstüne yıkarlardı. Şimdi ne kadar dosya varsa ne kadar " plan " varsa hepsini askerlerin üstüne yıkıyorlar.Dikkat edin , bu ergenekon soruşturması hakkında başbakan bir gün bişey demiş mi ? Olay sadece başbakanda onda bunda bitmiyor. Amaç , bu ülkenin yumruğu olan Türk Silahlı Kuvvetleri'ni safdışı bırakıp ülkeyi kaosa sürüklemektir. Olur da vatan elden giderse herşeye göz yuman , torpil için para için makam için yalakalık yapanlar ve onların yaltakçılarını oluşturan %47 ye amerikan malı kına geliyor. Müjde...

Neden bu ses kaydı iddasında bulununanlar
adli tıp kurumuna başvurup kendi masumiyetlerini ispat etmezler.
Adli tıp kurumundan al o ses kaydının kendine ait olmadığına dair belge
bunu haber yapanları ver mahkemeye olsun bitsin.
Ama nedense hiç birisi bunu yapmıyor:blink:

Tabiki başvurmaz. Başvurmadıkları için herşeye yalan deyip işin içinden sıyrıldıklarını zannediyorlar.

başvurup da gerçek ortaya çıkınca busefer kendi kanallarına çıkıp ta pişkin pişkin kendilerini nasıl savunacaklar

gerçi onlarda bu pişkişkinlik olduktan sonra yine yalan derler çünkü başka çareleri yok

vakit zaman VE TARAF
başkaları ulaşamaz zaten bu bilgi ve belgelere

HER NE HİKMETSE ?

ellerine geçsede yayınlamazlar&yayınlayamazlar...:001_rolleyes:

bu mesaj üstüne mesaj yorum yapılmaz eyvallah innuendo :smile:

aman inanmayın bunlara :p felan cemaatin adamları veya filan tarikat mensupları cıa ajanları ...daha da uzatılacaktır. atmasyon serbest ..:hadiordan

bu dönemin sonu ne olcak zaman ne gösterecek :utan beklemekten başka yapacak birşey yok

torunlarımız bu dönemi acaba gercekler yazılan tarih kitaplarından mı öğrenecek yoksa bizler gibi

yaşanamamış yazılmış tarih mi okutulacak...:sigara:

allah hakkımızda hayırlısı versin...:utan

Dediğin Doğru olabilir ama bunlar dogmatik bilgi değil, Ya söylediklerin doğru degilse...
aynı şey bizim içinde geçerli... bilgilerimizi bi yargılayalım bakalım, tabi rte ye toz kondurabiliyorsanız...

Başbakan Erdoğan'a suikast planı
Başbakan'a yönelik yeni suikast planları ele geçirildi

Yeni delil klasörlerinden, Başbakan'a yönelik korkunç bir suikast planına ait iddialar çıktı...

Belgenin, Poyrazköy sanığı Albay Tayfun Duman'dan ele geçirildiği öne sürüldü.

İddiaya göre, uzun uğraşların ardından soruşturmayı yürüten yetkililer Albay Tayfun Duman'ın makam odasında arama izni aldılar...
Aramada en ince ayrıntılara dikkat edildi... Bir aralık odadaki mini buzdolabı da incelenmek istendi...

"SUİKASTIN BELGESİ ORTAYA ÇIKTI"

Yapılan incelemede korkunç gerçek ortaya çıktı. CD'de bulunan iki klasörden birinin adı aynen şöyleydi: "Tayyipikimvuracak".

İddiaya göre, CD'nin içinde, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik korkunç suikast planları olduğu tespit edildi.

AMİRALLERE SUİKAST PUSULASI DA BUZDOLABINDAN ÇIKTI

Deniz Albay Tayfun Duman'ın adı, Amirallere suikast iddiaların da merkezinde...

"AYNI İSİM, AYNI YÖNTEM"

Suikast iddialarıyla ilgili olarak, denizci teğmenlerin Kocaeli'ndeki evlerinde yapılan baskında işte bu belge ele geçirildi... Belge, suikast pusulası... İddiaya göre O pusulayı da yollayan Albay Tayfun Duman'dı... Ve en dikkat çekici detaysa, suikast pusulasıyla, bombanın ele geçirildiği noktaydı... Zanlıların, bomba ve pusulayı buzdolabına gizledikleri belirlenmişti.

Tayfun Duman'ın adı sadece amirallere suikastte değil, millete ihanet belgesiyle de gündeme geldi. Duman, Albay Dursun Çiçek'le birlikte sorgulanan 9 subaydan biriydi...

Geri