Erdoğan'a 'ikinci peygamber' benzetmesi

MG_eVİL

New member
Reaction score
0
Sevsenizde sevmesenizde sonuna kadar Atatürk ve fi
MHP'li Vural, AKP'li bir il başkanının Erdoğan için "İkinci Peygamber gibidir" dediğini söyledi

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, seçim mitinglerinde "Son Osmanlı Padişahı" ve "2'nci Atatürk" pankartları açılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için AKP Aydın İl Başkanı İsmail Hakkı Eser'in 14 Kasım 2008'de yaptığı bir konuşmada "İkinci Peygamber gibidir" dediğini öne sürdü. Aydın il başkanı Eser'in, 29 Mart seçimlerinde "taltif" edildiğini ve Aydın İl Genel Meclisi birinci sıradan aday gösterildiğini söyleyen Vural Erdoğan'a "Sen kimsin ki peygamberimize, dil uzatacak, onun adını alacak, mukayese ettirecek kadar bu milli manevi değerlerimizin içini hortumluyorsun?" dedi.

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, son günlerde Başbakan Erdoğan'ın kendisine bir takım sıfatların yakıştırılmasından ayrı bir haz duyduğunu savundu. Daha önce Erdoğan'a eski ABD Başkanı Bush'un "BOP eşbaşkanı" görevini verdiğini hatırlatan Vural "Daha sonra Davos çıktı, Fatih oldu. Sonra da Padişah oldu, Atatürk'le ilgili pankart açıldı. Doğrusu sen Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı mısın, AKP Genel Başkanı mısın, nesin sen diye sorma ihtiyacı duyuyoruz" dedi.

-"AYDIN İL BAŞKANI 2'NCİ PEYGAMBER DİYOR"-

Basın toplantısında AKP Aydın İl Başkanı İsmail Hakkı Eser'in 14 Kasım 2008'de yaptığı bir konuşmanın kaydını dinleten Vural, İl Başkanı'nın Erdoğan için "Biz Başbakanımızın aşağıyız. Başbakanımız bizim için adeta ikinci peygamber gibidir" dediğini kaydetti. İl Başkanı'nın konuşmasının CD'lerini de basın mensuplarına dağıtan Vural, Eser'in 29 Mart seçimlerinde taltif edilerek İl Genel Meclisi birinci sıradan aday gösterildiğini kaydetti.

-"SEN KİMSİN SAYIN BAŞBAKAN"-

Başbakan Erdoğan'a "Sen kimsin Sayın Başbakan" diye seslenen Vural, şöyle konuştu:

"Sen kimsin ki peygamberimize, el uzatacak kadar onun adını alacak, mukayese ettirecek kadar bu milli manevi değerlerimizin içini hortumluyorsun. Yeri geldiği zaman iktidarı için partisi için 'Papaz elbisesi bile giyerim' diyen bir kimsesin. Bugün geldiğimiz bu noktada milli manevi şahsiyet abidelerimizle mukayese edecek kadar gözlerini hırs bürümüş. Bunlardan dolayı büyük üzüntü duyuyoruz. Ve böyle kimseleri yaptırıp konuşturup taltif ettiren bir siyasal zihniyetle karşı karşıyayız. Böyle bir kişinin milli ve manevi değer şahsiyetlerimizle mukayese edilmesini de Türk milletine hakaret kabul ediyorum."

-"BURASI TAYYİBAN CUMHURİYETİ DEĞİL"-

Türkiye'de yıpratılmadık milli ve manevi şahsiyet kalmadığını kaydeden Vural Peygamber'e kimsenin dil uzatmaya hakkı olmadığını söyledi. Aydın İl Başkanının sözleriyle ilgili Cumhuriyet Savcılarını göreve davet eden Vural "Türkiye demokratik bir ülke midir, değil midir? Ne sultanısın sen. İşsiz kalan yoksul bıraktığın gönüllerin mi, yoksa böyle inanç değerlerimizin içini boşaltanların gönüllerinin sultanı mısın? Yoksa Bush'un BOP'unun gönlünün sultanı mısın? Yoksa Davos'un sultanı mısın? Burası Tayyiban cumhuriyeti değil. Uyarıyorum bir daha milli ve manevi şahsiyetlere, peygamberimize dil uzatanlar hadlerini bilsinler" diye konuştu.

-SU SAYAÇLARI İLE İLGİLİ İDDİALAR-

Vural, basın toplantısında, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'le ilgili de yeni iddialarda bulundu. Su sayaçlarıyla ilgili Sanayi Bakanlığı Ölçüler ve Standartlar Genel Müdürlüğü'nün 2007 yılında İçişleri Bakanlığı'na yazı gönderdiğini ve su sayaçlarıyla ilgili 670 TL civarındaki rakamın tüketicilere külfet getirdiğini ve abonelerin mağdur edildiğini bildirdiğini söyleyen Vural, "Sanayi bakanlığı 'büyük külfet' diyor ancak soygun devam ediyor. İçişleri Bakanlığı bu konuda ne yaptı, Ankara Valiliği ne yaptı? Ankara'da niye zorunlu olarak ön ödemeli su sayacı takılıyor?" diye konuştu. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin 26-28 Ocak 2009'da, Elektromed şirketinden, yüzde 20 iş artırımı ile 60 bin su sayacı alımı daha yaptığını kaydeden Vural, "Ankaralı kazıklanmaya devam ediyor, sayaç mı kalmadı depolarda? 42 bin sayaç var, sayacınız mı bitti de 60 bin sayaç daha alıyorsunuz? Günde 200 sayaç takılıyor bu 60 aylık sayaç alındığını ortaya koyuyor. Bu da Gökçek'in Ankaralı'ya su üzerinden kazığı" diye konuştu.

-"İHTAREN SÖYLÜYORUM İŞTEN EL ÇEKTİRİLEBİLECEĞİN GÜNLER YAKIN"-

Gökçek'e "ihtaren söylüyorum işten el çektirilebileceğin günler yakın" diye seslenen Vural, Gökçek'in kendisiyle ilgili araştırma yaptırdığı iddiaları konusunda ise "Yüreğin yetiyorsa çık televizyondan söyle. Mesaj gönderme. Ne istiyorsan sor. Evime gelip çay içebilir, gel sana acı kahve içireyim" diye konuştu. Vural Gölbaşında malvarlığı olup olmadığı yönündeki bir soruya ise "Var benim değil eşimin, imarsız yerde" karşılığını verdi.

..::TIKLAYIN::..

:vur:vur:vur:vur:vur

adam o kadar bağlama çekiyoki benzetmelerde hiç yabancı kalmıyor doğal olarak bu kadar kriz var ama gündem ler hep farklı piyasa iyiyken herkez herkez icrahatlarından bahsediyodu ama şimdi kriz olunca akp nin su olmuyo uzmanlar bu serinleme akp tarafından değil yakında kriz gelicek dediğinde yandaşları kızıyodu şimdi durumdan ustaca sıyrılmayı biliyolar adamda çeneden başka bişey yok mitinkler bile tv programlarını geçti habire suç atma başka yediği halt yok aynaya bi baksa ne olduğunu kendi de görcek pkk yı meclise daha rahat alıp piyasayı nasıl karıştırıp ben alttan götürürüm diyen bi insan dan bahsediyoz hatta baktı kendini çekecekler piyasaya bu sefer ergenokon çıktı kimse daha çözemedi belki de suçlu var ama hepside olamaz tel . konuşan hepsi içerde artık halk hakkını arıyınca susturuyolar eskiden derdini anlatıyodun şimdi sıkıyosa sesini çıkar bakalım vergi borcu nasıl olur gör bende işyeri sahibiyim korkar oldum ses çıkarsak bizide batırırmı diye yeter artık bu kadar rejim olmaz yandaşları onlarada bi kılıf uyduruyolar tabiki..

Arkadaşlar lütfen karşılıklı kişisel tartışmalara girmeyin sizi bu konuda bir daha uyarmayacağım bilginize.

-"BURASI TAYYİBAN CUMHURİYETİ DEĞİL"-

Türkiye'de yıpratılmadık milli ve manevi şahsiyet kalmadığını kaydeden Vural Peygamber'e kimsenin dil uzatmaya hakkı olmadığını söyledi.

güzel yurdumun güzel insanları
görün bunların gerçek yüzlerini
dini islamı kullanarak geldiler
çoluk çocuk yandaş köşe oldular
devlet hiç bu kadar soyulmamıştı

yuhannnessss ohannesss çüşşşşşş yok artık devee artık hatta ikinci kere deve bu nasıl bir sapıklık bu nasıl bir yobazlık bir din siyasete malzeme olurda bu kadarmı olur?

laikliği çiğneyen çiğneyene buna dur diyecek savcılar nerde?

savcılarımızı göreve davet ediyorum dini siyasi malzeme yapan yobazlardan hesap sorulsun.

valla isteyen peygamber görür isteyan (haşa) ne görmek isterse onu görür insan aklı bazıları bunu dedi diye tayip miraca kalkmadı ki zaten bence böylede bir şey yok kanıtın boş verin Sn. Başbakanımızın böyle bir iddası varmı hanii komik olmayın gülmekden başka bir şey yapamıcam bunu diyene bu olaya tayip demiş gibi yaklaşanada palyancoluk yapmakdan başka bir şey yakıştıramıyorum:D
saygılar

dindar cumhurbaşkanı ve peygamber başbakanımız var muhtarımızda allahlık.

Bu ülkede LAİKLİĞ e neden bağlı kalınamıyor ,caydırıcı kanunlarımız yokmu?

LAİKLİĞİ aşındıran yobazlara dur diyecek bir irademiz yokmu nerde adalet nerde anayasa koruyucuları nerde cumhuriyet savcıları?

valla isteyen peygamber görür isteyan (haşa) ne görmek isterse onu görür insan aklı bazıları bunu dedi diye tayip miraca kalkmadı ki ..............

:durdurun Süper ya...Bu ne mizah arkadaşım, harikasın...Gece gece çalışıyorum, sıkılmıştım, iyi geldi...:durdurun

oooooooooo ancak şeytanın küçük yardımcısına benzetilir tamam mi kardeşim onunnnnnnn .........

valla isteyen peygamber görür isteyan (haşa) ne görmek isterse onu görür insan aklı bazıları bunu dedi diye tayip miraca kalkmadı ki zaten bence böylede bir şey yok kanıtın boş verin Sn. Başbakanımızın böyle bir iddası varmı hanii komik olmayın gülmekden başka bir şey yapamıcam bunu diyene bu olaya tayip demiş gibi yaklaşanada palyancoluk yapmakdan başka bir şey yakıştıramıyorum:D
saygılar

Ya valla sizin gibi pişkin insanlara ne denir nasıl islah olursunuz bilmiyorum ama; Hz. Muhammed (s.a.v) Efendimizin son Peygamber olduğunu ve Onun Rabbimin elçisi olduğunu şüphesiz ki biliyorsunuz. Bunu bile bile; MÜSLÜMAN PARTİNİN MÜSLÜMAN İL BAŞKANI(??????) Genel Başkanını İkinci Peygamber olarak görüyorsa o kişiye de acırım savuncam diye bi tarafını yırtan angutlara da. Yazıııııııııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkk sizeeeeeeeeeee :melek:melek:melek:melek:melek

Ya valla sizin gibi pişkin insanlara ne denir nasıl islah olursunuz bilmiyorum ama; Hz. Muhammed (s.a.v) Efendimizin son Peygamber olduğunu ve Onun Rabbimin elçisi olduğunu şüphesiz ki biliyorsunuz. Bunu bile bile; MÜSLÜMAN PARTİNİN MÜSLÜMAN İL BAŞKANI(??????) Genel Başkanını İkinci Peygamber olarak görüyorsa o kişiye de acırım savuncam diye bi tarafını yırtan angutlara da. Yazıııııııııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkk sizeeeeeeeeeee :melek:melek:melek:melek:melek

bak şimdi sen şu işe pişkinlik heee nerden bilelelim o il başkanının sizinkilerin safından gelmiş olay cıkarma zamanını bekleyen bir sansasyoncu olmadıgını ziraa Ali kalkancı deyip baş örtülüleri nerdeyse sokaga cıkartmıcak hale getirdiginiz devirleri ne cabuk unutunuz ama şimdi bakıyoruzki (Türk ordusuna yakışmayan)Generalciklerin oyunu oldugu şimdi ortaya cıkdı belki buda sizdendir birde madem cok biliyorsun Son peygamberimiz diyorsun sonra tutup Sn. Başbakanımızın böyle bir iddası yokken tutup onu peygamber ilan edeni müslüman diye sıfatlandırıyorsun biraz daha dini ögrende dini Vaazları sonra vermeye calış iki kelime kurup muhalefet ettme bu konularda biz bu oyunları Peygamber Efendimiz bu dünyadan ayrıldıgındada gördük Hz. Ali ( Allah şefatine nail etsin) (şu acıklamayı yapayımki saptırma sadece benzetmedir bu olayla ama sen gene saptırısın bari benim içim rahat etsin) peygamber ilan etme şekilerini iyi bilriz hatta ilk önce daha ileri gidip Allah ilan etmişlerdi ne için müslümanların arası bozulsun diye şimdi bu gibi komplo teorilerini biz cok görmüyoruz bu tür kafadaki insalara ama onlara hala 1000 yıllık komplo teorileri ile yıkmaya calıştıkları şeyin onların kellesini alacagını anlamak istemiyorlar sizinkiler baya gerici baksana 1000 yıllık komplo teorisi ile bir şeyler yapip Türkiyemin insanlarının içine nifak tohumları serpiştirmeye calışıyorlşıyorlar yine bozgunculuk cıkarıyorlar devam edin geri kafalılar yobazcıklar biz sizi islamın doguşundan itibaren görüyorduk Ali kalkancıyı şeh yapan zihniyet Tayibi tabiki bir yerlerden Peygambermiş gibi göstermeye calışacak sen güzel kafanı yormada rahatına bak yobaz başkasının düşüncesine saygısız insancık....
ve bu tür oyunları yiyen senin gibi insancıklara YAZIK COK YAZIK...
saygım sana değil formdakilere bilesin
saygılar

Geri