ByGoogle
New member
- Reaction score
- 0
Erdoğan korumaya fırça kaydı
12 Haziran 2009 Cuma 20:18
Başbakan, çocuğu felçli bir anneyi iten korumasına önce fırça attı ardından da kameraların önünde kovdu!
Erdoğan, Ankara'da kendisine ulaşmak isteyen vatandaşı iten korumasına ateş püskürdü. Çocuğunun felçli olduğunu ve göremediğini belirterek yardım isteyen vatandaşı iten koruma, kameraların gözü önünde kovuldu!
Altındağ'da düzenlenen toplantı sonrası korumalarından birinin kendine yaklaşmak isteyen bir vatandaşı engellediğini fark eden Başbakan Erdoğan bir anda sinirlendi. Korumasını ‘sen bunun emrini kimsen aldın?’ diyerek azarlayan Erdoğan, yanındakilere de ‘İstemiyorum böyle koruma, gönderin gitsin’ diyerek korumanın görevden alınması emri verdi.
Video Ve Kaynak ; http://www.hurriyetport.com/news/117/ARTICLE/10469/2009-06-12.html
----------------------------------------------------------------------------------------------
Burada ; Başbakanımız Korumasını Da Ananı Da Al Git Tarzında Bir Uslupla Azarlamış,
Geçen Yıllarda Çiftçiye Ananıda Al Git Burdan Diyen Kimdi abdullah öcalana Aldığı Kellelerin Hesabını Veriyor Diyen Kimdi Balık Hafızalı Olmamak Lazım Bunları Diyen Tayyip efendimiydi Yoksa Ben Mi Yanlış Hatırlıyorum ...
Bide ...
Madem Herkes Yanına Gelecek Neden 100 Korumayla Geziyorsun akpartili Showman... :durdurun