Erdoğan Korumaya Fırça Attı

ByGoogle

New member
Reaction score
0

Erdoğan korumaya fırça kaydı
12 Haziran 2009 Cuma 20:18
Başbakan, çocuğu felçli bir anneyi iten korumasına önce fırça attı ardından da kameraların önünde kovdu!

Erdoğan, Ankara'da kendisine ulaşmak isteyen vatandaşı iten korumasına ateş püskürdü. Çocuğunun felçli olduğunu ve göremediğini belirterek yardım isteyen vatandaşı iten koruma, kameraların gözü önünde kovuldu!

Altındağ'da düzenlenen toplantı sonrası korumalarından birinin kendine yaklaşmak isteyen bir vatandaşı engellediğini fark eden Başbakan Erdoğan bir anda sinirlendi. Korumasını ‘sen bunun emrini kimsen aldın?’ diyerek azarlayan Erdoğan, yanındakilere de ‘İstemiyorum böyle koruma, gönderin gitsin’ diyerek korumanın görevden alınması emri verdi.

Video Ve Kaynak ; http://www.hurriyetport.com/news/117/ARTICLE/10469/2009-06-12.html

----------------------------------------------------------------------------------------------

Burada ; Başbakanımız Korumasını Da Ananı Da Al Git Tarzında Bir Uslupla Azarlamış,

Geçen Yıllarda Çiftçiye Ananıda Al Git Burdan Diyen Kimdi abdullah öcalana Aldığı Kellelerin Hesabını Veriyor Diyen Kimdi Balık Hafızalı Olmamak Lazım Bunları Diyen Tayyip efendimiydi Yoksa Ben Mi Yanlış Hatırlıyorum ...

Bide ...

Madem Herkes Yanına Gelecek Neden 100 Korumayla Geziyorsun akpartili Showman... :durdurun

size nasıl bir başbakan lazım başbakan ne yapsa size göre suç zaten siz ne istediğinizi de bilmiyorsunuz kendinizi kandırıp durun

Tayyibi sevmem ama burda bir suçu olduğunu sanmıyorum.
Objektif bakmak gerekirse kimse kucağında çocuk olan bir kadını o şekilde itemez.
o adamı kovmakla İnsanlık namına güzel bir hareket yapmış.tebrikler

ayrıca nasılda hemen öcalanla bağdaştırdın konuyu pes valla :D

Pes yani Pes. Bir Başbakanında Bu Kadarına Hakkı OLsun Ya.

siz söyleyin başbakan nasıl olur, yurtdışında blendırla yapıp yollasınlar töbe töbe:D
showmen diyor çocuğa bak ya, avatarını yesinler showkid seni:D

töbeee yafff::)

bağlantıya bak hizaya gel... bunada bahane bulmuş kardeşimiz. lider dediği kimse herhalde parmağıyla gösterdiği gibi olmalı illa.. erzurumda apo yerine millete kement atan vardıya..

Erdoğan korumaya fırça kaydı
12 Haziran 2009 Cuma 20:18
Başbakan, çocuğu felçli bir anneyi iten korumasına önce fırça attı ardından da kameraların önünde kovdu!

Erdoğan, Ankara'da kendisine ulaşmak isteyen vatandaşı iten korumasına ateş püskürdü. Çocuğunun felçli olduğunu ve göremediğini belirterek yardım isteyen vatandaşı iten koruma, kameraların gözü önünde kovuldu!

Altındağ'da düzenlenen toplantı sonrası korumalarından birinin kendine yaklaşmak isteyen bir vatandaşı engellediğini fark eden Başbakan Erdoğan bir anda sinirlendi. Korumasını ‘sen bunun emrini kimsen aldın?’ diyerek azarlayan Erdoğan, yanındakilere de ‘İstemiyorum böyle koruma, gönderin gitsin’ diyerek korumanın görevden alınması emri verdi.

Video Ve Kaynak ; http://www.hurriyetport.com/news/117/ARTICLE/10469/2009-06-12.html

----------------------------------------------------------------------------------------------

Burada ; Başbakanımız Korumasını Da Ananı Da Al Git Tarzında Bir Uslupla Azarlamış,

Geçen Yıllarda Çiftçiye Ananıda Al Git Burdan Diyen Kimdi abdullah öcalana Aldığı Kellelerin Hesabını Veriyor Diyen Kimdi Balık Hafızalı Olmamak Lazım Bunları Diyen Tayyip efendimiydi Yoksa Ben Mi Yanlış Hatırlıyorum ...

Bide ...

Madem Herkes Yanına Gelecek Neden 100 Korumayla Geziyorsun akpartili Showman... :durdurun

koçum sen önce savunduğun ideolojine bak... ülkeyi sırtından vuran onlar.. senin yaşın yetmez.. sen git oyun parklarına tahteravalliye bin.. siyaseti başkası yapar. benden ssana abi tavsiyesi.. bi daha siyasetle ilgili konu açma.. dünyadan yada türk siyasal hayatından haberin yok

Geri