Erdoğan programı aradı: O ailenin masrafları benden

B€ZGİN

Banned
Reaction score
0
Erdoğan programı aradı: O ailenin masrafları benden Başbakan Tayyip Erdoğan, dün bir televizyonun sabah programını telefonla arayarak, karaciğer nakli konusunda sıkıntı yaşayan Bağ-Kur'lu bir ailenin dramına el koydu.

Metin Şentürk ve Seray Sever'in sunduğu ve ATV'de yayınlanan, "Sabahın Körü" adlı programda dün Yılmaz ailesinin dramına yer verildi. Programda, Suna Yılmaz adlı bir ev kadınının, eşine karaciğer nakli yaptırabilmek için yaşadığı sıkıntılar anlatıldı. Eşine karaciğerini verebilmek için zayıflamak zorunda kaldığını anlatan Yılmaz, kendisinin yaşadığı sorunlar nedeniyle oğlunun karaciğerinin eşine naklinin gündeme geldiğini, ancak Bağ-Kur'lu olmaları nedeniyle sıkıntılarla karşılaştıklarını anlattı. Yılmaz ailesinin dramı, programı izleyen Erdoğan'ı da etkiledi. Program rejisini telefonla arayan Erdoğan, Suna Yılmaz hakkında ayrıntılı bilgi aldı. Program yapımcılarına konuyla ilgili ayrıntılı sorular yönelten Erdoğan, ardından da Suna Yılmaz'ın tüm masraflarının Başbakanlık tarafından karşılanacağını söyledi. Erdoğan'ın, bu telefonun ardından da Başbakanlık yetkililerini arayarak konuyla ilgilenip Yılmaz ailesinin sorununu çözmeleri konusunda talimat verdiği öğrenildi. Oktay Kaynarca ve Tuğba Özay'ın da konuk olduğu programın sunucularından Metin Şentürk de Erdoğan'ın bu telefonunu canlı yayında duyurdu.
3139790.jpg

Havva Kızılırmak’ı arayarak bilgi alan Suna Yılmaz, "Başbakanımız arayınca çok mutlu oldum. Gözyaşlarına boğulduğum için konuşamadık. Kendisiyle büyük gurur duydum. Kendisine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak

Valla Helal Olsun.

Aynen insanlıkta bunu gerektirir

Yapılan iyiliğin altında başka şeyler aramak yerine iyilik yapmakta yine insanlığın gereklerindendir

insanların karakteri belli olunca yapılan
bazı iyiliklerin hangi amaçla yapıldığı
ortaya çıkar... daha fazla daha fazla uzatmaya gerek yok!

haklısın bencede uzatmaya hiç gerek yok bi insan bi hayır işliyorsa Allah razı olsun der insan oy kazanır korkusuyla hayrın altında başka çapanoğulları aramaz
Allah razı olsun Sn. Başbakan güzel bir örnek diğer siyasi ünlü yada durumu elveren herkeze örnek teşkil etmesi temennisiyle

O Aİlenİn Masraflari Benden

Kalan Aİleler Birak Onlari Bİrİnİ Kurtarsak SÜper Reklam Olur...

Bİr Aİleyİ Kurtar Sonra Da Gİt SaĞlik Kurumlarini ÖzelleŞtİr

Ama Halk Sadece KurtardiĞin Aİleyİ GÖrsÜn

Bu Kadar Da Saf Olunmaz Kİ

Kurtarılan bir ailenin hayatıysa sırf oy getirir düşmana diye bir aile bu kadar küçük görülmezki siyasi kaygılardan ötürü

en azından halkla irtibatını koparmadığını gösteriyor Sayın Başbakan Ama anlamak istemeyene sabaha kadar anlatsan genede anlamaz bir aile kurtarmak çok büyük bir kötülük çünkü

Kendileri yapmaz yapamaz sonra yapana çamur atar Allah cc Hayır yapanıda vesile olanıda mübarek kılsın herdaim
Burda konuda başbakan başka yerde Sayın Sarıgül bu ikiside yaptıkları hayırlı işlerle iyi örnek teşkil eden siyasilerdir biri chpli biri akpli ama ikiside hayır yapıyorsa Allah razı olsun demek düşer ayrım yapmadan ikisinede

Çamur atmak safça olur

" Allah razı olsun başbakandan karalama politikasından vazgeçemeyenlere acıyorum " -

yoldas kardes şöyle düşün tamam böyle binlerce insan aile var ama en azından biri daha kurtuldu emin ol sayın basbakanın senin gibi düsünenlerin oyuna ihtiyacı yok iyilik herzaman iyiliktir...

başbakanı karalamaya gerek yok her şey ortada zaten.

neyse umarım sağlığına kavuşur vatandaşımız.

ben başbakanı karalamadım

cunku

ananıda al git burdan lan

diyen ben değildim

askerlik yan gelip yatılacak yer diyen ben değildim

vs vs vs

bu uzar gider

karalamak benim ne haddime
...

DeSaNTRaLiZaSYoN' Alıntı:
seçimler yaklaşıyor....
ne alaka? birşey yapmak için seçimimi bekliyor sizinkiler?

YOLDAŞ' Alıntı:
O Aİlenİn Masraflari Benden

Kalan Aİleler Birak Onlari Bİrİnİ Kurtarsak SÜper Reklam Olur...

Bİr Aİleyİ Kurtar Sonra Da Gİt SaĞlik Kurumlarini ÖzelleŞtİr

Ama Halk Sadece KurtardiĞin Aİleyİ GÖrsÜn

Bu Kadar Da Saf Olunmaz Kİ
halk a saf deyip kendinle çelişmiyomusun? özgür düşüncenle?

YOLDAŞ' Alıntı:
ben başbakanı karalamadım

cunku

ananıda al git burdan lan

diyen ben değildim

askerlik yan gelip yatılacak yer diyen ben değildim

vs vs vs

bu uzar gider

karalamak benim ne haddime
...
yeni birşeyler bulupta gelemezsin değilmi :) senin gibi tüm tarihi karıştırırsak işin içinden çıkamazsın, avatarına laf etmicem hiç bekleme ne olduğu ortada zaten...
"ananıda al git burdan lan" diyen biri var birde senin gibi "Türkiye Cumhuriyeti'nin yönetim şeklini, askerini-polisini karşısına alan biri"

Tc. Başbakanını avatarında ölüm oruçlarına destek olduğu için toplatılan bir kasetin reklamıyla karalamak senin ne haddine bileydin şunu

freemitnick' Alıntı:
ne alaka? birşey yapmak için seçimimi bekliyor sizinkiler?

merak etme free ben ve benim gibiler yaptıklarımızı su yüzüne çıkarmayız.
çıkıp reklam yapmayız. bilip bilmeden konuşmayalım tamammı! ben ve benim gibiler
partilere üye olmamamıza rağmen hiç bir zaman yaptığımız iyilikleri siyasi bir amaç uğruna yapmayız. biz insana değer veririz. lafı uzatmaya gerek yok. size karışanda yok övünün istediğiniz gibi tayyiple. ama sonuçları türkiye için iyi olacak. tabi onun o yeşil sermaye yandaşları hariç.

tekrar acil şifalar diliyorum vatandaşımıza..!

Geri