Erdoğan programı aradı: O ailenin masrafları benden

ondaki parayla degil o aileye afrikanin nice ülkelerine yardimci olunur .. bir normal standartlarda yasayan ve geliri olan biri meth edilir .. milyonlari olan biri böyle birsey yapti diye övülmez ...

zaten sabah programları anca bu ıse yarıyo:D:D

Sayın Tayyıpten Allah razı olsun..

DeSaNTRaLiZaSYoN' Alıntı:
merak etme free ben ve benim gibiler yaptıklarımızı su yüzüne çıkarmayız.
çıkıp reklam yapmayız. bilip bilmeden konuşmayalım tamammı! ben ve benim gibiler
partilere üye olmamamıza rağmen hiç bir zaman yaptığımız iyilikleri siyasi bir amaç uğruna yapmayız. biz insana değer veririz. lafı uzatmaya gerek yok. size karışanda yok övünün istediğiniz gibi tayyiple. ama sonuçları türkiye için iyi olacak. tabi onun o yeşil sermaye yandaşları hariç.

tekrar acil şifalar diliyorum vatandaşımıza..!
siyasi bir amaç yok ortada burak cım, partilerlede alakam olmadı olmazda, kurulu düzeni savunma yanlısıyım, 2 gün sonra sol hükümeti olsa yine savunurum, ülkemi zor durumda idare edecek herkesi savunurum. tayyeap aradığında televizyoncuların haberi olmasaydı kim bilecekti yardım ettiğini? bilip bilmeden konuşmayalım tamammı! :)

Madem iyilik yapacak tek tek vatandaşlara yardım etmekle bitmez bu mağduriyet 360 küsür "kelle"si var Tayyip emminin çıkarsın Bağ-kur yasasına 1-2 ek madde çözsün bu durumdaki yüzlerce ailenin problemini.

Sinekleri öldürmek yetmez Bataklığı kurutmak lazım.

Sayın başbakan bu masrafı kendi cebinden değil, sizin benim paramla yani verdiğimiz vergilerle yapmıştır. Yani buna hayır denmez. Sağlık bakanına olaya el koyması için emir vermiştir. Ayrıca hayır bile olsa dinimizde iyilikte, ibadette gizlidir. Uzun yıllardır mecliste tek parti varken olayı kökünden halledecek bir Bağkur yasası çıkartmak yerine tek bir kişiye yardım etmekle çözmek heralde en kolayı. Ne de olsa Türk milleti duygusaldır. Yabancı istihbaratlara bile bu öğretilir. Yabancı devlet adamları hep Türkiyeyi pohpohlar, Fenerbahçe eski teknik directörü Daum istiklal marşı söyler, gururmuz depreşir. İmf çok iyi gidiyosunuz der, kısa süre sonra kriz çıkar. Yani kısacası bu olay sayın başbakanın partisinin oyunu 2-3 puan artırır artık. Hayırlı uğurlu olsun vatana millete

Geri