Erdoğan'a hakaret etti, Atatürk'e sarıldı

Aktivist

Banned
Reaction score
0
Erdoğan'a hakaret etti, Atatürk'e sarıldı

Eskişehir'in Tepebaşı İlçesi Belediye Başkanı Ahmet Ataç, 12 Haziran seçimleri öncesinde katıldığı bir programda Başbakan Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davada para cezası verildi.

Eskişehir 2. Sulh Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya Başkan Ahmet Ataç'ın avukatları katıldı. Avukatlar Ataç'ın tahliyesini talep ettiler. Mahkeme, hakaret suçunun işlendiğine kanaat getirerek, Ataç'ı 7 bin TL. para cezası verdi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, çıkan karar ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Atatürk'ü korumak suç oldu. Biz bildiğimiz doğruları söyledik" dedi.

Haber7 haber7.com - Güncel Haberler, Son dakika haberleri ---- Bu noktada haber var

Yorumlarım , yorumlarsın , yorumlarlar.

Her türlü rezilliklerinin önüne Atatürkü set yapmasalar olmaz .Kendini savunmak için başka bir argüman üretmekten aciz insanlar.

size neee, atatürkten isteyen arkasına saklanır isteyen önüne kendini siper eder de size nee siz kim oluyorsunuzda bu hakkı buluyorsunuz ??? atatürk ün adı geçince telaşa kapılıp ne yapacağınızı şaşırırıyorsunuz , haddinizi bilin haddinizi beyhude işlerle uğraşmayın bu oyunları bırakın adını ağzınıza almayın !!!

erdoğanın karşısına BABAMI ALDIM GELDİM demek recebe hakaretten sayılıyor :)

Sakın haaaa Atatürkün resmiyle erdoğanın karşısında BABAMI ALDIM GELDİM demeyin recebe hakaret sayılıyor yedi binlira cezası var ..

Geri