Erdoğan için iğrenç pankart

Liη & Liη

New member
Reaction score
0
PKK yandaşları İsveç'te Başbakan Erdoğan'ı "çocuk katili" olarak gösteren pankartlar açtı...

82572.jpg

PKK'nın yandaşları, İsveç'in başşehri Stockholm'de Türk Büyükelçiliği'nin önünde gösteri yaptı.

İsveç polisi, 250 kişilik PKK yandaşını Büyükelçilik'ten yaklaşık 50-60 metre uzaklaştırdı.

Göstericiler, uzun süre Türkiye aleyhine sloganlar attı. PKK yandaşları, tüm gayretlerine rağmen Türk Büyükelçiliği'nin önüne yaklaşamadı. 1 saat kadar süren gösteri, konuşmaların ardından sona erdi.

Pankartlarda, Ay-Yıldızlı bayrağımızı kan içinde gösterip Erdoğan'ı çocuk katili gösterdiler.

Tıkla

bunlara yapılması gerekeni herkes biiliyo kardeşim türkün türkten başka dostu yoktur sözünü yaşıyoruz. tarihe karşı suçlu olmayan bir milletin torun larıyız bunula gurur duyuyoruz her ne kadar karalanmaya çalışılsa da tahihe karşı başımız dik ama ben başımı eğmeye razıyım bir katliama razıyım kardeşim silme bi temizlik yapsın benim ordum ben başımı eğmeye razıyım off f ya sıktı bunlar

Liη & Liη;2252480' Alıntı:
İsveç polisi, 250 kişilik PKK yandaşını Büyükelçilik'ten yaklaşık 50-60 metre uzaklaştırdı.

ısvec polısınınde aklına tukurıyım...grubu dagıtamamısmı sonucta bı avuc ıpne olmaktan oteye gıdememıs bı toplulugu dagıtmak cokmu zor?
gucunuz bu kadarmı kı anca 50-60 metre oteye goturebılsınsınız?

Türkiyeye ugrarsanız gelınde bole bı grup nası dagıtılır gorun...gercı Türkiyede bole bısı olsa (Ki Kimsenin böle bısey yapmaya o mınık poposu yemez!!!) polıse bıle gerek duyulmaz...duyarlı halkımız kucuk ve ufak bı lınc gırısımıyle o soysuz 250 kısılık ıpneyı bı cırpıda dagıtır...

lafa gelınce hepınız teror ıcın hareket edıosunuz.?
hıc bı halt yıyemedın sık hepsının alnına bı tane olsun bıtsın..
gozlerının yaslarına bakmıcaksın bu soysuzların..!!!:Sopa:Sopa:Sopa

Herzaman Denildiği gibi NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!!!!!​

Geri